Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(Semi Sweet @ 2009 01 22, 11:43)
Cia tie pagaliukai merkiasi i buteliuka pilna kvepiancio skyscio ir paskui jie skleidzia kvapa, nieko degti nereikia ir niekas nuo ju nebyra Geras daikciukas  thumbup.gif

Patiko ir man jie. Tik kažkaip netolygiai kvapa skleidė iš pradžiu per stipriai o vėliau norėjosi stipriau kad kvepėtu. O labiausiai man patinka aroma lempos turiu prisipirkus aliejuku visokiu kvapu ir pagal nuotaika juos kvėpinu
Atsakyti
QUOTE(Oksana76 @ 2009 02 18, 14:01)
Sveikutes  4u.gif  Ieskojau, ieskojau ir radau cia  mirksiukas.gif 
http://www.senukai.l...ist_tab=actions  Siaip FROSCH firmos gaminiai man labai patinka  ax.gif , tai tikriausia turetu ir tas dalykas but liuks  mirksiukas.gif

mes uzvakar kaip tik is senuku si dalykeli nusipirkom smile.gif ispradziu man buvo per stiprus kvapas, o ten 6 pagaliukai, tai tik tris palikau, kad silpniau butu, dabar as jau nieko neuzuodziu, bet kas ateina, tai sako, jog jauciasi gaivus kvapas thumbup.gif toks nestipriai smile.gif

QUOTE(jovta @ 2009 02 19, 01:25)
Patiko ir man jie. Tik kažkaip netolygiai kvapa skleidė iš pradžiu per stipriai o vėliau norėjosi stipriau kad kvepėtu. O labiausiai man patinka aroma lempos turiu prisipirkus aliejuku visokiu kvapu ir pagal nuotaika juos kvėpinu

o kur tu aroma lempu galima gauti? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

o kur tu aroma lempu galima gauti? bigsmile.gif 4u.gif
[/quote]
Pirma parsivežiau iš Airijos o kai dukrytė sudaužė tai jau buvo ir "Maximoj"
Atsakyti
Man tai labai patinka Eukalipto kvapas. Kai ieini i kokia SPA ar viesbuti ( nu jau akstensio lygio) kvepia Eukaliptu, taip nestipriai. Butu idomu suzinoti, kaip namuose toki kvapa isgauti biggrin.gif Jis mane labai gerai nuteikia rolleyes.gif
Gal kas zinote?
Atsakyti
o kaip ta aromatine lempa atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2009 04 08, 21:19)
o kaip ta aromatine lempa atrodo?

4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pas mus kvepia pyragais, birthday.gif nes kiekviena diena kepu pyragus hihihi.gif
Atsakyti
Švara bigsmile.gif

o tolete gražioj lėkštelėj voliojasi tokie mediniai rutuliukai kvepiantys apelsinais mmmmm rolleyes.gif
Atsakyti
California Scents superinis reikalas, ilgiau nei 2 men kvepia, pasitvirtine. Dabar ir namie ir biure ir automobilyje pridejau thumbup.gif Kazkada is JAV parsitempiau, bet ir LT radau internete smile.gif Nepamainomi kolkas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GARBANE_STI @ 2009 04 01, 11:20)
Man tai labai patinka Eukalipto kvapas. Kai ieini i kokia SPA ar viesbuti ( nu jau akstensio lygio) kvepia Eukaliptu, taip nestipriai. Butu idomu suzinoti, kaip namuose toki kvapa isgauti  biggrin.gif Jis mane labai gerai nuteikia rolleyes.gif
Gal kas zinote?

aromatinis aliejus, arba zvake tokia dyydele, su keliais knatais, bet labai jau brangi, aisku dega irgi ilgai, metam kaip minimum uztenka
Atsakyti
Vonios kabaryje deginu kvapias zavkes sudetas tarp kriauklyciu ir dziovintu kvapniu augalu, o kambarius megstu kvepinti aromatine lempa wink.gif
Atsakyti
o man tai Loccitane namu kvapai labai labai ax.gif
va radau ju puslapyje, kad visokiu dalykiuku turi, jau bandziau purskiamu patalpu kvapa, bet dabar noriu vysniu ziedu zvakes... mmm... http://www.loccitane...
Atsakyti
mano namai visada kvepia NAG CHAMPA smilkalais, baisiai dievinu si kvapa wub.gif taip pat l'occitane AMBRE smilkalais
Atsakyti