Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja thumbup.gif . Uztenka kelis kartus per diena po 10 -15 minuciu.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34)
Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja  thumbup.gif . Uztenka kelis kartus per diena po 10 -15 minuciu.

Netiesa schmoll.gif neužtenka 15-20 min užtenka ir vėl tas pats,dar pas mus taip radiatoriai
kaitina ,kad siaubas,ir negali palikti lango nes vaikai gi namie ,kad neperpustu
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 15:34)
Atidarius langa jau kvepia pavasariu. Nieko nekainuoja, oras gaivus, galvoje iskart prasvieseja  thumbup.gif . Uztenka kelis kartus per diena po 10 -15 minuciu.

drinks_cheers.gif
mes tik už tokius- natūralius kvapus namie...
virtuvėj- vaisinės arbatos, kavos, kepamo pyrago kvapas...kambariuos - tvarka, švara, gaiva- ko daugiau ir bereikia tongue.gif
o šiaip, matyt su metais, tas požiūris į tuos dirbtinius "kvepiklius" labai pasikeitė... kartais, prispausti ligos, pakvėpuojam eterinių aliejų; kartais susiruošę pavakarot- užsidegam eterinę žvakę...
bet jau purškiamiems aerozolininiams ar į elelektros tinklą jungiamiems kvepikliams, mes schmoll.gif iš kart prieš akis iškyla šio amžiaus "rykštė"- įvairios plaučių ligos, astma doh.gif
Atsakyti
Mes namie naudojam tik eterines zvakes-
kur pilasi aliejus, apacioj dega zvakute.
Tiesa ,gavom dovanu L'occitane purskala namams-labai patinka.
Atsakyti
Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija,
pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju elektrini gaivikli, tai thumbup.gif o siaip kartais megstu uzsidegti smilkala
Atsakyti
QUOTE(neri.k @ 2006 03 27, 18:48)
as tai naudoju elektrini gaivikli, tai  thumbup.gif o siaip kartais megstu uzsidegti smilkala

o man nuo smilkalu labai sunkus oras galva skauda nemėgstu,ir dar žinot iš ko jos daro iš karvės šudo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 28 kovo 2006 - 07:53
QUOTE(Marinčik @ 2006 03 27, 08:39)
Labas rytas ,šiandien mano namai kvepia hiacintais koks aromatas mama mija,
pražydo net 4, labai stiprus kvapas,kai atėjo aukle šiandien ryte klause ,kas čia taip saldžiai skaniai kvepia thumbup.gif

aha kvapas neišpasakytas wub.gif (pas mama pražydo net šeši,tai man davė tris biggrin.gif ,pasimerkiau ax.gif ),net negalėjom su vyru miegoti,teko išnešti į kitą kabarį.Ovirtuvėje pas mane vazonas su pilnaviduriais narciziukais,tai kvapas kaip pakalnučių,irgi labai aštrus,bet skanus rolleyes.gif
O aš smilkalų labai nemėgstu schmoll.gif man bloga nuo jų darosi ax.gif ir jokių purškilklių nenaudoju schmoll.gif geriau išvedinu namą ir gryno oro įleidžiu tada gaiva.
Dažnai mano namai kvepia nuo pyragų,nes mėgsta mano šeimyna,ir šiaip dar nuo visokiausių skanėstų ax.gif
Atsakyti
Gyvenam naujai įrentam name ir jau pradėjo erzinti tie naujumo kvapai - naujų baldų, dangų ir pan. Norisi sukurti jaukų namų kvapą. Bet nežinau kokiomis priemonėmis. Užėjau į vieną tokio pobūdžio parduotuvę, o ten daugybė varijantų: ir aromatinės žvakės, ir kubeliai, ir laiejai ir purškiami kvapai ir smilkalai... Žodžiu, galva susisuko ir nieko nenusipirkau.
Gal turit patirties - kurios priemonės ilgiausiai, tolygiausiai palaiko tą kvapą?
Atsakyti
Neisivaizduoju, bet manau ka benupirktum, vistiek greitai tas kvapas dings. Gal but geriausia pastoviai smilkala uzdegti.
Atsakyti
Kad namai kvepėtų ir niekas neperšaltų (nuolat laikant atidarius langus) užtenka namus valyti Rainbow dulkiu siurbliu. Į jį įlašinus jums patinkančių kvapų - kvapas pasklinda po visą patalpą. Švaru, gaivu ir kvepia...
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 03 23, 16:34)

Sutinku. mirksiukas.gif Šviežias oras geriausias. Mes ir žiemą dažnai vėdinam kambarius, daug smagiau būna. O dauguma kvapų- tai tik chemija ir pramonininkų noras iškišti kuo daugiau produktų.
Atsakyti