Kiek daug gražių įdėjų
aš pati šiemet nieko ypatingo neplanuoju, ant durų pasikabinsime vainiką, ant langų noriu šiaudinių žvaigždių
o kambaryje didelė, kvapni eglutė... vat dėl miegamojo nesumąstau, nieko daug nenoriu, bet cinkelis kalėdų dvasios galėtų būti - gal kuri turi įdėjų šiam meilės guoliui
miegamajame daug zvakuciu ir kaledu senis zvake laiko
QUOTE(makalaika @ 2008 11 20, 13:36)
QUOTE(makalaika @ 2008 11 20, 14:06)
Tos žvakės su Kalėdiniais raštais tegu būna, tada tikrai jausis Kalėdomis
na va, vakar pati savo rankom dekoravau žvakę su kavos pupelėm labai gražu, o jau kvepia kaip...mmm...
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 20, 19:03)
na va, vakar pati savo rankom dekoravau žvakę su kavos pupelėm labai gražu, o jau kvepia kaip...mmm...
Kaip? Ar tos pupeles kaip ir aplipusios ta zvake? Nezinau kaip cia aiskiau paklaust Kaip reikia daryt zvakes, jei jos dekoruotos pupelem, akmenukais, kriauklytem ar dar kuo is sonu, kaip daryt, kad pilant vaska, tie daiktai liktu ant sonu, o ne isplauktu i pavirsiu?
QUOTE(ingakalnis @ 2008 11 20, 12:29)
Kiek daug gražių įdėjų
aš pati šiemet nieko ypatingo neplanuoju, ant durų pasikabinsime vainiką, ant langų noriu šiaudinių žvaigždių
o kambaryje didelė, kvapni eglutė... vat dėl miegamojo nesumąstau, nieko daug nenoriu, bet cinkelis kalėdų dvasios galėtų būti - gal kuri turi įdėjų šiam meilės guoliui
mane labai sudomino šiaudinės žvagždutės gal galėtum papasakot, kaip jas darei?
QUOTE(Nimbamedė @ 2008 11 20, 19:33)
gal foto galim
merginos, siandien yskuse nusipirkau nupigintu nuo 7 lt iki 0.49 ct kankoreziu. Tikrai grazus, dar ir sniegeliu apipurksti, tik , kad jis baigia nukristi. Nei i miska vaziuoti, nei dziovinti. Kam reikia, paskubekit.
Labutis, norejau paklaust nuo kada mazdaug jau pradedat namus kaledoms puosti. as kazkur girdejau kai adventas prasideda jau galima puost. labai laukiu tos dienos kai namus puosim, tada namie tokia sventine nuotaika jauciasi kazkaip smagiau namie buna, lauki svenciu pakilia nuotaika
Sveikutes,gal kuri žino kur galima rast kalėdinių kėdžių atlošų papuošimo?buvau radus kažkur bet neberandu
o dėl puošimo.hmm,nu gruodžio mėnesį...
o dėl puošimo.hmm,nu gruodžio mėnesį...
QUOTE(VaNilline @ 2008 11 01, 15:10)
kiek cia darbo ideta Saunuole
QUOTE(Maverick @ 2008 11 04, 00:25)
nebloga ideja uzmaciau Kaledoms
INSTRUKCJIOS, KAIP PASIDARYTI 'LEDINES' ZVAKIDES
gal kam patinka toks stilius... turbut, nebutina naudoti panasa zvakide, bet 'auksines' zvakes labai tinka...
labai grazus stalo dekoras Kaledinei vakarienei...
kam patinka vainikai durims, cia gal nesudetingas variantas...
INSTRUKCJIOS, KAIP PASIDARYTI 'LEDINES' ZVAKIDES
gal kam patinka toks stilius... turbut, nebutina naudoti panasa zvakide, bet 'auksines' zvakes labai tinka...
labai grazus stalo dekoras Kaledinei vakarienei...
kam patinka vainikai durims, cia gal nesudetingas variantas...
labai grazi briedzio zvakide