Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(labamba @ 2008 04 20, 21:59)

labamba, 20 Bal 2008 - 21:59, parašė:

o man tai geriausiai visus kvapus,kaip maisto kepimo ir siaip orui pasviezinti naudoju febreze purskikli,niekada negalvojau,kad taip eliminuoja kvapus,kol neisbandziau,dabar nr.1pas mus namie 4u.gif
nuoroda paziureti

o man tai geriausiai visus kvapus,kaip maisto kepimo ir siaip orui pasviezinti naudoju febreze purskikli,niekada negalvojau,kad taip eliminuoja kvapus,kol neisbandziau,dabar nr.1pas mus namie 4u.gif
nuoroda paziureti

Kiek kainuoja? Kur yra pirkti? bigsmile.gif Norėčiau išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 21, 22:22)

Fenomenali, 21 Bal 2008 - 22:22, parašė:

Fenomenali, 21 Bal 2008 - 22:22, parašė:

Kiek kainuoja? Kur yra pirkti?  bigsmile.gif  Norėčiau išbandyti  ax.gif

as ji pirkau airijoj,kur lt yra nezinau,bet apie ji suzinojau is SM forumieciu,sake yra jo pirkti LT.
Atsakyti
o as jei tik galeciau nuolat pirkti, tai pasinerciau i L'Occitane kvapus wub.gif smilkaliukai - cukruoti vaisiai arba ziemos sodai - tai mmmmmmmmm wub.gif wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
O jus nekvepinat spintu? maciau pas kai ka buna muiliuku prideta tarp rubu, ale galvoju gal yra kokiu siuoliakiskesniu budu.
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2008 04 20, 21:59)

nuoroda paziureti

nuoroda paziureti

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif as irgi is anglijos veziau... per ji diedo lauktuviu alus netilpo, tai jis iki siol dar ant jo danti griezia lotuliukas.gif o lietuvoj, tai kazkada maciau thome philips ji pirkti. tik kainos neatsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 08 05, 19:55)

Eglantina, 05 Rug 2008 - 19:55, parašė:

Eglantina, 05 Rug 2008 - 19:55, parašė:

O jus nekvepinat spintu? maciau pas kai ka buna muiliuku prideta tarp rubu, ale galvoju gal yra kokiu siuoliakiskesniu budu.

Aš kvepinu (pas mane drabužinė, tai panūdau, kad kvepėtų biggrin.gif )- iš L'occitane ambrą perku, o dabar neseniai verbenų maišelį nusipirkau
Atsakyti
kai tik randu nupigintų smilkalų, prisiperku tuntais - labai mėgstu...

į spintas, kur kabinu viršutinesnius drabužius, padedu maišelių medžiaginių pridetų bitkrėslių, kažkur skaičiau, kad jos miatinais prkaiatu nuo rūbų.
Atsakyti
Pas mane yra keli elektriniai gaivikliai:AirWick - šitas tai super, šitaip gerai kvepia wub.gif O kitas tai Ambipiūras - tai toks š...arba man su uosle blogai jau, arba tikrai nieko vertas gaiviklis, ko nepasakyčiau apie tos pačios firmos wc sausus gaiviklius, šite tai patys geriausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 04 21, 23:22)

Fenomenali, 21 Bal 2008 - 23:22, parašė:

Fenomenali, 21 Bal 2008 - 23:22, parašė:

Tokių oro gaiviklių mačiau Norfoje, kaina - apie 10 Lt. Nusipirkau, tikrai labai neblogi. bigsmile.gif
Atsakyti
Nepatinka mūsų šeimai jokie smilkalai, o oro gaiviklis nebent vonioje, t.y. pasinaudojus tualetu. O namai mūsų kvepia švara, t.y. yra rekuperatorius, kuris išvalo ir atgaivina orą. Tai geriausias kvapas - švarus oras. thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai patinka is The Body Shop aliejukas su juros gaiva, tai taip nerealiai pasklinta gaivus kvapas kad wub.gif Tik Lietuvoje sake kad nebeveza, bet gal mane apgavo blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri esate susidurusi su sia problemele... ax.gif turiu moline aromaterapine zvakide, pastebejau su laiku ja naudojant, eterinis aliejus pridega prie dugno ir isgaravus vandeniui pradeda sklisti svilesio kvapas... g.gif ko tik nedariau dangteliui ir ploviau ir grandyt bandziau, bet niekas nepasikeite. Aisku vandens ipylus, nesviltu, bet ne visada suziuri kada jis isgaruoja...
Atsakyti