Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošime namus kalėdoms?

QUOTE(Katrytė @ 2008 11 12, 19:59)
aš kai džiovinau apelsinus ant radijatoriaus tai aplink juos pradėjo tokios mažos ir įkyrios musytės skraidyt  biggrin.gif

tai tada orkaitėje džiovinti reiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai ką radau keliuose interneto šaltiniuose:
http://www.twigscraf...ts/projects.htm
Apelsinas - įsitikinkite, kad apelsinas yra geras, t.y. nesugedęs ir nepernokęs.
Apelsiną supjaustome 0,25-0,5 cm. storio riekutėmis, stengiantis, kad jos būtų kuo vienodesnio storio.
Nusausinti kiekvieną riekutę.
1. Riekeles vienodais tarpais išdėstome ant grotelių karščiausiame solid fluel burner lygyje. Po grotelėmis dedame skardą. Džiūsta 1 diena. Tikrinti kas valandą.
2. Riekeles vienodais tarpais išdėliojame ant skardos. Elektrinę orkaitę įkaitiname iki mažiausios temp., t.y. 50°C. Džiūsta apie 6 val. Tikrinti, kas pusę val.
3. Mikrobanginėje džioviname keisdami virtuvinį popierių (4-5 sluoksnius), esantį tarp riekelių sliuoksnių kelis kartus. Vienam kartui džiovinama naudojant 50 proc. mikrobangės galingumo 8 min. Paskui keičiami popieriaus sluoksniai, stebint ar neliko popieriaus ant riekelių. Iš mikrobangės išimame, kai beveik išdžiuvę ir dar palaikome sausoje vietoje.

Jei vaisių nenaudojant iš karto, tai sudėkite į dėžę ir įdėti drėgmės sugertuką.
http://www.momsbudge...rangeslices.htm
Plonai supjaustome apelsiną. Kepimo skardą išpurškiame nelinpančiu kepimo laku (pažodinis vertimas. Tai gal atitinka aliejų) ir riekeles išdėstome ant skardos. Orkaitę įkaitiname iki 170 C ir džiovinti apie 2 val., patikrinant. Išėmus iš orkjaitės dar palaikyti sausoje vietoje.
Atsakyti
user posted image

taip puosiamas prekybos centras pas mus mieste
Atsakyti
o cia gyva musu dekoracija biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga74: 12 lapkričio 2008 - 23:35
QUOTE(inga74 @ 2008 11 13, 00:32)
o cia gyva musu dekoracija  biggrin.gif

user posted image

GRAZUOLIS! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
inga74 nu graudūs man tie seneliai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 13, 08:04)
inga74 nu graudūs man tie seneliai  verysad.gif

vaida, ten ne seneliai, o gnomai, bent as taip galvoju, jie dar dainuoja ir tas briedis kur ant sienos dainuoja, man tai labai grazu, kiekvienais metais einu ju ziuret, as dar nesuaugau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 11 12, 19:59)
O dziovinant orkaitej jie neprilimpa prie skardos?

as tai dziovinau ant groteliu, aisq jie biski pasiraite, bet man tai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2008 11 12, 19:59)
O kokiose parduotuvese buna pirkti purskiamo sniego? Ar nusiplauna jis lengvai paskui?

Pilna maximose ir senukuose. Nusivalo lengvai, aisku priklausomai nuo ko (jei nuo stiklo, tai tikrai lengvai...) Be to, buna pirkt ir spec. purskalo sniego salinimui (tose paciose parduotuvese) ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2008 11 13, 09:04)
inga74 nu graudūs man tie seneliai  verysad.gif

o man visas tas reikalas labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 11 10, 17:34)
O naujos dekoracijos/žaisliukai, ar iš praeitų metų tie patys?  ax.gif  4u.gif nebuvau dar, nemačiau  smile.gif

zaisliukus galite paziureti cia
Atsakyti
QUOTE(rositina @ 2008 11 13, 15:04)
zaisliukus galite paziureti cia

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti