Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 17:28)
Seniai pirkot? Norėčiau iš aš - "Droge" tie "Frosch" aliejiniai su lazdelėm virš 20 Lt cool.gif

pries pora dienu, ten ju lb daug buvo. Tik kvapai triju rusiu: rozes, levandos, vanile mirksiukas.gif
Papildyta:
Bet tas aliejukas nuo nedryciu dar ilgai garuos, kad ir buteliukas bus tuscias. Musu katinas, kaip minejau pasistenge ji istustinti, bet nedriukes stovi ir kepia ir dar kaip gerai veikia wub.gif
Atsakyti
Siaip cia gal ne visai itema, bet spintai, voniai tai naudoju kubelius is L'Occitane http://www.loccitane...vapas-ambra.htm labai maloniai ir ilgai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Mano namai kvepia smilkalais thumbup.gif . Kaitinamu naturaliu kvepenciu aliejumi thumbup.gif
Atsakyti
O aš perku Air Wick elektrinius oro gaiviklius. Kainuoja nepigiai, bet efektas tikrai geras. bigsmile.gif
Atsakyti
Dievinu aromatinese lempose kaitinamus naturalius aliejus... pvz is Kvapu namu Vilniuje : http://www.kvapunamai.lt/ 4u.gif
Atsakyti
Cukruotu vaisiu patalpu kvepalais is L'Occitane rolleyes.gif Nerealus kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 08 15, 15:16)
Cukruotu vaisiu patalpu kvepalais is L'Occitane  rolleyes.gif Nerealus kvapas  wub.gif

Kainytė?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 15, 15:22)

berods 52 Lt, tiesa, dar pompyte reikia pirkti uz 29 Lt, nes pats kvepalu buteliukas paprastai uzsukamas, be jokio purskiklio doh.gif na bet kaaaip kvepia rolleyes.gif Sis kvapas man primena "Angel" kvepalus, kol neturejau patalpu kvepalu, pirkdavau tokio kvapo smilkalus

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulia: 15 rugpjūčio 2009 - 16:22
QUOTE(rutulia @ 2009 08 15, 17:19)
berods 52 Lt, tiesa, dar pompyte reikia pirkti uz 29 Lt, nes pats kvepalu buteliukas paprastai uzsukamas, be jokio purskiklio  doh.gif na bet kaaaip kvepia  rolleyes.gif  Sis kvapas man primena "Angel" kvepalus, kol neturejau patalpu kvepalu, pirkdavau tokio kvapo smilkalus

Gal dar galima bambukines lazdeles kišti į tą buteliuką ir kvėpins nuolat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 08 15, 19:01)
Gal dar galima bambukines lazdeles kišti į tą buteliuką ir kvėpins nuolat ax.gif

I atsukta pilna kvepalu buteliuka ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 08 15, 19:52)
I atsukta pilna kvepalu buteliuka ar kaip?  g.gif

Taip daroma su aliejiniais gaivikliais - labai patogu: nereikia purškaliot ir visada kvepia smile.gif
O šitas gal ne aliejinio pagrindo, tai nežinau, ar pavyktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2009 08 15, 17:19)
berods 52 Lt, tiesa, dar pompyte reikia pirkti uz 29 Lt, nes pats kvepalu buteliukas paprastai uzsukamas, be jokio purskiklio  doh.gif na bet kaaaip kvepia  rolleyes.gif  Sis kvapas man primena "Angel" kvepalus, kol neturejau patalpu kvepalu, pirkdavau tokio kvapo smilkalus

user posted image

user posted image

Sveikutės,kur būtų galima įsigyti šių kvepaliukų,ir kiek laiko maždaug užtenka jo ,ačiū 4u.gif
pabandyčiau tokius,nes nei gaiviklių ,nei smilkalų negaliu namuose naudoti,mano sūnus jau prie lauko durų užuodžia kai namuose kvėpiname smilkalais ,ar aliejiniais ,jam pasidaro nuo tų kvapų bloga verysad.gif
Atsakyti