Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Man nieko nėra baisiau už prirūkytus namus, kad ir kokie gražūs būtų, bet persigerę rūkalų smarvės namai man primena landynes ax.gif tai manau tokiuose namuose kur rūkoma, laikomi naminiai gyvūnai gal ir reikia papildomai kažkuo kvėpinti, bet jei namai švarūs, vėdinami, yra geras gartraukis, tai ir kvėpinimo, papildomų chemikalų naudojimo nereikia.

Man pvz malonu save pasikvėpinus, vėl užeiti i kambari kuriame vis dar tvyro švelnus kvepalų aromatas wub.gif
Atsakyti
Pavasari alyvu,jazminu, pakalnuciu kvapas svetaineja. O, vasaros gale, suziovintos lavandos, subetos i maiselius, o sie isdelioti miegamajame,vaiku kambaryje ir i drabuziu spintas.
Atsakyti
Kvepiancios zvakes- Yankees candels-super kvepia dar neuzdegus.
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 27, 21:48)
drinks_cheers.gif
ar jus zinot kaip kenkia visi tie smilkalai ,zvakes kvepiancios ...
MB net kvepuot negali tu smilkalu,dusta iskart --vien chemija i plaucius --kam save nuodyt ...
as valau namus su karstu garu ,net nenaudoju chminiu valikliu jokiu .ir nuo vandens ta gaiva  kvepia ir uztenka .negana lauke kvepuojam tersalais ,tai dar namie kvepuot ir save nuodyt smilkalais ,kvepianciom zvakem  doh.gif
yra naturaliu eteriniu alieju ,biciu vasko zvakiu naturaliu ...

visiškai pritariu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siuo metu alyvomis wub.gif o seip niekuo nekvepinam namu smilkalu nemegstam.Syki nusipirkau ambu-pur gaivikli i rozete ...atidaviau nes neoatiko schmoll.gif manau svarbu gaiva ir svara ir zinoma gyvu geliu kvapas ypac vasara wub.gif
Atsakyti
per nerealias namu seimininkes rode kaip pasidaryti naturaliu namu kvapu

zodziu reikia i inda priberti tarkim roziu ziedlapiu po to druskos, vel ziedlapiu , vel druskos ir .t.t ir paslakstyti spiritu po to uzdengti ir leisti pastoveti, atidengti ir sako labai kvepia
Atsakyti

QUOTE(Tomawru @ 2011 05 30, 15:11)
per nerealias namu seimininkes rode kaip pasidaryti naturaliu namu kvapu

zodziu reikia i inda priberti tarkim roziu ziedlapiu po to druskos, vel ziedlapiu , vel druskos ir .t.t ir paslakstyti spiritu po to uzdengti ir leisti pastoveti, atidengti ir sako labai kvepia

As taip itariu kvepes tai ne rozem o spiritu kuri laika...
Atsakyti
gal kas zino kokie kvepalai parduodami EGOISTO parduotuveje. Firmos pavadinima. Tie, su pagaliukais. Pameginciau parsisiusti is uzsienio.
Vengiu eiti i ta parduotuve, nes siaubingas pardavejas. Is ranku plesia :
- jus neimkit - as paduosiu, papurksiu. doh.gif
Viena karta pirkau tokius kaip drauges, tai labai thumbup.gif , bet kita karta norejau pakeisti kvapa ir pardavejas neleido rinktis - tai nusiprikau nepatinkanti. Kaina apie 80 litu. Nebenoriu daugiau metyti pinigu vejais ar ten su juo aiskintis.
blush2.gif
Atsakyti
Šį namų kvėpiklį gavau dovanų iš L'Occitane pirkdama prekių už 149lt. Gaila, kad nebegalioja ši akcija, noriu dar vieno... smile.gif
L'Occitane
www.loccitane.lt
Atsakyti
Pas mus gerai isvedintu, grynu oru kvepia namai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2011 08 11, 23:05)
gal kas zino kokie kvepalai parduodami EGOISTO parduotuveje. Firmos pavadinima. Tie, su pagaliukais. Pameginciau parsisiusti is uzsienio.
Vengiu eiti i ta parduotuve, nes siaubingas pardavejas. Is ranku plesia :
- jus neimkit - as paduosiu, papurksiu. doh.gif
Viena karta pirkau tokius kaip drauges, tai labai  thumbup.gif , bet kita karta norejau pakeisti kvapa ir pardavejas neleido rinktis - tai nusiprikau nepatinkanti. Kaina apie 80 litu. Nebenoriu daugiau metyti pinigu vejais ar ten su juo aiskintis.
blush2.gif

Ne jūs viena... Aš irgi nebeeinu į "Egoistas", nes atbaidė pardavėjai-savininkai. Ieškojau albumo marinistikos tematika, pas juos tokių nebuvo, tai iškart puolė internetu siūlyt ir baisiai primygtinai. Kai atsisakiau (nes žmogų, kuriam dovanos ieškojau, puikiai pažįstu ir žinojau, ko jis nori), pradėjo nepasitenkinimą rodyti, dėstyti, kad man, neva, net dailininkas neįtiktų, tai nusprendžiau šią parduotuvę apskritai ignoruoti. O ir kainos, beje, gerokai užkeltos - jei už "kūdą" levandų maišelį nesigėdi 19 Lt prašyt, kai už tokį pat ir dar padekoruotą prancūzai porą eurų ima... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cigale: 14 gruodžio 2011 - 20:18
QUOTE(Cigale @ 2011 12 14, 21:17)
Ne jūs viena... Aš irgi nebeeinu į "Egoistas", nes atbaidė pardavėjai-savininkai. Ieškojau albumo marinistikos tematika, pas juos tokių nebuvo, tai iškart puolė internetu siūlyt ir baisiai primygtinai. Kai atsisakiau (nes žmogų, kuriam dovanos ieškojau, puikiai pažįstu ir žinojau, ko jis nori), pradėjo nepasitenkinimą rodyti, dėstyti, kad man, neva, net dailininkas neįtiktų, tai nusprendžiau šią parduotuvę apskritai ignoruoti. O ir kainos, beje, gerokai užkeltos - jei už "kūdą" levandų maišelį nesigėdi 19 Lt prašyt, kai už tokį pat ir dar padekoruotą prancūzai porą eurų ima...  blink.gif

Matyt mes visos likimo draugės lotuliukas.gif Man panaši situacija buvo dėl kvapų - neleido rinktis, neleido į rankas paimt normaliai. Geriausia buvo kai paklausiau - ar turit kvapų papildymui, kad nereikėtų vėl iš naujo rinkinuko pirkt. Tai nusistebėjo ir pasakė - čia nėra kažkoks krištolas, kad būtų gaila išmest blink.gif
Atsakyti