QUOTE(vida777 @ 2008 11 13, 11:25)
cia - tulpes svogunelis ?
Pagal mane tai narcizo. Jeigu tulpes, tai as susibalamutyciau ir vistiek neatskirciau kas yra kas. Labai jau viskas panasu.
Mergaites, dar turiu klausimuka del to sulfato Ar reikia laukt kol rozes lapus numes, ar galima ir ant lapu purkst. Kazkodel abejoju, kad jos pas mane visus lapus numes. Zephirine drouhin tikrai pernai visu lapu nenumete, O Jayne Austin apskritai nesupranta, kad jau lapkritis. Ji pas mane dar vis zydi Nors ir salna jau buvo. Cia kuria diena lyjo, o nakti salo, tai net masinos dureles buvo prisale, o rozei nieko....
Papildyta:
QUOTE(ErikaI @ 2008 11 13, 11:45)
Mergytės reikia patarimo
mes išsilyginom sklypą, užpylėm tokiu priemoliu, bet juoda žemė. O dabar ant viršaus sugalvojom, kad reikia juodžemio sluoknį užpilt.
Radom kur parduoda pigiau juodžemį - pievagrybius auginiančioj firmoj, čia iš po grybų. Jie sako kad čia gera žemė augint daržui, o jūs kaip manot? Vyras sako bus gerai, o man neramu
mes išsilyginom sklypą, užpylėm tokiu priemoliu, bet juoda žemė. O dabar ant viršaus sugalvojom, kad reikia juodžemio sluoknį užpilt.
Radom kur parduoda pigiau juodžemį - pievagrybius auginiančioj firmoj, čia iš po grybų. Jie sako kad čia gera žemė augint daržui, o jūs kaip manot? Vyras sako bus gerai, o man neramu
Ir man neramu butu. O jeigu darze grybai dygt prades . Gal Knifofija ka nors apie tai zinos