Violence, fantastiski darbeliai
QUOTE(Pamaiva @ 2008 12 10, 18:30)
Violence, fantastiski darbeliai
o ačiū šiąnakt tave sapnavau kažkodėl
QUOTE(kovinukė @ 2008 12 10, 20:50)
rimulia, kokia gera ideja, turiu kruva nepanaudotu lempuciu, einu sumesiu i kashika aciu.
net nesitikejau kad toks bus populiarumas sios nuotraukikes
Sitas ir kvepet skaniai turetu
na, labai isradingos visu dekoracijos!!
zinok, mano uosviene visada tokius daro, tai kvepia viena diena gana intensyviai, o po to jau silpsta sakyciau greitai... tai porai dienu tikrai faina, o ypac ant Kaledinio stalo gal, kaip papuosimai - ir kvepia svieziai ir grazu
o mano nuotraukos ar tik man, ar ir jums nesimato? (pora puslapiu atgal ). turbut, kazka bolgai padariau, kad tvarkingai neisidejo?
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 16:14)
zinok, mano uosviene visada tokius daro, tai kvepia viena diena gana intensyviai, o po to jau silpsta sakyciau greitai... tai porai dienu tikrai faina, o ypac ant Kaledinio stalo gal, kaip papuosimai - ir kvepia svieziai ir grazu
o mano nuotraukos ar tik man, ar ir jums nesimato? (pora puslapiu atgal ). turbut, kazka bolgai padariau, kad tvarkingai neisidejo?
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 23:14)
Labai grazu, reikes pabandyt pasidaryt
QUOTE(Maverick @ 2008 12 10, 23:34)
man irgi nasimato
Maverick nu saunu kad pakonsultavai, o kaledu ar kuciu stalui sauniai tiktu. O Nuotrauku ir as nematau
QUOTE(indria @ 2008 12 11, 05:26)
man irgi nasimato
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 11, 09:30)
Maverick nu saunu kad pakonsultavai, o kaledu ar kuciu stalui sauniai tiktu. O Nuotrauku ir as nematau
jau kazka pridirbau, turbut . veliau grizus is darbo pabandysiu is naujo ideti
QUOTE(kovinukė @ 2008 12 11, 11:15)
ooo cia gera ideja . labai skaniai kvepetu
as kai pakuosiu dovanas zadu suristi cinamono lazdele (arba maza cinamonu kvepianti kankorezi) ir 'candy cane' su kaspinu ir pririsiu prie kiekvienos dovanos - man rodos mano seimynai labai patiks
bandau is naujo nuotrauka ikelti
kazko tik labai mazyte teisikelia
kazko tik labai mazyte teisikelia