Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(kibuka @ 2010 04 25, 12:01)
Man labiausiai kvepia isvedinti gaivus namai - jokiu budu ne smilkalai ar kazkokie sintetiniai kvapai  blush2.gif

drinks_cheers.gif
ar jus zinot kaip kenkia visi tie smilkalai ,zvakes kvepiancios ...
MB net kvepuot negali tu smilkalu,dusta iskart --vien chemija i plaucius --kam save nuodyt ...
as valau namus su karstu garu ,net nenaudoju chminiu valikliu jokiu .ir nuo vandens ta gaiva kvepia ir uztenka .negana lauke kvepuojam tersalais ,tai dar namie kvepuot ir save nuodyt smilkalais ,kvepianciom zvakem doh.gif
yra naturaliu eteriniu alieju ,biciu vasko zvakiu naturaliu ...
Atsakyti
O man pats skaniausias namuose kvapas svaros, kai tik tik isplauti kambariai, langai nuvalyti, uzuolaidos isskalbtos kai nei maziausios dulkeles ir gerai isvedintas kambarys wub.gif
O visiems kitiems kvapams as per jautri, smilkalams alergiska akys tiesiog asaroja labai, visokie aerozoliai skanu pas kitus, o namuose gal kad vietos nedaug nepatinka schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 27, 21:48)
drinks_cheers.gif
ar jus zinot kaip kenkia visi tie smilkalai ,zvakes kvepiancios ...
MB net kvepuot negali tu smilkalu,dusta iskart --vien chemija i plaucius --kam save nuodyt ...
as valau namus su karstu garu ,net nenaudoju chminiu valikliu jokiu .ir nuo vandens ta gaiva  kvepia ir uztenka .negana lauke kvepuojam tersalais ,tai dar namie kvepuot ir save nuodyt smilkalais ,kvepianciom zvakem  doh.gif

O cia tai teisybe, tevelis serga plauciu veziu tai sake bet koks kitoks kvapas smilkalai eteriniai ar dar kas nors iskart dusina.
Atsakyti
Anksciau pasmilkindavau, bet jau keli metai, kai to nedarau, geriausiai jauciames, kai namai gerai isvedinti bei pamerktos kokios kvapios geles, kartais pastatau gaivikli, bet svelnaus, vos juntamo kvapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo te verde: 17 birželio 2010 - 09:53
pas mane namai kvepia NAG CHAMPA smilkalais smile.gif kartais nusiperkam ir kokia AmbiPure ar AirWicka smile.gif bet visi namai turi savita kvapa, kurio mes patys neuzuodziame ..
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2010 06 17, 10:00)
O man pats skaniausias namuose kvapas svaros, kai tik tik isplauti kambariai, langai nuvalyti, uzuolaidos isskalbtos kai nei maziausios dulkeles ir gerai isvedintas kambarys  wub.gif 

Gerai pasakyta,pilnai pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2010 06 17, 09:00)
O man pats skaniausias namuose kvapas svaros, kai tik tik isplauti kambariai, langai nuvalyti, uzuolaidos isskalbtos kai nei maziausios dulkeles ir gerai isvedintas kambarys  wub.gif 

Sutinku 100% smile.gif Dar kokius sausainiukus iškepus skaniai kvepia biggrin.gif Na, aš dar kartais lazdelę ikišu į tokį natūralų namų gaiviklį, bet ilgai nelaikau ax.gif
Atsakyti
Svaros kvapas ir yra geriausias kvapas namuose 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, kad namai turi kvepeti svara, gaiva, svieziai keptais pyragu ar sausainiais wub.gif

Smilkalai ir kvepiancios zvakes - tas pats kas cigarete dantyse... Kadangi dirbu su zvakem, zinau is gamintoju kad kvapai dedami tik i parafinines zvakes, nes jis degdamas smirda be proto... Pagal Feng Shui ugnis kvapo negali skleisti (as asmeniskai sios filosofijos nesilaikau, bet esu apie tai skaicius)

Chemijos ir taip daug musu gyvenime, as pastaruoju metu stengiuosi kuo maziau jos naudoti... Kazkaip baisu kai paskaitai kad musu planeta dusta ir mirsta su kiekvienu chemijos laseliu... verysad.gif
Atsakyti
Namai kvepia, eteriniu alieju, smilkalais, pyragais smile.gif
Atsakyti
Nemegstu jokiu pasaliniu kvapu, ypac name, net virtuveje man kvapai nepageidaujami.Man labiausiai patinka kai namai yra elementariausiai isvalyti ir labai gerai isvedinti.
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 27, 22:48)

......smilkalu taip pat....
Atsakyti
QUOTE(Renata_Bo @ 2011 03 17, 16:33)
Nemegstu jokiu pasaliniu kvapu, ypac name, net virtuveje man kvapai nepageidaujami.Man labiausiai patinka kai namai yra elementariausiai isvalyti ir labai gerai isvedinti.

Pritariu 4u.gif
Atsakyti