Reikes kada nulekt iki misko
O kaip ten padaryta ta eglute kieme, jei ne paslaptis? Nelabai suprantu is ko pagaminta...
O kaip ten padaryta ta eglute kieme, jei ne paslaptis? Nelabai suprantu is ko pagaminta...
eglutė padaryta ant piramidės formos stovo skirto gėlėms. O tos šakelės tai kiškiakrūmio ar kažkaip panašiai jis vadinasi. Na vienu žodžiu ką radau miške tinkamo ta ir rinkau
eglutė padaryta ant piramidės formos stovo skirto gėlėms. O tos šakelės tai kiškiakrūmio ar kažkaip panašiai jis vadinasi. Na vienu žodžiu ką radau miške tinkamo ta ir rinkau
christy pasikolinsiu idėją savo kiemui labai jau super atrodo
QUOTE(Graze @ 2008 12 12, 16:31)
As taip pat siemet zadu ant kaledu stalo daryti panasia kompozicija, bet taip pat ne klijuosiu sakeles, o tiesiog kaisysiu i specialia zalia kempine Cia gal tas pats kas "oaze"?
na taip, tokia kaip kempine, dauguma geliu kompoziciju daroma naudojant jas, paprastai buna zalios spalvos...
o cia mano siumetine puokstele...
QUOTE(rositina @ 2008 12 13, 09:47)
na taip, tokia kaip kempine, dauguma geliu kompoziciju daroma naudojant jas, paprastai buna zalios spalvos...
labai. labai gražu...
štai čia mūsų namų papuošaliukai - vainikas ant durų, ir eglutės ant stalo. ryt puošim ir eglutę
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 13, 13:09)
štai čia mūsų namų papuošaliukai - vainikas ant durų, ir eglutės ant stalo. ryt puošim ir eglutę
nu vainiko ideja turbut pasiskolinsiu
jau ryt turbut egle puosiu nes tik siandien gavau gal kas ideju turi eglei puost?
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 12 13, 13:46)
Kokios mielos tos medžiaginės eglutės Ant mano eglės bus panašios medžiagos širdučių ir žvaigždžių Man labai gražu... Puošim jau šįvakar
ačiū
mes eglutę taip pat medžiaginiais žaisliukais puošim širdutės, žvaigždutės, eglutės, varpeliai, ir pan.
Būtų smagu jūsiškę papuoštą pamatyt
as dar saldainiais ir kaspinais planuoju puost