Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(spaNguolė @ 2008 11 14, 20:43)
Medinių segtukų mačiau IKI

senukuose yra: 1, 2
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2008 11 15, 18:00)
man tai vienintelis dalykas kas nepatinka kiekvienais metais tai tie "simboliai" ateinanciu metu, zaisliukai, statuleles ir t.t. metai praeina ir perki kita, ir taip lieka visi namai apkrauti sudniekiais tongue.gif  siulyciau atsisakyti sitos mados, bent jau man tai yra kicas.. smile.gif  aisku nieko nenorejau izeisti 4u.gif

Tai kam tada perki, jei nepatinka? g.gif
Čia kinietiški simboliai ir kiekvieno valia - naudotis ar ne. Na, tam, kam tūksta idėjų - gal visai neblogai - kiekvienais metais vis kitas gyvis. Nenusibosta. O kas puoselėja savas tradicijas - susigalvoja kitų idėjų.
Aš niekad nepuošiau namų pagal tuos kinietiškus simbolius. Ir man jie - tarsi viena iš įdomybių skyrelio žinučių - paskaitai, sužinai kaip kitur daro, bet vadovaujiesi savom tradicijom. Mes tuo ir įdomūs pasauliui - skirtingumu. O jei visoj Žemėj apsikarstysim vien "karvytėm" ar "jautukais"... Ir gyvent pasidarys nebeįdomu g.gif ir Kalėdų Senelis gali pasiklysti lotuliukas.gif megalol.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
IDĖJĄ DAR PAMETĖSIU - GAL PRAVERS wink_3.gif
Kadangi dar yra laiko - valgykit riešutus, bet pirkit kur su kevaliukais. Labai sveika. O kevaliukus - girliandai. Man tai geriausi - graikiški, nes dideli kevalai. Imat storą plaušuotą "šniūrą" (yra senukuose nebrangiai) ir klijuojat taip, kad "šniūras" atsidurtų viduryje tarp kevalėlių. Galima karštais klijais, galima lipalu, tik lipalas ilgiau džiūsta. Kaip tankiai klijuoti - priklauso nuo jūsų norų ir finansinių galimybių prisipirkt riešutų. Taip po truputį užsiauginsit girliandą iki norimo ilgio ir organizmą prieš žiemą pastiprinsit. O tarpuose galima įrišt po eglės šakelę, blizgiuką ir t.t. Pačius kevaliukus galima nupirkšt sidabru, auksu ar sniegeliu. newyear.gif
Atsakyti
Puiki mintis thumbup.gif Ir aš tai padarysiu. O ką konkrečiai žadi daryti su tom lazdelėm? Man laaaabai patinka cinamonas (ypač su manų koše lotuliukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2008 11 15, 18:00)
man tai vienintelis dalykas kas nepatinka kiekvienais metais tai tie "simboliai" ateinanciu metu, zaisliukai, statuleles ir t.t. metai praeina ir perki kita, ir taip lieka visi namai apkrauti sudniekiais tongue.gif  siulyciau atsisakyti sitos mados, bent jau man tai yra kicas.. smile.gif  aisku nieko nenorejau izeisti 4u.gif

Geriausia pirkti metų simbolius - žvakutes. Pasipuošei, pasidžiaugei, o paskui "romantiškai" sudeginai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regermo @ 2008 11 15, 20:43)
Geriausia pirkti metų simbolius - žvakutes. Pasipuošei, pasidžiaugei, o paskui "romantiškai" sudeginai.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 11 15, 18:40)
IDĖJĄ DAR PAMETĖSIU - GAL PRAVERS wink_3.gif
Kadangi dar yra laiko - valgykit riešutus, bet pirkit kur su kevaliukais. Labai sveika. O kevaliukus - girliandai. Man tai geriausi - graikiški, nes dideli kevalai. Imat storą plaušuotą "šniūrą" (yra senukuose nebrangiai) ir klijuojat taip, kad "šniūras" atsidurtų viduryje tarp kevalėlių. Galima karštais klijais, galima lipalu, tik lipalas ilgiau džiūsta. Kaip tankiai klijuoti - priklauso nuo jūsų norų ir finansinių galimybių prisipirkt riešutų. Taip po truputį užsiauginsit girliandą iki norimo ilgio ir organizmą prieš žiemą pastiprinsit. O tarpuose galima įrišt po eglės šakelę, blizgiuką ir t.t. Pačius kevaliukus galima nupirkšt sidabru, auksu ar sniegeliu. newyear.gif

kokia gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
gal kas mate kur galima nusipirkt graziu cinamono lazdeliu ? senukuose neradau, ermitaze buvo, bet tokie jau nekokie atrode...
Atsakyti
Norint, kad namai kelias dienas kvepėtų apelsinais ir gvazdikėliais, o akį džiugintų mielas vaizdelis, reikėtų atlikti toliau aprašomus veiksmus.
Pasiimame neluptą apelsiną.
Su dantų krapštuku padarome jame skylutes gvazdikėliams.
Susmaigstome į apelsiną gvazdikėlius (jų išdėstymas gali būti labai įvairus: spiralės formos, įvairių geometrinių figūrų ir pan. Fantazijos reikalas).
Įtupdome šį grožį į dailią lėkštutę ir džiūgaujam biggrin.gif
Fantastiški ir vaizdas, ir kvapas.
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 11:34)
gal kas mate kur galima nusipirkt graziu cinamono lazdeliu ? senukuose neradau, ermitaze buvo, bet tokie jau nekokie atrode...

Galbūt vienoje Senukų parduotuvėje nebuvo, bet bus kitoje (Ukmergės g. 244, Lukšio g. 245). Minsko „Iki“ prekybos centre yra floristikos prekių parduotuvė. Ten mačiau cinamono lazdelių, tačiau jos parduodamos vienetais (1 vnt - 1Lt). Brangoka. Manau, prieš šventes gražių lazdelių turėtų atvežti ir į Senukus, ir į Ermitažą, ir kitur.

Canbera, ką žadi kurti iš cinamono lazdelių?
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2008 11 16, 10:41)
Norint, kad namai kelias dienas kvepėtų apelsinais ir gvazdikėliais, o akį džiugintų mielas vaizdelis, reikėtų atlikti toliau aprašomus veiksmus.
Pasiimame neluptą apelsiną.
Su dantų krapštuku padarome jame skylutes gvazdikėliams.
Susmaigstome į apelsiną gvazdikėlius (jų išdėstymas gali būti labai įvairus: spiralės formos, įvairių geometrinių figūrų ir pan. Fantazijos reikalas).
Įtupdome šį grožį į dailią lėkštutę ir džiūgaujam  biggrin.gif
Fantastiški ir vaizdas, ir kvapas.

Gal galėtumėt įmest nuotrauką tokio apelsino? bigsmile.gif Sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(canbera @ 2008 11 16, 10:34)

Aš Maximoje mačiau, vakar "čiupinėjau". prie prieskonių. Bet irgi brangoka pasirodė, berods daugiau nei 1 lt. už vnt.
Atsakyti