Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(rositina @ 2008 11 13, 16:04)
zaisliukus galite paziureti cia

nu bet kai kurie zaisliukai....tai klaikus doh.gif as tokiu ne nepirkciau biggrin.gif aisku yra ir graziu.
ai-dar norejau paklausti....kaip su dovanom?ar jusu seimose priimtina dovanoti dovanas tik vaikms?ar ir suaugusiems mlonias smulkmenas? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 13 lapkričio 2008 - 16:13
nu jo doh.gif jau maximos zailsiukai tai geriau nereikia doh.gif is viso unraliuko tai vos keli daiktai kur tikrai grazus ir gal noreciau tureti, o visa kita tai doh.gif
Atsakyti
as asmeniskai plastikiniu eglutes zaisliuku nemegstu, man kazkoks pigus vaizdas su jais ax.gif Tai as geriau po truputi per keleta metu susiperku geras, stiklinius zaisliukus - kitas vaizdas thumbup.gif O is maximos man visai patiko tie medziaginiai zaisliukai eglutei, labai jau mieli wub.gif Gaila, kaina didoka, ypac norint ju visai eglutesi susipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 13, 17:41)
as asmeniskai plastikiniu eglutes zaisliuku nemegstu,

Na...ziurint kokie zaisliukai smile.gif kai kurie panasus kaip ir stikliniai.O beje-turit leliuku ir maziuku,tikrai stikliniai ilgai neisilaikytu doh.gif gaila mest pvz 30lt uz du zaisliukus-nors labai grazus wub.gif
siais metais zadu pirkt eglute vazone,nu tokia grazesne,pavasari pasodinsiu savo tevu darzelyje smile.gif ir grazu,ir sviezia ir prie namo gales aplinka puost.
Va ka tik grizau is ERBI pardes,tai privezta visokiu zaisliuku,dekoraciju nauju,lempuciu,zvakiu.....vaikam nupirkau rinkinius(kalediniu atviruku gamybai) labai faini,daug visokiu detaliu,atviruciu,voko,kliju ir t.t Dukrai labai patiko clap.gif
Ai beje....gl kuri matet pirkti virves?Nesvarbu kokios,plonesnes,storesnes......man dekoracijai reikia,o niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 13 lapkričio 2008 - 18:15
Man patikusios idejos smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~Sandrita~ @ 2008 11 13, 18:14)
Ai beje....gl kuri matet pirkti virves?Nesvarbu kokios,plonesnes,storesnes......man dekoracijai reikia,o niekur nerandu  doh.gif

Virvių visokiausių yra senukuose. Ir supakuotų ir matuojamų, pagal tiek, kiek tau reikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 12, 15:17)
is apelsinu zieveliu darau rozeles ax.gif man labai grazu ax.gif

O kaip tas roželes daryti? Internete nerandu jokios vaizdines medžiagos, kaip ten išpjaustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2008 11 13, 21:21)
Virvių visokiausių yra senukuose. Ir supakuotų ir matuojamų, pagal tiek, kiek tau reikia thumbup.gif

aciu 4u.gif reikes ten uzsukt thumbup.gif
del tu ideju...na man tik viena krito i aki,ten kur varvekliai ant sakos,o kiti...na tokie pigus ir perkrauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2008 11 13, 23:52)
O kaip tas roželes daryti? Internete nerandu jokios vaizdines medžiagos, kaip ten išpjaustyt doh.gif

as tai lupu apelsinus su skustuku (tuo,kuriuo bulves/morkas skutu blush2.gif ). Gaunasi tokia ilga plona juostele. Tada ja susuku ir persmeigiu smeigtuku, per kelias dienas isdziuna - istraukiu smeiguka.. grazu wub.gif
Radau foto internete kaip graziai galima jas panaudoti:
user posted image O as ieskau visur mediniu segtuku (skalbiniu) doh.gif Nei senukuose, nei maximoj ner... Visur plasmasiniai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 11 14, 11:59)
O as ieskau visur mediniu segtuku (skalbiniu) doh.gif  Nei senukuose, nei maximoj ner... Visur plasmasiniai... schmoll.gif

labai faina ideja,man visada tokie aki traukia smile.gif as dar kazkur irgi uzsimetus segtuku,reikes darbeliui,tai dabar is kampu traukiu biggrin.gif o tai irgi tik plasmase
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Sandrita~: 14 lapkričio 2008 - 11:14
QUOTE(Shalimar @ 2008 11 12, 18:59)

thumbup.gif kaip isradingai su tuos cesnakiuku bigsmile.gif

ir vampyru bus nebaisu
Papildyta:
LABAI grazu tos rozytes is apelsinu zievaliu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydraite @ 2008 11 14, 10:59)
mediniu segtuku (skalbiniu) doh.gif  Nei senukuose, nei maximoj ner... Visur plasmasiniai... schmoll.gif

as pirkau kauno urmo bazej wink.gif ir labai patiko, kad tokie nedidukai visai ir ne ypac maziukai smile.gif parduotuve ten 13 sandely, jei jus is kauno smile.gif bohemos pasaulis vadinas rodos, manau tokia ir akropoly yra smile.gif na bent ant cekio taip parasyta buvo, tai ir nustebau, kad tokia berods ir akropoly macius wink.gif ir ten siaip daikciuku visokiu pasirankiojau smile.gif svarbiausia tai kalediniu groziu klijuot ant segtuku radau thumbup.gif angeliukai, seneliukai, besmegenukai ir t.t. biggrin.gif

gal kokiam turguj dar galima rast mediniu segtuku wink.gif
Atsakyti