Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(Vadovė @ 2009 07 07, 12:38)
pats naturaliausias kvapas  thumbup.gif

Kepamu pyragu kvapas as ir uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 09 16, 16:11)
O gal kuri esate bandžiusi tokius "nendrinių pagaliukų" kvepalus namams? Įdomu kaip realiai jie? Ir kiek ilgam užtenka  blush2.gif
user posted image
Ir kažkur lyg skaičiau, kad kvapas laikosi apie 4 savaites? Kaip ir mažoka... g.gif

Turejau as tokius kvapus su pagaliukais. Nezinau, man tai labai greitai isgaravo, ir norejosi, kad kvapas labiau jaustusi. Kuo mazesnis kambarys, tuo labiau kvepia. Mokejau apie 64lt
Labai patinka i aromatine zvakide ilasinti body shopo eterini aliejuka. Dar L'occitane smilkalai wub.gif
Dabar noreciau nusipirkti purskiamus namu kvepaliukus su cinamonu ir apelsinais
user posted image
arba ziemos kvapa (Kaledu kvapas wub.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 17 lapkričio 2009 - 14:38
QUOTE(fashion @ 2009 11 17, 14:20)
Turejau as tokius kvapus su pagaliukais. Nezinau, man tai labai greitai isgaravo, ir norejosi, kad kvapas labiau jaustusi. Kuo mazesnis kambarys, tuo labiau kvepia. Mokejau apie 64lt
Labai patinka i aromatine zvakide ilasinti body shopo eterini aliejuka. Dar L'occitane smilkalai  wub.gif
Dabar noreciau nusipirkti purskiamus namu kvepaliukus su cinamonu ir apelsinais
user posted image
arba ziemos kvapa (Kaledu kvapas  wub.gif )
user posted image

Ar abiejų šių kvapų šiuo metu prekyboje ir kokia kainytė būtų? mirksiukas.gif Nooooriu wub.gif
Atsakyti
Mano namai kvepia namais thumbup.gif Kiekvieni namai turi savo kvapa: pyrago... gavos... arbatos... svieziai dazytu sienu... pietu... zidinio... Jokiu budu ne tu sintetiniu aerozoliu :fee tik ne mano namai...

Na, juokas pro asaras, bet kai slapia bent jau tamburas turi slapio suns kvapa :fee biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2009 11 19, 14:25)
Mano namai kvepia namais  thumbup.gif Kiekvieni namai turi savo kvapa: pyrago... gavos... arbatos... svieziai dazytu sienu... pietu... zidinio... Jokiu budu ne tu sintetiniu aerozoliu :fee tik ne mano namai...

Na, juokas pro asaras, bet kai slapia bent jau tamburas turi slapio suns kvapa :fee  biggrin.gif

Antrinu tau...man irgi nepatika jokie kvepalai ir aerozoliai...Skanei kvepia pyragai ar kepami kotletai...Svariu rubu kvapas ar dar kas naturalaus ir savaiminio ...Aerozolis tinka tik i tuoleta o smilkalai tai isvis nezinau kam nes mano nuomone nuo ju kambaryje nelieka oro kuom kvepuot...Cia tik MANO nuomone... lotuliukas.gif
Atsakyti
Žmona siurbdama kambarius į vandenį (siurblys su vandens filtru) įlašina bergamotės eterinio aliejaus - tai namai stipriai kvepia citrina. Sako , bergamotė orą dezinfekuoja ir blogus kvapus naikina. Nu ar bent jau permuša lotuliukas.gif
Atsakyti
man patinka kvepiančios žvakės, bet tos, kur iš tiesų kvepia deginamos, ne tik kol iš pakuotės išimi mirksiukas.gif kurias dabar turiu užtenka usvalandi padegint ir kambarys visą vakarą jaukiai kvepia wub.gif
Atsakyti
vasara musu namai kvepia naturalumu,svara,gelemis,o ziema prasideda smilkalu sezonas wub.gif labiausiai megstu l'occitane medaus kvapo ir levandu wub.gif sveciai uzeje visada pagiria musu namu kvapa ax.gif
Atsakyti
rudeni, ziema - smilkalai... wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif oro gaiviklius puikiai pakeicia nereikalingi kvepalai
Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri matėte kur nors pirkti tokių oro gaiviklių? Čia parancūziški Funel gaivikliai, tinkantys butui ir automobiliui. Turėjau parvežtų iš užsienio, labai patiko, bet Lietuvoj nerandu verysad.gif
http://www.funel.fr/...ande-fleur.html
Atsakyti
šaltaisiais sezonais - smilkalais, o vasarą - vasara ax.gif
Atsakyti