Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Namuose, kai noriu uzsidegu zvakide su eteriniais aliejukais (dazniausiai savaitgaliais), tualetuose kvapai su pagaliukais (nezinau kaip kitaip pavadinti) tokie dideli gan, o ir moketa daugokai apie 200 Lt uz vieneta, taciau laiko jau gal 4 metai! daugiau jokiu puskalu, kvepalu, net patalynei ar drabuziams jokiu "lenoru" nenaudoju..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virsukalne: 15 sausio 2013 - 14:44
Vakar per TV žolininkė Karaliūnaitė įdomiai šnekėjo apie namų kvapus. Sakė, kad kiekvieni namai turi turėti tik jiems būdingą individualų kvapą ir jokiu būdu neturi kvepėti masinės gamybos kvapais. Tada vyrai nepabėgs mirksiukas.gif, nes jie vargšai nebesusigaudo kur jų namai ir kuri jų moteris, kai kiekvienuose kvepia taip pat ir bet kuri moteris kvepia tais pačiais kvapais t.y. naudoja tuos pačius dezodorantus, kvepalus, muilą ir nebeturi savo individualaus tik jai būdingo kvapo wub.gif
Atsakyti
mes neseniai isikraustem, tai toks dar lyg remonto kvapas, na nera namu kvapo dar kazkaip. esu nusiziurejus viena kvapa namams, brangus ale labai noriu ir pasidovanosiu sau, manau gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virsukalne @ 2013 01 15, 15:44)
Namuose, kai noriu uzsidegu zvakide su eteriniais aliejukais (dazniausiai savaitgaliais), tualetuose kvapai su pagaliukais (nezinau kaip kitaip pavadinti) tokie dideli gan, o ir moketa daugokai apie 200 Lt uz vieneta, taciau laiko jau gal 4 metai! daugiau jokiu puskalu, kvepalu, net patalynei ar drabuziams jokiu "lenoru" nenaudoju..

gal galite pasidalinti kvapų pavadinimu? 4u.gif
Atsakyti
Labai jauku, kai namuose maloniai kvepia. Taip ir norisi po darbo dienos grizti greiciau i savo busteli smile.gif . Labiausiai patinkatys kvapai namams man turbut butu zvakes. Jaukiausias ir maloniausias dalykas man jos wub.gif o dar dabar issirinkau tokias, su kuriomis ir rankytes teptis gali, tai isvis super thumbup.gif vakare pries miega pats sauniausias atsipalaidavomo ritualas smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2013 03 12, 23:30)
Labai jauku, kai namuose maloniai kvepia. Taip ir norisi po darbo dienos grizti greiciau i savo busteli smile.gif . Labiausiai patinkatys kvapai namams man turbut butu zvakes. Jaukiausias ir maloniausias dalykas man jos :wub: o dar dabar issirinkau tokias, su kuriomis ir rankytes teptis gali, tai isvis super thumbup.gif vakare pries miega pats sauniausias atsipalaidavomo ritualas smile.gif .

Gal galima plačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2013 03 12, 21:33)
Gal galima plačiau  ax.gif

is nemodifikuoto augalu vasko, kazkaip ziemai mano rankom net labiau uz kremus patinka. jos gali buti naudojamos ir masazams, gal sitam reikalui labiau skalsesniu noretusi, bet mums su vyru uztenka ir tokiu megejiskai pasilepinti rolleyes.gif o ir kvepia nuostabiai. dabar turiu kedro kvapo ir mazesne cukruoto apelsino. dar noriu medvilnes kvapo. bet sita tai jauciu purskala pirksiu, bus patalynei smile.gif o labiausiai dziaugiuosi, kad mano maziu neerzina, nes kai kurie anksciau naudoti, alergizuodavo juos verysad.gif
Atsakyti
tai jas ne deginat o čiupinėjat? nieko nebesuprantu blush2.gif gal galite nuorodą įmesti 4u.gif
Atsakyti
Jas deginant istirpsta vaskas ir tada ji lasinat ant ranku ir itrinat:) Labai malonu ir efektinga - bandziau:) thumbup.gif Sojos zvakes - eko parduotuvese yra:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikio zmona: 13 kovo 2013 - 00:46
QUOTE(gi2lux @ 2013 03 13, 01:00)
tai jas ne deginat o čiupinėjat? nieko nebesuprantu  blush2.gif  gal galite nuorodą įmesti  4u.gif

biggrin.gif ir deginam ir ciupinejam mirksiukas.gif
as jas pirkau parodoje vilniuje, bet paskui radau ir internete fb puslapyje http://www.facebook....18741240?ref=hl
Papildyta:
QUOTE(zuikio zmona @ 2013 03 13, 01:46)
Jas deginant istirpsta vaskas ir tada ji lasinat ant ranku ir itrinat:) Labai malonu ir efektinga - bandziau:) thumbup.gif Sojos zvakes - eko parduotuvese yra:)

tikrai taip thumbup.gif kol nepabandziau, nepatikejau, kad isvis toks dalykas imanomas blush2.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu pastoviai ant komodeles stovi bambukines lazdeles kurios tikrai maloniai ir neikyriai teikia neerzinanti kvapa musu namams.Niekada nemegau purskikliu netgi WC biggrin.gif
Atsakyti
levandom, metom smile.gif
Atsakyti