Meka Super Laaabai gražūs žaisliukai. O iš ko jie padaryti? Kokia medžiagas naudojai? Išduok paslaptį
meka, o kaip ir iš ko žaisliukai padaryti?
QUOTE(Milituke @ 2008 12 14, 20:44)
grazu kuribinga idomu saunuoliai
QUOTE(pašnekutė @ 2008 12 14, 21:19)
oi, kiek kartų apie jį jau rašyta...
Bet nepatingėsiu atsakyt
"Senukuose" jų būna nuo pigiausių iki ...
Kokybė ir pigių būna visai pakenčiama, ypač kai naudoji tik buityje ne per dažniausiai
Dar būna visose floristikos parduotuvėse, bet kainos ten
Nežinau, kaip jų kokybė, man pakanka ir pigaus iš senukų
Bet nepatingėsiu atsakyt
"Senukuose" jų būna nuo pigiausių iki ...
Kokybė ir pigių būna visai pakenčiama, ypač kai naudoji tik buityje ne per dažniausiai
Dar būna visose floristikos parduotuvėse, bet kainos ten
Nežinau, kaip jų kokybė, man pakanka ir pigaus iš senukų
o tie pigus tai uz kiek mazdaug skaitosi? beje gal zinot kur galeciau rast kaip naudotis jais? ar paprasta ten? aciu uz atsakymus
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 12 15, 17:28)
grazu kuribinga idomu saunuoliai
o tie pigus tai uz kiek mazdaug skaitosi? beje gal zinot kur galeciau rast kaip naudotis jais? ar paprasta ten? aciu uz atsakymus
Aš pati turiu labai pigų, kelioliką litų temokėjau Ir kelis metus jau naudojuosi, veikia be priekaištų
O naudotis labai paprasta Būna instrukcija pridėta, bet kad nėr ten ką mokytis - dedi klijų lazdelę, kad galiukas jos kyšotų. Tada jungi į elektrą , jie pakaista truputi ir tada spaudi gaiduką ir vuolia - gali klijuoti
QUOTE(chihiro @ 2008 12 15, 19:32)
Aš pati turiu labai pigų, kelioliką litų temokėjau Ir kelis metus jau naudojuosi, veikia be priekaištų
O naudotis labai paprasta Būna instrukcija pridėta, bet kad nėr ten ką mokytis - dedi klijų lazdelę, kad galiukas jos kyšotų. Tada jungi į elektrą , jie pakaista truputi ir tada spaudi gaiduką ir vuolia - gali klijuoti
aciu uz informacija na ka gal iki svenciu spesiu
As ir jau pasipuosiau namucius,tik gaila,kad man ranka nekilo paciai ka pasidaryti,tai viskas pirkta Bet man grazu,sventes jauciasi
Saunuoles merginos,nuostabus darbai
QUOTE(Sandra-xx @ 2008 12 15, 19:40)
As ir jau pasipuosiau namucius,tik gaila,kad man ranka nekilo paciai ka pasidaryti,tai viskas pirkta Bet man grazu,sventes jauciasi
o gal nuotrauku turit?
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 12 15, 17:45)
o gal nuotrauku turit?
Idedu tik kaip eglute pauosta ir palange,nes kitko dar neturiu nufotkinus
Rodausi ir aš..
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
QUOTE(dani84 @ 2008 12 14, 23:51)
ACIU VISOMS UZ KOMPLIMENTUS BET PAS MANE TAI CIA LABAI KUKLIAI PAZIUREJUS I JUSU PUOSMENAS IR PACIU KURTAS DEKORACIJAS
ta girlianda su mazais kaledu senio drabuzeliais tai tikrai labai smagiai atrodo, as ja pirkau "IKI" parduotuvej
ta girlianda su mazais kaledu senio drabuzeliais tai tikrai labai smagiai atrodo, as ja pirkau "IKI" parduotuvej
Man taip patiko ta girlianda, sivakar nulekiau i artimiausia IKI bet kazko panasaus nemaciau Ar siemet ja pirkote? Kokia mazdaug kaina?
pagaliau prisiruosiau ir as nufotkint
Puansetija ant stalo ir dekoruotas sviestuvas
Vaza su dziovintais kankoreziais, raudonu roziu ziedlapiais ir "a la perlo" karoliais
sviesoje:
tamsoje
laiptine
na ir zinoma egluuute
Atleiskit uz nuotrauku kokybe - neisikirtau dar i fotiko niuansus
Papildyta:
Na jau jusu grozybiu prisiziurejau Tiesiog supermamos, nei pridesi nei atimsi
Meka - tavo zaisliukai suzavejo WAU gal is arciau gali nufotkint? labai idomu detales... Ir siaip labai graziai pasipuoset
redux - superb
Smige, VaNiline - jusu vainikai laaabai grazus (as irgi pasidariau, bet pamirsau nufotkinti )
dani84 - na dkurytei tavo tai tikrai rojus ten viska deliot ir perdeliot Saunuoles
pienes pukeli - labai originalu as irgi turejau minti prisisiuti zaisliuku, net medziagu turiu prisipirkus, bet maziji mano labai demesio reikalauja - nespesiu jau... teks vasara ziemai roges ruost
Puansetija ant stalo ir dekoruotas sviestuvas
Vaza su dziovintais kankoreziais, raudonu roziu ziedlapiais ir "a la perlo" karoliais
sviesoje:
tamsoje
laiptine
na ir zinoma egluuute
Atleiskit uz nuotrauku kokybe - neisikirtau dar i fotiko niuansus
Papildyta:
Na jau jusu grozybiu prisiziurejau Tiesiog supermamos, nei pridesi nei atimsi
Meka - tavo zaisliukai suzavejo WAU gal is arciau gali nufotkint? labai idomu detales... Ir siaip labai graziai pasipuoset
redux - superb
Smige, VaNiline - jusu vainikai laaabai grazus (as irgi pasidariau, bet pamirsau nufotkinti )
dani84 - na dkurytei tavo tai tikrai rojus ten viska deliot ir perdeliot Saunuoles
pienes pukeli - labai originalu as irgi turejau minti prisisiuti zaisliuku, net medziagu turiu prisipirkus, bet maziji mano labai demesio reikalauja - nespesiu jau... teks vasara ziemai roges ruost
..komplimentai VISOMS- nuostabu, paprasta.., grazu neapsakomai..
net nuotaika pakilo..shaunuoles
net nuotaika pakilo..shaunuoles