Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(ajuka @ 2008 11 26, 19:35)
del langu puosimo geriausia yra pasidaryt formu (buna internete) ir uzpurkst su sniegu dirbtiniu.

QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 11 26, 19:40)
o as tai nusiperku...

o kur būna pirkttų formelių? arba tiksliau, internete kur matėt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 11 26, 15:34)
Manau, turėtų tikt  rolleyes.gif
Drąsos eksperimentuojant  4u.gif
Gi tai, kas nepavyks - vėl galima išlydyti ir viską pradėt iš naujo  mirksiukas.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(daabi @ 2008 11 26, 17:05)
kazin kada kitos planuojat jau puostis namus? as dar delsiu, tik idejas galvoje kuriu  wub.gif bet gal jau ateinanti savaitgali butu laikas ir mums  wub.gif

as mazdaug pora sav ar savaite iki Kuciu zadu -siaip visokius is konkorieziu, kastonu jau dabar darau -bet tas zagatofkes lotuliukas.gif puosiu tik jau savaite ar dvi iki svenciu mirksiukas.gif
va siemet padariau: tik nepuosta dar
user posted image
is konkoreziu -tai pernykste ar net uzpernykste bigsmile.gif tik apipavidalinu kasmet kitaip mirksiukas.gif o kastonu eglute -siumetine -ir nepuosta
user posted image
QUOTE(RaimaMarisa @ 2008 11 26, 19:04)
O jus puosit langus kazkaip turiu omeny akrpinius?

as pernai tik virtuves langa puosiau mirksiukas.gif nertom snaigem ir zaisliukais burbuliukais mirksiukas.gif dar ir lemputem
turiu prasta fotke blush2.gif dar be lempuciu ax.gif
user posted image
siemet -dar nezinau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 11 27, 13:12)
o kur būna pirkttų formelių? arba tiksliau, internete kur matėt??? g.gif

IKI maciau trafaretus mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip graziai padaryti konkoreziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o kaip cia jie suklijuoti? g.gif
Atsakyti
man labai grazus bumbulai is sisku....ydomu kaip juos pasidaryti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiniuke @ 2008 11 27, 15:06)
Kaip graziai padaryti konkoreziai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , o kaip cia jie suklijuoti? g.gif

QUOTE(sarpule @ 2008 11 27, 15:32)
man labai grazus bumbulai is sisku....ydomu kaip juos pasidaryti.... ax.gif

aciu blush2.gif
labai paprasta -su karstai klijais cia klijuota ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Joo, tie kamuoliai iš kankorėžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Iš ties, kankorėžiniai bumbulai atrodo puikiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 27, 13:33)

Koki gražūs tie burbulai bigsmile.gif

Dar man čia toks kvailas klausimas iškilo. Kaip naudoti tą karštų klijų šautuvą? Įdėjau klijų juostelę ji ten sulindo kažkiek, bet joki ten man klijai nelenda lauk blink.gif ir tos juostelės jau nepasiekia tas stumiklis. Ar aš čia kažkokį lievą nusipirkau jį ar kas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2008 11 27, 16:49)
Koki gražūs tie burbulai bigsmile.gif

Dar man čia toks kvailas klausimas iškilo. Kaip naudoti tą karštų klijų šautuvą? Įdėjau klijų juostelę ji ten sulindo kažkiek, bet joki ten man klijai nelenda lauk blink.gif ir tos juostelės jau nepasiekia tas stumiklis. Ar aš čia kažkokį lievą nusipirkau jį ar kas? doh.gif

idet, ijungt pistoletai elektra, kai juostele sulenda visa, det kita, kad butu kazkas islinde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 11 27, 16:10)
idet, ijungt pistoletai elektra, kai juostele sulenda visa, det kita, kad butu kazkas islinde mirksiukas.gif

Ačiū, nedaėjo blush2.gif
Atsakyti
Bonda,o tuos kankorežius (burbulus) tu ant kokio pagrindo klijuoji ar tik šiaip viena prie kito?

O man su pistoletu irgi nepasiseke.Nusipirkau,isijungiau,viskas ok.Bet po poros minuciu klijai tiesiog nustojo begti.Ir ko tik nebandžiau, ir krapštinejau,bet taip ir nebega. verysad.gif Jaučiu teks nauja pirkti.
Atsakyti
Keista g.gif aš pirkau netgi labai nebrangu, o jau kelis metus naudojuosi ir jokių nusiskundimų.. blush2.gif
Atsakyti