Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(maam @ 2008 11 17, 10:46)
Skaitant apie tuos gvazdikuotus apelsinus - man kur kas graziau, kai to apelsino per tuos susmaigstytus gvazdikelius beveik nesimato (kaip va paskutinej nuotraukoj).

Bet kiek daug gvazdikėlių reikia biggrin.gif Nors man irgi gražiau rolleyes.gif Ypač su raštais labai dailiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 11 17, 10:56)
Štai dar keletas pvz. (nuotraukos pasididina):
user posted image+user posted image

labai grazu su tais gvazdikeliais wub.gif

QUOTE(maam @ 2008 11 17, 11:46)
Skaitant apie tuos gvazdikuotus apelsinus - man kur kas graziau, kai to apelsino per tuos susmaigstytus gvazdikelius beveik nesimato (kaip va paskutinej nuotraukoj).

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 11 17, 15:56)
labai grazu su tais gvazdikeliais  wub.gif
Aš pagalvojau, kad tą patį galima daryti su mandarinais... Tai ir gvazdikėlių mažiau susinaudos, ir vietos ant stalo (ar kur kitur) užims mažiau...
Atsakyti
QUOTE(vilte66 @ 2008 11 15, 12:42)
sveiki norejau paklausti o kada pradedate puosti namus kaledoms? ax.gif

Namuose įsivedę tradiciją, kad eglutę puošiam tą pačia kučių dieną smile.gif o visą advento laikotarpį gaminam įvarius žaisliukus patys, padeda nenuklysti advento kalendorius bigsmile.gif gamyba įtraukta į užduotėles... tai antūraliai ir pasipuošimas namų vyksta ankstėliau nei kūčios smile.gif tai dienai paliekam tik eglutę wub.gif

QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 15:51)
tiesa pasakius, tai dar nezianu ka darysiu su cinamono lazdelem.

aš pirkau prieskonių parduotuvėje, kaina berods 20,90lt už kg 4u.gif
Atsakyti
liko menesiukas iki graziu svenciu bet dar nesugalvoju kaip papuost savo kambariuka beto turiu maza isdykele savo dukryte...tai nelabai ka ir papuosciau gal ka pasiulytumet?mazajai 7menes bus gruodzio 31...greit dabar 6 tik ax.gif
ka patartumet kad vaiko neuzkliudyt ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke20 @ 2008 11 17, 20:19)
liko menesiukas iki graziu svenciu bet dar nesugalvoju kaip papuost savo kambariuka beto turiu maza isdykele savo dukryte...tai nelabai ka ir papuosciau gal ka pasiulytumet?mazajai 7menes bus gruodzio 31...greit dabar 6 tik ax.gif
ka patartumet kad vaiko neuzkliudyt ax.gif  g.gif

Kad tik nedūžtami papuošimai būtų ir kuo aukščiau tuo geriau. Mes tais metais kai dukrytei 7 mėn buvo,net eglutės nepuošėm, kad nenugriautu ant savęs ax.gif O praeitais metais jau puošėm pilna programa 4u.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Nubegsiu kada i Thomas philips smile.gif
Atsakyti
gal kas žinote karpinių ar lankstinių adresą su angelais
labai reikėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Super jau nuo visu supermamyciu iskart Kaledas uzuodziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaM @ 2008 11 17, 22:49)
Super jau nuo visu supermamyciu iskart Kaledas uzuodziau  4u.gif

Vakar pasnigo, tuomet ypač jautėsi bigsmile.gif Pūga, dideliais kąsniais... Mmm wub.gif
Beje, mūsų apelsinas nekvepia g.gif Tik prie nosies prisikišus gvazdikėliai jaučiasi. (ir ne sloga biggrin.gif) Kame gali būtų esmė? Aš įsivaizdavau, kad vos įėjus į kambarį pakvips, tai gal pati neteisingai supratau? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
gerai butu jei stipriai kvepetu smile.gif bet kazkas jau minejo: reikia turet gera vaizduote, kad uzuost kvapa smile.gif
Pas mane tiek apelsinu su citrinom dziovinasi, bet kvepia tik pauoscius is arti
Atsakyti
QUOTE(Vviltė @ 2008 11 17, 22:30)
gal kas žinote karpinių ar lankstinių adresą su angelais labai reikėtų  mirksiukas.gif
Gal čia ką rasi: http://painting.abou...encils_xmas.htm
Atsakyti