Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(Kristale @ 2011 12 14, 14:55)
Šį namų kvėpiklį gavau dovanų iš L'Occitane pirkdama prekių už 149lt. Gaila, kad nebegalioja ši akcija, noriu dar vieno... smile.gif
L'Occitane
www.loccitane.lt

koks įdomus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas konkrečiai šios firmos yra pirkę kvapus su lazdelėmis? Kiek apskritai toks dalykas kvepia, kiek laikosi kvapas?

http://grupinis.lt/V...akcija/5844498/
Atsakyti
Sveikos, ieskau arbuzu kvapo, kad butu su lazdelem, gal kuri uzmatet kur smile.gif
Atsakyti
ir dar vienas kvapas man labai patiko - turbut daugelis jau girdejot apie Loccitane cukruotu vaisiu kvapa.... mmm :http://www.loccitane.lt/nam%C5%B3-kvepalai,28,2,13294,0.htm
Atsakyti
šiaip nemėgstam chemijos,namus švarinam garais ir mikro šluostėmis,bet kadangi mums nepakanka vien švarių, išvėdintų, gaivių namų tai mėgstam(beja visi šeimos nariai vienbalsiai išsirinkom šį kvapa) pasismilkinti
user posted image
žinoma ne prieš miegą.Užsmilkinam prieš išeinant iš namų(darbus,darželį,žinoma ne kasdien) grįžę pravėdinam namus šviežiu oru,o baldai,užuolaidos,patalynė,rūbai ir pnš būna prisismelkę vanilės kvapo wub.gif man ypač miegamajam labai patinka toks"pūkinis"kvapas.
Mes su vyru ir mašinas karts nuo karto pasismilkinam ,labai jauku
Atsakyti
QUOTE(buziuliuke @ 2010 07 28, 08:53)
Svaros kvapas ir yra geriausias kvapas namuose 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(buziuliuke @ 2010 07 28, 09:53)
Svaros kvapas ir yra geriausias kvapas namuose 4u.gif

drinks_cheers.gif
arba natūralūs kvapai" mandarinas, apelsinas, cinamono lazdelė, gėlių žiedlapiai ir pan. galima į gražius medžiaginius maišiukus susidėti, užrišti ir pakabinti nepastebimoje (o jei jums taip gražiau - ir matomoje) vietoje namuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Alba_ @ 2012 06 04, 17:45)
drinks_cheers.gif
arba natūralūs kvapai" mandarinas, apelsinas, cinamono lazdelė, gėlių žiedlapiai ir pan. galima į gražius medžiaginius maišiukus susidėti, užrišti ir pakabinti nepastebimoje (o jei jums taip gražiau - ir matomoje) vietoje namuose  4u.gif

Man per aštrūs tie kvapai... unsure.gif Vienus kvėpiklius labai subtilaus kvapo uosčiau Ermitažo Stilingų namų parduotuvėj, bet kaina nemaža.. Nemėgstu kai namie WC gaiviklio kvapas, o tie kvėpikliai tokie labai įdomūs, tikrai ne WC kvepia..Šveicariški berods, gaila, neatgaminu pavadinimo.
Atsakyti
ziema kvapniom zvakem - ypac cinamono, meduoliu, keptu obuoliu is musu RIMI.
dar turiu spanguoliu kvapa is TBS.
vasara- vietoj kvapu - geles.

virtuvej ir vonioj gelinis Ambipur rutuliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 14 birželio 2012 - 15:21
Mama tai toki pasistacius:

user posted image

Tik dar „patiuningavus“ - i uzdaryta kamstuka padare skyluciu ir i jas ikiso tuos pagaliukus (kad kvapas tik pro lazdeles eitu).

Siaip stiprokas kvapas, tai tu lazdeliu daug nereikia...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2012 06 14, 16:20)
virtuvej ir vonioj gelinis Ambipur rutuliukai

oij kaip sie astriai kvepia schmoll.gif ir tokia gryna sintetika. pas draugus namie bent keli ambipiurai, tai man baisu, kad vaikas tuos rutulius gali suvalgyti, nes jie vaiku neturi, zemai padetus laiko unsure.gif

airwick man asmeniskai irgi per astrus rolleyes.gif
Atsakyti
Mums labiausiai patinka gaivus gerai isvedintu namu kvapas tongue.gif Tad siltu metu praktiska visa para atviri langai.
O ziema kartais del jaukumo uzsidegam kvapnia zvake Yankee Candle.
O kvapa naudojam tik WC patalpoje: user posted image
Atsakyti