žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt

QUOTE(vvandene @ 2005 11 08, 19:40)
žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt 

As irgi nemegstu jokios chemijos, net ir smikalai mane erzina. Gerai isvedinu kambarius, patinka kai kvepia lauku ir gaiva

WC aisku naudojam dezikus ir WC kvapus.REIKIA

naudoju smilkalus.Seniau pirkdavau is "C&D style" o dabar tai anglijoje pirktus.Tai labai
nes toks lengvas kvapas ir tikrai neerzinantis. Labiausiai patinka vaniles,kokoso,vandenyno kvapo smilkalai.

Dažniausiai smilkalais
pirktais iš C&D, nes kiek esu bandžiusi ir kitur įsigyti tai
veu kokie, na dar faini buvo kur buvo parvežti iš tolimųjų rytų
.

Man vieninteliai smilkalai kurie patiko - obuolių kvapo - tokie gaivūs, o kiti...

nu dar smilaklus tai pateisinu, bet jau tie,k ur purskiami chemikalai i kambari, tai jau nesamone! kas kad kvepia, bet kokia nauda...!?
mano budas toks-pradarau langus visu kokiom 20 minuciu, tada atnesu geliu svieziu jei vasara, ziema, kokia egles sakute ar dar koki augalelei ir kvepia naturaliai ir grazu
mano budas toks-pradarau langus visu kokiom 20 minuciu, tada atnesu geliu svieziu jei vasara, ziema, kokia egles sakute ar dar koki augalelei ir kvepia naturaliai ir grazu

manau daugiau del grozio nebent uzlasint eterinio aliejaus tada ir kvapas jausis, o jei dar siltai padesi..

QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 12:41)
As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia 

QUOTE(Asta @ 2005 07 23, 10:26)
Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens?

QUOTE(Aga @ 2005 11 05, 19:31)
Mano namai jau ilgokai kvepia žaliojo obuolio smilkalu
labai patiko, tai vis perku ir perku 

QUOTE(Doti @ 2005 12 09, 22:56)

QUOTE(Raschida @ 2005 11 06, 09:36)
aš nemėgstu maisto kvapo namuose
,na tik kavos ir arbatos.labai mėgstu skaniai kvepiančius namus.turiu įvairių smilkalų,žvakių,eterinio aliejaus.

man tai NEPATINKA kai namai maistu kvepia - neduok dieve, dar po pietu uzsuka draugai, o pas tave vien tarkim kokiu kopustu ar bulviu, ar mesos kvapas

O kur yra C&D style?