Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Sveikos supermamytes wink.gif
Tai va, noriu ir as pasisakyti smile.gif Labai geros nuotaikos esu, nes pagaliau nusipirkau issvajota buteliuka su bambuko lazdelemis smile.gif
Pirkau is parduotuves EGOISTAS, kainyte jo 79 lt, brangoka 4u.gif taciau siuo metu pritaikoma 10 proc. nuolaida, tai siek tiek pigiau gaunasi... Pirkau obuoliu ir cinamono kvapo, na pasakiskas kvapas, tiesiog... truksta zodziu, kaip man patinka... ir tas kvapas toks naturalus, ne sintetinis...
Jei kam idomu, tai kiek zinau, tai tokiu buteliuku yra pirkt loccitane - 64 lt ir plius pats kvapas - tai gaunasi 100 lt. Dar yra pirkt ekoeko, ten 99 lt kainuoja smile.gif
Dar yra frosh firmos, nesu pirkus, bet ten kvapas toks labiau sintetinis.
Atsakyti
Smilkalais, kvepianciom zvakem, naturalia svara ir gelimis..
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2010 01 22, 14:18)
Sveikos supermamytes wink.gif
Tai va, noriu ir as pasisakyti smile.gif Labai geros nuotaikos esu, nes pagaliau nusipirkau issvajota buteliuka su bambuko lazdelemis smile.gif
Pirkau is parduotuves EGOISTAS, kainyte jo 79 lt, brangoka  4u.gif  taciau siuo metu pritaikoma 10 proc. nuolaida, tai siek tiek pigiau gaunasi... Pirkau obuoliu ir cinamono kvapo, na pasakiskas kvapas, tiesiog... truksta zodziu, kaip man patinka... ir tas kvapas toks naturalus, ne sintetinis...
Jei kam idomu, tai kiek zinau, tai tokiu buteliuku yra pirkt loccitane - 64 lt ir plius pats kvapas - tai gaunasi 100 lt. Dar yra pirkt ekoeko, ten 99 lt kainuoja smile.gif
Dar yra frosh firmos, nesu pirkus, bet ten kvapas toks labiau sintetinis.

o gal kur internetineje parduotuveje butu sita geri nusipirkti? bigsmile.gif
Atsakyti
Kartais smilkalais, kartais oro gaivikliu, bet dažniausiai niekuo nekvepia.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 02 20, 22:31)
o gal kur internetineje parduotuveje butu sita geri nusipirkti?  bigsmile.gif

Manau kad galima, bet pati nezinau kur rast. O kodel negalite ir parduotuves pirkt?
Atsakyti
turincioms atsiradusi nemalonu kvapa namuose -> dregmes, rukalu, nemalonu kvapa nuo gyvunu (vis del to slapia), arba norint panaikinti kvapa is gyvuno krepsio galima tiesiogia ji ispurksti, panaikinti spintos kvapa ir kitus nemalonus, siulau:
http://www.enamams.l...EN-BRYS-1L.html

be to gaiviklis ne tik naikina, nemalonius kvapus, bet ir gaivina ora! Kadangi jis ne aerozolinis, todel jo sunaudojimas mazesnis, uztenka poros purkstelejima patalpoje:) Tinka ir wc gaivinimui!
Atsakyti
As deginu smilkalus, abu su vyru tiesiog dievinam ju skleidziamus kvapus, tik va beda, kai ateina sveciai, daznas ju tiesiog nepernesa, papraso uzgesinti unsure.gif Kaip elgtis tokiu atveju?Viena vertus, tai mano namai, kaip noriu taip juose elgiuosi, kita vertus, svecias yra svecias, nejaugi neuzgesinsi? g.gif Man idomu kaip jus elgiates?
Atsakyti
Ziemos metu kartais megstu smilkalus, o labiausiai patinka, kai namai kvepia gaiviu oru, svara....patinka namuose sklindantis kepamo pyrago, vaniles kvapas... 4u.gif
Atsakyti

labas, o man baisu kai ieini ir namai pradvise suns smarve arba kokios zuvies, kotletu ir kitu nemaloniu nosiai schmoll.gif , o as savo namus kai siurbiu ipilu i filtriuka eterinio citrinu aliejaus, lieka labai gaivus svaros kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikra.ragana @ 2010 04 24, 09:50)
labas, o man baisu kai ieini ir namai pradvise suns smarve arba kokios zuvies, kotletu ir kitu nemaloniu nosiai  schmoll.gif  , o as savo namus  kai siurbiu ipilu i filtriuka eterinio citrinu aliejaus, lieka labai gaivus svaros kvapas  smile.gif

Taip pat gerai ipilt arbatmedzio elieju arba apelsinu smile.gif Dezinfekuoja gerai smile.gif
Atsakyti
Man labiausiai kvepia isvedinti gaivus namai - jokiu budu ne smilkalai ar kazkokie sintetiniai kvapai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 25, 12:01)
Man labiausiai kvepia isvedinti gaivus namai - jokiu budu ne smilkalai ar kazkokie sintetiniai kvapai  blush2.gif

As naudoju ekologiskus eterinius aliejus bei gaiviklius, jie tikrai nera sintetiniai, manau daug kas irgi taip daro smile.gif
Atsakyti