Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

bigsmile.gif http://www.yankeecan....uk/default.asp va sitie dalykai labai skaniai kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anasko @ 2009 04 26, 13:29)
Pas mus kvepia pyragais, birthday.gif  nes kiekviena diena kepu pyragus hihihi.gif

pats naturaliausias kvapas thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena ax.gif
Turiu klausimėlį smile.gif atsikrausčiau į naują butą (nuomojamą), bet labai erzina ten esantis kvapas, gal yra būdų, priemonių, kaip tą kvapą išnaikinti ir įnešti savo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sefo_patareja @ 2009 07 07, 16:48)
Laba diena ax.gif
Turiu klausimėlį smile.gif atsikrausčiau į naują butą (nuomojamą), bet labai erzina ten esantis kvapas, gal yra būdų, priemonių, kaip tą kvapą išnaikinti ir įnešti savo? blush2.gif

Išnaikint kažin ar pavyks - nebent galima prislopinti kitu kvapu. Siūlyčiau išbandyt kokį aliejinį gaiviklį. Iš pigesnių:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 07, 19:02)
Išnaikint kažin ar pavyks - nebent galima prislopinti kitu kvapu. Siūlyčiau išbandyt kokį aliejinį gaiviklį. Iš pigesnių:
user posted image

Ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu - erzina tas senųjų šeimininkų kvapas nežmoniškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sefo_patareja @ 2009 07 07, 23:32)
Ačiū už patarimą 4u.gif Bandysiu - erzina tas senųjų šeimininkų kvapas nežmoniškai g.gif

Priprasit laikui bėgant ir nebeužuosit jo smile.gif
Atsakyti
Gerai tos lazdeles nendriu kur merkiasi i aliejuka, kvapo intensyvumas priklauso nuo sumerku lazdeliu kiekio. Mes nusipirkom JYSK uz 5lt, seniau buvo 20lt tai pagailejom.
Tik mums nepasiseke nes katinas per pirma diena ispyle. Bert dabar namai intensyviai vanile kvepia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 07 08, 14:50)
Gerai tos lazdeles nendriu kur merkiasi i aliejuka, kvapo intensyvumas priklauso nuo sumerku lazdeliu kiekio. Mes nusipirkom JYSK uz 5lt, seniau buvo 20lt tai pagailejom.

Seniai pirkot? Norėčiau iš aš - "Droge" tie "Frosch" aliejiniai su lazdelėm virš 20 Lt cool.gif
Atsakyti
naudoju airwick thumbup.gif juros arba balturoziu kvapo(berots rozes) biggrin.gif labai patinka, kvepia apiue pora menesi.cia pirskiamas su baterijomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 07 08, 14:50)
Tik mums nepasiseke nes katinas per pirma diena ispyle. Bert dabar namai intensyviai vanile kvepia  lotuliukas.gif

Aš irgi JYSK'e nusipirkau vanilinį už 5Lt. Ant pakuotės rašo, kad užtenka 30-40 dienų doh.gif Aš nusipirkau sekmadienį (tai prieš geras 3 dienas), įmerkus esu 3 pagaliukus, o jau nugaravo 1/3 buteliuko biggrin.gif Manau, kad dar savaitė ir nieko neliks iš jo doh.gif Nebent vieną lazdikę įmerkus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 07 08, 20:16)
Aš irgi JYSK'e nusipirkau vanilinį už 5Lt. Ant pakuotės rašo, kad užtenka 30-40 dienų doh.gif

Tai nieko gero - "Frosch"as laiko kokius 3 mėn. garantuotai.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 07 08, 23:05)
Tai nieko gero - "Frosch"as laiko kokius 3 mėn. garantuotai.

Tai jau tikrai, kad nieko gero cool.gif
Atsakyti