QUOTE(kasiopeja @ 2008 11 10, 09:48)
Beje, iš visų mano rastų rožių aprašymų, šita svetainė yra viena informatyviausių
kasiopeja, itariu ateity turesi tu cia darbelio..., kai visos susirgs roziu manija (bet sita kazko ne taip greit plinta, kaip kitos
). Mano ateities vizija, irgi rozynas, bet negaliu pakest tu nuplikusiu stagaru, tai jei tik rasciau vesliai zaliuojancias, manau abejoniu nekiltu. Ne visos gi turi beribius pkotus
, o mazam sklypely viskas ant akiu, tai dekoratyvumas butu kaip ir salyga Nr.1
. O tas nuplikimas kazin nuo veisles priklauso, ar dar nuo ko (pvz. amziaus, dirvozemio)?
QUOTE(Tina* @ 2008 11 10, 10:16)
Jau kuris laikas mastau, ka man reiks pasodint ant cesnaku virsaus, kai jie nuzydes. O gal nieko negalima?
Kaip pagaut "momenta", kad vieni ziedai pakeistu kitus?
cesnaku nereikia sodint gelyno prieky, geriausia, jei juos uzstotu koks aukstesnis (ar net viszalis) augelis. Jei nuzydejusiu cesnaku plotas (kuri laika buna dar lapai) nera didelis ir tustuma nekrenta i akis, gali nieko nesodint, arba uzdet kokia medzio saka kaip dekoracija... Nezinau kur tavo cesnakai, ar alpinariume, ar prie spygliuociu
, todel sunku pasakyt, kas ten tiktu ir ar is viso reikia...
Zydejimo "momenta" pagausi tik augindama ir stebedama, kaip tai ir daro rokoko, nes jis turi dar ir tarpusavy dereti, o ne tik zydeti...