Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 21, 22:22)
Kiek kainuoja? Kur yra pirkti?  bigsmile.gif  Norėčiau išbandyti  ax.gif

Prie kelias savaites si geri pirkau Thomas Phillips parduotuvėje. Kažkas apie 9 Lt su centais kainavo. Kvapas geras, tik man jis laaaabai jau nesilaiko doh.gif
Papildyta:
O gal kuri esate bandžiusi tokius "nendrinių pagaliukų" kvepalus namams? Įdomu kaip realiai jie? Ir kiek ilgam užtenka blush2.gif
user posted image
Ir kažkur lyg skaičiau, kad kvapas laikosi apie 4 savaites? Kaip ir mažoka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 09 16, 16:11)
Prie kelias savaites si geri pirkau Thomas Phillips parduotuvėje. Kažkas apie 9 Lt su centais kainavo. Kvapas geras, tik man jis laaaabai jau nesilaiko  doh.gif
Papildyta:
O gal kuri esate bandžiusi tokius "nendrinių pagaliukų" kvepalus namams? Įdomu kaip realiai jie? Ir kiek ilgam užtenka  blush2.gif
user posted image
Ir kažkur lyg skaičiau, kad kvapas laikosi apie 4 savaites? Kaip ir mažoka... g.gif

OI ir man sis idomu 4u.gif
Tik nieko nesu apie tai girdejusi, labai megstu kai namai kvepia ne kepta zuvimi tongue.gif
ar dar kazkuo, o smilkalais... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2008 09 16, 15:11)
Prie kelias savaites si geri pirkau Thomas Phillips parduotuvėje. Kažkas apie 9 Lt su centais kainavo. Kvapas geras, tik man jis laaaabai jau nesilaiko  doh.gif

mano skoniui, gaivikliai ir neturetu kvepeti ilgai... jis tiesiog turetu neutralizuoti kvapus ir palikti tik kazkoki a la "prieskoni". juk sako ir savo kvepalu turi nejausti, nes jei jauti, vadinasi jie tau netinka... man ir tualete labiausiai patinka ties neutralizatoriai, o ne kvapai.
pvz dabar turiu bodyshopo kazkokiu alieju, tai negaliu kaip jie pigiais tualeto gaivikliais trenkia... wacko.gif gal kam reik?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele14 @ 2008 09 17, 18:30)
OI ir man sis idomu  4u.gif
Tik nieko nesu apie tai girdejusi, labai megstu kai namai kvepia ne kepta zuvimi tongue.gif
ar dar kazkuo, o smilkalais... tongue.gif

Tokių mačiau Loccitate ir CandD style. Nors tiesą sakant man namai turi kvepėti ne kažkokiais cheminiais kvapais, o gaiva, švara ir pan. Žydinčiomis gėlėmis idealiausia. thumbup.gif Tik kad nedaug naminių gėlių kvepia.

Prisiminiau geriausią kvapą namams - rytinės kavos kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FleurDeLis: 15 gruodžio 2008 - 12:42
Jau kvepia Kaledom wub.gif eglute ir meduoliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emili.. @ 2008 12 15, 20:06)
Jau kvepia Kaledom wub.gif  eglute ir meduoliais smile.gif

Nerealiausias namų kvapas šventėms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man patinka mūsų natūralus kvapas , draugai sako lb malonus , nemėgstu jokių dirbtinu kvapu ir kvapiklių , na nebent wc, daugiau tai nea.
Atsakyti
Man irgi nepatinka, kai jauciasi kakzoks kvapas namuose schmoll.gif Turetu buti tiesiog gaivus oras ir tiek. O per Kaledas namai turetu kvepeti eglute ir mandarinais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 15, 13:41)
Žydinčiomis gėlėmis idealiausia.  thumbup.gif

O as negaleciau isbuti ilgai patalpoje, kurioje ryskai jaustusi geliu aromatai. Man tada galva svaigsta, labai nepernesu, ir iskarto kazkokios laiduotuves asocijuojasi blush2.gif Negaliu net ramiai pro geliu parduotuve praeti, silpna darosi blush2.gif Netgi dovanotas geles statau tam kambary, kuriam maziausiai bunam ir nemiegam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 12 17, 12:17)
Man irgi nepatinka, kai jauciasi kakzoks kvapas namuose  schmoll.gif  Turetu buti tiesiog gaivus oras ir tiek. O per Kaledas namai turetu kvepeti eglute ir mandarinais  biggrin.gif
Papildyta:

O as negaleciau isbuti ilgai patalpoje, kurioje ryskai jaustusi geliu aromatai. Man tada galva svaigsta, labai nepernesu, ir iskarto kazkokios laiduotuves asocijuojasi  blush2.gif  Negaliu net ramiai pro geliu parduotuve praeti, silpna darosi  blush2.gif  Netgi dovanotas geles statau tam kambary, kuriam maziausiai bunam ir nemiegam  4u.gif

Tai aišku, čia tie kvapai labai individualu. Va, aš darbo kabinete prisistatydavau hiacintų žydinčių po kelis ir visi užėję klausdavo, kaip man galva nuo jų neskauda - toks kvapas intensyvus. O man gerai būdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip kazkas jau sake, dabar jau kvepia eglute ir pipiriniais sausainiais mirksiukas.gif
o siaip, patinka isvedintu kambariu kvapas, gaiva... na kartais pakuriu The Body shop toki aliejuka su svake arba siaip kokia kvepiancia zvake ar smilkalu, bet labiausiai patinka gaivus kambariai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2008 12 17, 11:17)
O as negaleciau isbuti ilgai patalpoje, kurioje ryskai jaustusi geliu aromatai. Man tada galva svaigsta, labai nepernesu, ir iskarto kazkokios laiduotuves asocijuojasi blush2.gif  Negaliu net ramiai pro geliu parduotuve praeti, silpna darosi  blush2.gif  Netgi dovanotas geles statau tam kambary, kuriam maziausiai bunam ir nemiegam  4u.gif

man ligiai tas pats iškart laidotuves akyse doh.gif
Atsakyti
Nieko nera malonesnio, kai namai kvepia svara ir gaiva wub.gif wub.gif wub.gif . Nemegstu smilkalu, o tie gaivikliai jungiami i rozete- tikra sintetika, kai keleta kartu bandziau juos- tai uzpuole ciaudulys. Nuo siol tik naturalus kvapai smile.gif Drauge padovanojo maiseli dziovintu levandu, kuri sudrekinus dvelkia levandomis wub.gif
Atsakyti