Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(indria @ 2008 11 28, 22:15)
siais metai madinga baltos ir ivairiu atspalviu violetines derinukai smile.gif

grazios zvakes thumbup.gif
o i ka dejai tas ledines? mirksiukas.gif na, kai darei?

aisku, dekui -as ir kazkur kazka girdejus apie balta alyvine..ale alyvines nieko nematau niekur -nei net tu plastmasiniu g.gif g.gif g.gif gal jus matet? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 28, 22:02)
grazios zvakes thumbup.gif
o i ka dejai tas ledines? mirksiukas.gif na, kai darei?

aisku, dekui -as ir kazkur kazka girdejus apie balta alyvine..ale alyvines nieko nematau niekur -nei net tu plastmasiniu g.gif  g.gif  g.gif  gal jus matet? mirksiukas.gif

dekui 4u.gif prisisaldziau leduku, juos pasmulkinau su plaktuku, islydziau senas zvakes. tada i viduri tuscios alaus skardines istaciau paprasta plona zvake, suberiau ledukus ir uzpyliau vasku smile.gif cia yra apie zvakiu gamyba visa tema 4u.gif

nemaciau ir as schmoll.gif todel musu kaledos siemet bus raudonos su balta wub.gif
Atsakyti
Ir praeitais metais buvo violetinė madinga, gali būt, jog ir šiais bus smile.gif na, jei nežinom, nieko nepadarysi, teks laukt Kalėdinės Petruškevičiaus laidos biggrin.gif
Nepriklausomai nuo madų vėjų mano kalėdos bus raudonai/žaliai/gelsvos(auksinės). Gelsvos ir raudonos derinys man pats mieliausias ir šventiškiausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2008 11 28, 20:38)
Sveikis,

Norėjau jūsų paklausti kaip pritvirtinate vainikus prie durų, kad paskui nuėmus nesimatytų žymės? Nauji namai, kažkaip nesinori nieko kalti... Iš anksto ačiū už patarimus

Gal pabandykit su abipuse lipnia juostele. Tik gal reikėtų nesunkaus vainikėlio ir tos juostos nemažai g.gif
Šiaip tai ji neblogai laiko, bet gi durys - judantis daiktas. Kad kam stipriau trinktelėjus nenukristų...
Čia dar priklauso ir iš ko tos durys - prie vienų medžiagų geriau prikimba, prie kitų - prasčiau. Buvau kartą priklijavus kažką prie natūralaus medžio 1 kartą lakuoto, tai vos neverkiau, kai po to reikėjo nugramdyt tos juostelės likučius doh.gif
O nuo normaliai nulakuotų visai lengvai nusiima. Taiva kokie čia niuansai mirksiukas.gif

Na, dar mintis - jei labai bijot susigadint duris, bet vainikėlio labai labai norit - su "guminiais klijais" kabinkit piešinuką iškirptą. O jei bijot kad drėgmė jam nepakenktų - iš skaidrių plėvelės išsikirpkit keliais milimetrais už vainikėlį didesnę formą ir uždenkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 lapkričio 2008 - 11:11
Cia kazkur mamos kalbejo, kad apjuost kaspinu duris, o prie to kaspino kabint vainika smile.gif Gal ir nieko.. Ypac laukines durys atrodytu kaip didele dovana, jei kaspinas platus ir didelis smile.gif Tikriausiai supratot, ka turiu omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 11 28, 11:08)
Sveikutes, musu namie jau stovi eglute ir laukia kol ja papuosime  ax.gif  noriu paklausti jusu patarimo-eglute gyva, "sidabrine", isidinta i vazona, vienu zodziu, noriu kazkaip pridengti ta vazona, nes jis paprasatas, plastmasinis, nelabai isvaizdus. Galvoju gal su kokia medziaga ar gal kitaip kaip, ka patartumet?  4u.gif

O jei mėgstat naturalumą - galima samanom apsukt, po to dar lengvai kokiu blizgiu siūlu. Jei visą eglę puošit iš naturalių medžiadgų pagamintais žaisliukais - tada ir stora pasišiaušus virvė tiks.
Arba dar floristikos parduotuvėse būna iš naturalaus plaušo suspaustų tarsi lakštų tokių - nemoku ir nupasakot. Jie susukti būna tokie, kaip dovanų popierius, įvairių spalvų. Ir atsikerpi juos kaip popierių kiek reikia. Jei supratot apie ką aš čia primaliau - bus labai smagu blush2.gif
Dar pamąsčiau, kad visai neblogai turėtų atrodyt ir pakulomis storai apsuktas vazonas (būna santechnikos skyriuose ir net keletos storių bei atspalvių, beje, visai nebrangiai). Na, čia vėl gi "natūralistams" ax.gif

O aš pati turiu tokį senutį, gal net antikvarinį kubilą, tai kartais (pagal tų metų nuotaiką biggrin.gif ) eglutė jame būna.

Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2008 11 29, 12:17)
Cia kazkur mamos kalbejo, kad apjuost kaspinu duris, o prie to kaspino kabint vainika smile.gif Gal ir nieko.. Ypac laukines durys atrodytu kaip didele dovana, jei kaspinas platus ir didelis smile.gif Tikriausiai supratot, ka turiu omeny smile.gif

Va, čia tai mintis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 lapkričio 2008 - 11:41
QUOTE(indria @ 2008 11 29, 01:59)
dekui 4u.gif  prisisaldziau leduku, juos pasmulkinau su plaktuku, islydziau senas zvakes. tada i viduri tuscios alaus skardines istaciau paprasta plona zvake, suberiau ledukus ir uzpyliau vasku smile.gif 

o lengvai is skardiniu issieme? blush2.gif ta prasme, kaip isiminejai? mat sito gerio namie pas mus ir buna blush2.gif lotuliukas.gif o va popierini pokelis -specialiai pirkt reiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 29, 10:13)
Ir praeitais metais buvo violetinė madinga, gali būt, jog ir šiais bus  smile.gif na, jei nežinom, nieko nepadarysi, teks laukt Kalėdinės Petruškevičiaus laidos  biggrin.gif
Nepriklausomai nuo madų vėjų mano kalėdos bus raudonai/žaliai/gelsvos(auksinės). Gelsvos ir raudonos derinys man pats mieliausias ir šventiškiausias  smile.gif

kad praeitai nepamenu del vuioletines mirksiukas.gif

o mano megiamiausias derinys balta/melyna wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o siemet dar nezinau g.gif zadejau aplamai baltuot/sidabruot lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet mergaites man iskilo klausimas, o tas kaspinas nuo duru nedribs zemyn? g.gif
gal ir kvailas klausimas, bet juk vainikas tai nera labai jau lengvas...
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 11 29, 14:00)
Bet mergaites man iskilo klausimas, o tas kaspinas nuo duru nedribs zemyn?  g.gif
gal ir kvailas klausimas, bet juk vainikas tai nera labai jau lengvas...

Manau, vainiką tektų papildomai tvirtint arba, kaip buvo rašyta, tas kaspinas turi būti pakankamai platus ir tvirtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 29 lapkričio 2008 - 13:04
Indria, Tavo žvakės tkrai superinės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2008 11 28, 22:15)
o sita darem pabandymui i apelsino zieves pusele dziovinta bigsmile.gif

visos labai gražios, bet ši nepakartojama thumbup.gif

Man irgi įdomu kaip tą vainką pritvirtinti- mūsų durys metalinės, lauko g.gif Gręžti tikrai negręšim, o ką padaryti, kad vėjas nenuneštų g.gif
Atsakyti
as pagalvojau, o jeigu vainika prie duru prilipint su tokia lipnia plevele, kuri yra dvipuse ir keleto milimetru storio...manau turetu laikyt.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 29 lapkričio 2008 - 15:21