Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Krishtole @ 2008 11 16, 17:50)
Aš gvazdikėlius subedu į apelsiną taip, kad matytųsi tik viršūnėlės – tuomet tikrai labai stipriai kvepia. Arba mano uoslė itin jautri biggrin.gif

O šiaip kvapo stiprumas dažnai priklauso ir nuo vaizduotės lakumo smile.gif

Bandysiu ir taip, dėkui 4u.gif
Nuo vaizduotės lakumo - kaip labai jauti, tad greit Kalėdos? bigsmile.gif wub.gif Kai darysiu, bus likę pora savaičių iki jų, tai gal ir vaizduotė prie kvapo prisidės smile.gif
Beje, kiek laiko jis gali stovėti nepraradęs savo išvaizdos? 4u.gif (Neparudęs, nesupuvęs, žodžiu, sveikas ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 16, 18:54)
Bandysiu ir taip, dėkui  4u.gif
Nuo vaizduotės lakumo - kaip labai jauti, tad greit Kalėdos?  bigsmile.gif  wub.gif Kai darysiu, bus likę pora savaičių iki jų, tai gal ir vaizduotė prie kvapo prisidės  smile.gif
Beje, kiek laiko jis gali stovėti nepraradęs savo išvaizdos?  4u.gif (Neparudęs, nesupuvęs, žodžiu, sveikas  ax.gif )

Teisingai pagavai mintį smile.gif

Gvazdikėlinis apelsinas anais metais, kiek pamenu, ištvėrė apie savaitę, gal ilgėliau. Nelaukiau, kol jam visai šakės bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 16, 18:02)
Teisingai pagavai mintį smile.gif

Gvazdikėlinis apelsinas anais metais, kiek pamenu, ištvėrė apie savaitę, gal ilgėliau. Nelaukiau, kol jam visai šakės bus biggrin.gif

Aišku smile.gif Tai realiai, norint kad apelsinas pabūtų ir prieš, ir po Kalėdų, reikia prieš pat jas daryt? ax.gif O nuo dydžio, rūšies, nepriklauso "galiojimo" trukmė? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 16, 19:05)
Aišku  smile.gif Tai realiai, norint kad apelsinas pabūtų ir prieš, ir po Kalėdų, reikia prieš pat jas daryt?  ax.gif O nuo dydžio, rūšies, nepriklauso "galiojimo" trukmė?  smile.gif  4u.gif

Patarimas: iš pradžių patobulinki vieną apelsiną, o kai jis atitarnaus - tais pačiais gvazdikėliais papuoški kitą. Ir galiojimo laikas tarp neribotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 16, 18:13)
Patarimas: iš pradžių patobulinki vieną apelsiną, o kai jis atitarnaus - tais pačiais gvazdikėliais papuoški kitą. Ir galiojimo laikas tarp neribotu smile.gif

Ačiū už visus paaiškinimus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
oj kiek ideju su apelsinais ir cinamonu biggrin.gif man jau kvepia kaledom rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Mergelė,2008 11 16, 18:20]
wub.gif

[/quote]
[color=blue]O gal galėtum nufotografuoti savo palangę? ax.gif

[/quote]

Bandžiau ir čia, ir prie kitų idėjų, bet, pasirodo, nemoku jų įdėt verysad.gif
Atsakyti
Niu kokiu grozybiu prisiziurejau,pradesiu ir as ruostis kaledoms wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 20:26)
oj kiek ideju su apelsinais ir cinamonu  biggrin.gif man jau kvepia kaledom  rolleyes.gif

sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 12:34)
gal kas mate kur galima nusipirkt graziu cinamono lazdeliu ? senukuose neradau, ermitaze buvo, bet tokie jau nekokie atrode...

As maciau Tomas Philips prie prieskoniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 16, 16:29)
Štai mano aprašyto apelsino pavyzdys (nuotrauka iš interneto, nes pati savo kūrinio nenufotografavau).
Štai dar keletas pvz. (nuotraukos pasididina):
user posted image+user posted image
QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 10:34)
gal kas mate kur galima nusipirkt graziu cinamono lazdeliu ? senukuose neradau, ermitaze buvo, bet tokie jau nekokie atrode...
Aš pirkau sveriamas arbatos, kavos ir prieskonių parduotuvėj...
Atsakyti
Skaitant apie tuos gvazdikuotus apelsinus - man kur kas graziau, kai to apelsino per tuos susmaigstytus gvazdikelius beveik nesimato (kaip va paskutinej nuotraukoj).
Atsakyti