Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Megstu bute vaniles kvapus, todel turiu daug dekoratyviniu vanile kvepianciu zvakuciu. Kartais uzdegu jas, o kitos ir nedegintos kvepia ir skleidzia lengva kvapa
Atsakyti
Man geriausi kvepalai namams - tai smilkalai ir aromatiniai aliejai... Tik, aišku, laikina tai. Bet man ir gerai, nes tikrai pradėtų erzint pastoviai jaučiamas kvapas namuose. smile.gif
Atsakyti
Gryte - geriauisas kvapas- gaivaus oro- atdaryk langus ir isileisk gaivu ora thumbup.gif
Atsakyti
O man labai patinka nauju baldu kvapas ir aš pati tikrai nieko nedaryčiau kad ji panaikint su laiku jis pats praniks.

O del tu visokiu kvepaliuku ir man idomu irgi buvau užejus i viena parduotuveten visokie kvapai ir kvepalai, bet ir tikrai butu idomu kurie jie ten geresni ir kurius labiau apsimoka nusipirkti . Pas pardavejas bijojau paklaust nes nenoriu pasirodyt visiškai žalia.
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2006 05 10, 09:20)
Pas pardavejas bijojau paklaust nes nenoriu pasirodyt visiškai žalia.
Keistas požiūris rolleyes.gif
Tai kam tada tos pardavėjos reikalingos?
Atsakyti
Mes taip pogi naujame name. tai naudojame elektrini abi pure, zaliosios arbatos kvapo. Seip skanus ten kvepalai. Man patinka.
Atsakyti
pas mus tai tos kvepiančios džiovintos gėlytės medžiaginiuose maišeliuose. bandėm tuos purškiamus naudot - nesąmonė, man alergija tuoj pat pasirodė, išmetėm. schmoll.gif
Atsakyti
O as masininius kvapukus naudoju...Va nupirkau vaniles kvapo...skaniai namai kvepia (labiausiai jauciasi kvapas gryzus is lauko) ax.gif
Atsakyti
Nugi obuolių metas,tai namai kvepia obuolių pyragais su cinamonu rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bitutė*: 24 rugpjūčio 2006 - 14:06
Namai kvepia nuo namuose esančių gėlių kvapo(jei yra gėlių), nuo grindų ploviklio(jei plaunu grindis) lotuliukas.gif , o šiaip, jei noriu, kad namai tikrai kvepėtų, tai darau teip(jei jau kas aprašė tokį būdą, tai atsiprašau, nes visko neskaičiau):
ant elektros lemputės, kuri yra išjungta užlašinu lašiuką (ar užpurškiu)mėgstamų kvepalų ir po to įjungiu lemputę. Šildama lemputė skleidžia malonų kvapą. (tik nelašinkit ant jau šviečiančios, nes gali sprogti), paskui aš būsiu kalta blink.gif .
Atsakyti
o as nusipirkau skonis ir kvapas pardej dziovintu zoliu popuri passion fruit ir melionu kvapo.... 100g 15 lt. kvepia nerealiai visas kambarys ir siaip grazus akcentas prie lovos i grazu dubeneli supyliau tas zoles wub.gif wub.gif
Atsakyti
o man patinka loccitane smilkalai, net nuo nepakurtu kambarys kvepia.
Atsakyti