Zalio obuolio smilkalai

.........nieko nėra maloniau už namus kvepiančius kepamu pyragu... mmmmm:4u:
Gal keistai atrodys... kai vaikai buvo nedideli, aš labai dažnai mėgau kepti pyragus, mielines bandeles
, kad namai kvepėtų pyragais, tikrai
Man atrodo, kad tuomet ir užaugę vaikai , kažkur užuodę kvapą, kepamo pyrago, mintimis iškart skris pas mane, pas mamą......
Gal keistai atrodys... kai vaikai buvo nedideli, aš labai dažnai mėgau kepti pyragus, mielines bandeles

Man atrodo, kad tuomet ir užaugę vaikai , kažkur užuodę kvapą, kepamo pyrago, mintimis iškart skris pas mane, pas mamą......

QUOTE(riba @ 2006 01 03, 14:34)
.........nieko nėra maloniau už namus kvepiančius kepamu pyragu... mmmmm:4u:
, kad namai kvepėtų pyragais, tikrai

gražu

O aš namus kvepinu eteriniais aliejais, labai mėgstu apelsinų eterinį aliejų, toks gaivus kvapas. Nepatinka kai namie maisto kvapas, aišku kai padarai valgyti ir namie skaniai pakvimpa, tai nieko, bet stengiuosi greitai išvėdinti, kad neįsigertų į sienas, baldus
Medaus kvapo smilkalai is CnD parduotuves

[B][I]Nezinau bet man tos kvepiancios zvakes isvis nesijaucia jokio kvapo tik tam kartui,smilkalai man visai patinka o tie lasiukai irgi tik toje vietoje kvepia kol zvakute dega.Oparduotuveje C&D labai brangios kainos vieno mazycio gabaliuko kaina 14 lt. ir nelabai tikiu kad padejus siltai ant radijatoriaus sklis malonus kvapus esu bandziusi jokio efekto.Sunku rasti ka nors tokio malonaus kvapo jau esu nemazai bandziusdi ir niekaip negaliu rasti.Sausos gelytes irgi be jokio kvapo.Nezinau ka butu galima pasiulyti.O jau tie dezodorai atleisk,bent jau man.
AmbiPur
Smilkalu kvapo negeliu pakest
Smilkalu kvapo negeliu pakest

nusipirkau ambipur, gero kvapo, bet manajam galvą nuo jo skaudėt pradėdavo... ir po poros savaičių tas kvapas išblėso, arba aš jo nebeužuodžiu..
šiaip labai mėgstu vaniliniais smilkalais pasmilkint truputį
šiaip labai mėgstu vaniliniais smilkalais pasmilkint truputį

Mano namai kvepia mano namais.
Tuo kvapu, kuri uzuodi grizes namo is atostogu kur nors.
O siaip kartais naudoju smilkalus - turiu tikru Indisku, kartais pusimis kvepiancia zvake, daznai pakvimpa maistu. Niekada nenaudoju jokiu dezodorantu ir AmbiPure - mane ju kvapas daznai erzina, o ir ozono skyle didina.
Siaip patarimas- kokybiskos kvepiancios zvakes netrenka kvapais vos iejus i parduotuve. Jos pauoscius vos kvepia.
O ir dar pries Kaledas - pavirinkite apelsino zieveliu, cinamono lazdeliu ir kitokiu prieskoniu. Namai pakvips tikromis sventemis.

O siaip kartais naudoju smilkalus - turiu tikru Indisku, kartais pusimis kvepiancia zvake, daznai pakvimpa maistu. Niekada nenaudoju jokiu dezodorantu ir AmbiPure - mane ju kvapas daznai erzina, o ir ozono skyle didina.

Siaip patarimas- kokybiskos kvepiancios zvakes netrenka kvapais vos iejus i parduotuve. Jos pauoscius vos kvepia.

O ir dar pries Kaledas - pavirinkite apelsino zieveliu, cinamono lazdeliu ir kitokiu prieskoniu. Namai pakvips tikromis sventemis.
Nusipirkau Norfoj elektrinį Airwick, dabar ten akcija- perki kištuką (apie 3lt) ir dar ten dovanų įdėtas tas indelis su kvepiančiu skysčiu. Nugi
efektas, ir ilgam užtenka.
O iš smilkalų labiausiai mėgstu CHANDAN kvapą.

O iš smilkalų labiausiai mėgstu CHANDAN kvapą.
QUOTE(madlen @ 2005 12 23, 00:36)
Aš tokius smilkalus kažkada Rimi pirkau, man irgi patiko

O be smilkalų,be purškiamu dezikų galimi variantai yra
,nes nuo smilkalų labai sunkus oras ,net galva spaudžia