Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja
. Uztenka kelis kartus per diena po 10 -15 minuciu.

QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34)
Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja

Netiesa

kaitina ,kad siaubas,ir negali palikti lango nes vaikai gi namie ,kad neperpustu
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 15:34)

mes tik už tokius- natūralius kvapus namie...
virtuvėj- vaisinės arbatos, kavos, kepamo pyrago kvapas...kambariuos - tvarka, švara, gaiva- ko daugiau ir bereikia

o šiaip, matyt su metais, tas požiūris į tuos dirbtinius "kvepiklius" labai pasikeitė... kartais, prispausti ligos, pakvėpuojam eterinių aliejų; kartais susiruošę pavakarot- užsidegam eterinę žvakę...
bet jau purškiamiems aerozolininiams ar į elelektros tinklą jungiamiems kvepikliams, mes

Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija,
pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia
pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia

as tai naudoju elektrini gaivikli, tai
o siaip kartais megstu uzsidegti smilkala

QUOTE(neri.k @ 2006 03 27, 18:48)
o man nuo smilkalu labai sunkus oras galva skauda nemėgstu,ir dar žinot iš ko jos daro iš karvės šudo
QUOTE(Marinčik @ 2006 03 27, 08:39)
Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija,

aha kvapas neišpasakytas

O aš smilkalų labai nemėgstu

Dažnai mano namai kvepia nuo pyragų,nes mėgsta mano šeimyna,ir šiaip dar nuo visokiausių skanėstų

Gyvenam naujai įrentam name ir jau pradėjo erzinti tie naujumo kvapai - naujų baldų, dangų ir pan. Norisi sukurti jaukų namų kvapą. Bet nežinau kokiomis priemonėmis. Užėjau į vieną tokio pobūdžio parduotuvę, o ten daugybė varijantų: ir aromatinės žvakės, ir kubeliai, ir laiejai ir purškiami kvapai ir smilkalai... Žodžiu, galva susisuko ir nieko nenusipirkau.
Gal turit patirties - kurios priemonės ilgiausiai, tolygiausiai palaiko tą kvapą?
Gal turit patirties - kurios priemonės ilgiausiai, tolygiausiai palaiko tą kvapą?
Neisivaizduoju, bet manau ka benupirktum, vistiek greitai tas kvapas dings. Gal but geriausia pastoviai smilkala uzdegti.
Kad namai kvepėtų ir niekas neperšaltų (nuolat laikant atidarius langus) užtenka namus valyti Rainbow dulkiu siurbliu. Į jį įlašinus jums patinkančių kvapų - kvapas pasklinda po visą patalpą. Švaru, gaivu ir kvepia...
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34)

Sutinku.