Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

as dievinu smilkalus, pas mane ir miegamajam ir vonioj stovi smilkalines, svetaineje dar neatsirado vietos rolleyes.gif
Atsakyti
Man keista, kad kažkas mano, kad namai turi kvepėti kotletais. blush2.gif Arba tik švara. verysad.gif Tai kodėl tada kvėpinasi žmonės? doh.gif Nusiprausei po dušu ir pimyn. Pas mus dar nėra kvapų kultūros. Juk yra specialūs patalpų kvepalai. Skirtingi kvapai, skirtingai nuteikia žmones. Vieni kvapai kelia nuotaiką, kiti aktyvina, kiti slopina... 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau AirWick (ar kaip jis ten tiksliai vadinamas) su baterijom, tai nieko gero schmoll.gif Kaina tik cool.gif
GEriausia, ko gero, i rozete kisamas. Dabar dar nusipirkau smilkalu (siaip tai negaledavai pakesti smilkalu kvapo doh.gif ), nes rekomendavo drauge, tai fantastika, kokosu kvapo wub.gif Nu nesitikejau, toks fainas kvapas rolleyes.gif
Atsakyti
Heh, mes irgi Airwick, bet tą, kur į elektros tinklą kišasi, turim. Tikrai lb skaniai kvepia namai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sira @ 2007 01 24, 13:34)
Heh, mes irgi Airwick, bet tą, kur į elektros tinklą kišasi, turim. Tikrai lb skaniai kvepia namai  rolleyes.gif

man sitas irgi geriausias. thumbup.gif
o paskutiniu metu labai patinka namams nadoti Avono kuno purskikli su levandomis blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 24, 14:21)
man sitas irgi geriausias. thumbup.gif
o paskutiniu metu labai patinka namams nadoti Avono kuno purskikli su levandomis blush2.gif  thumbup.gif

umn.gif laugh.gif
Atsakyti
Man tai patinka gaivus kvapas,išvėdinti kambariai ir gaivūs smilkalai thumbup.gif Nepakenčiu nevėdintų ir kepsniais prismirdusių namų doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sira @ 2007 01 24, 14:34)
Heh, mes irgi Airwick, bet tą, kur į elektros tinklą kišasi, turim. Tikrai lb skaniai kvepia namai  rolleyes.gif

ir pas mus toks yra
man jo kvapas labai patinka ir namai labai skaniai kvepia ax.gif
Atsakyti
Man irgi aromaterapinė lempa thumbup.gif Ypač vakarais, kai norisi atsipalaiduoti po darbo dienos... fantastika thumbup.gif
Atsakyti
Nemėgstu jokių dirbtinių kvapų namuose, ypač visokių cheminių purškiklių ir pan. Net WC gaivikliai vemti verčia (jau geriau natūralus š... kvapas, nei alergijas keliantis ir mus nuodijantis cheminis "pakvėpinimas")
Ir "švaros" kvapas, jei turima galvoje visokius Cif, skalbinių minkštiklius ir pan., nepatinka. Geriausia išvėdinti, gaiviu oru dvelkiantys kambariai. Na, galbūt kvapas nuo pamerktų gėlių puokštelės (bet ne per stiprus) ar sudžiovintų kvapnių augalų ryšulėlio visai nieko. Šiaip smilkalų nemėgstu (gal dar iš tų laikų, kai kokybiškų pas mus buvo neįmanoma gauti), bet kokį nors aromatinį aliejų gal ir visai norėčiau išbandyti. Mėgstu ir kvapnius medinius rutuliukus (kaip suprantu, jie išmirkyti aromatiniuose aliejuose), bet jų irgi neturi būti per daug.
Atsakyti
Pas mus tai yra įkišamas į rozetę Ambi pur, tai tikrai namai kvepia visą laiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 10 31, 10:22)
Pas mus tai yra įkišamas į rozetę Ambi pur, tai tikrai namai kvepia visą laiką  thumbup.gif

as irgi toki nusipirkau nesenai, tai visai nieko tas kvapelis, bet visus isbandysiu, gal dar skaniau ka rasiu smile.gif
Atsakyti