as dievinu smilkalus, pas mane ir miegamajam ir vonioj stovi smilkalines, svetaineje dar neatsirado vietos

Man keista, kad kažkas mano, kad namai turi kvepėti kotletais.
Arba tik švara.
Tai kodėl tada kvėpinasi žmonės?
Nusiprausei po dušu ir pimyn. Pas mus dar nėra kvapų kultūros. Juk yra specialūs patalpų kvepalai. Skirtingi kvapai, skirtingai nuteikia žmones. Vieni kvapai kelia nuotaiką, kiti aktyvina, kiti slopina...

Nusipirkau AirWick (ar kaip jis ten tiksliai vadinamas) su baterijom, tai nieko gero
Kaina tik
GEriausia, ko gero, i rozete kisamas. Dabar dar nusipirkau smilkalu (siaip tai negaledavai pakesti smilkalu kvapo
), nes rekomendavo drauge, tai fantastika, kokosu kvapo
Nu nesitikejau, toks fainas kvapas

GEriausia, ko gero, i rozete kisamas. Dabar dar nusipirkau smilkalu (siaip tai negaledavai pakesti smilkalu kvapo

Heh, mes irgi Airwick, bet tą, kur į elektros tinklą kišasi, turim. Tikrai lb skaniai kvepia namai

QUOTE(Sira @ 2007 01 24, 13:34)
Heh, mes irgi Airwick, bet tą, kur į elektros tinklą kišasi, turim. Tikrai lb skaniai kvepia namai 

man sitas irgi geriausias.

o paskutiniu metu labai patinka namams nadoti Avono kuno purskikli su levandomis

QUOTE(Limcamca @ 2007 01 24, 14:21)
man sitas irgi geriausias.
o paskutiniu metu labai patinka namams nadoti Avono kuno purskikli su levandomis

QUOTE(Sira @ 2007 01 24, 14:34)

ir pas mus toks yra
man jo kvapas labai patinka ir namai labai skaniai kvepia

Man irgi aromaterapinė lempa
Ypač vakarais, kai norisi atsipalaiduoti po darbo dienos... fantastika

Nemėgstu jokių dirbtinių kvapų namuose, ypač visokių cheminių purškiklių ir pan. Net WC gaivikliai vemti verčia (jau geriau natūralus š... kvapas, nei alergijas keliantis ir mus nuodijantis cheminis "pakvėpinimas")
Ir "švaros" kvapas, jei turima galvoje visokius Cif, skalbinių minkštiklius ir pan., nepatinka. Geriausia išvėdinti, gaiviu oru dvelkiantys kambariai. Na, galbūt kvapas nuo pamerktų gėlių puokštelės (bet ne per stiprus) ar sudžiovintų kvapnių augalų ryšulėlio visai nieko. Šiaip smilkalų nemėgstu (gal dar iš tų laikų, kai kokybiškų pas mus buvo neįmanoma gauti), bet kokį nors aromatinį aliejų gal ir visai norėčiau išbandyti. Mėgstu ir kvapnius medinius rutuliukus (kaip suprantu, jie išmirkyti aromatiniuose aliejuose), bet jų irgi neturi būti per daug.
Ir "švaros" kvapas, jei turima galvoje visokius Cif, skalbinių minkštiklius ir pan., nepatinka. Geriausia išvėdinti, gaiviu oru dvelkiantys kambariai. Na, galbūt kvapas nuo pamerktų gėlių puokštelės (bet ne per stiprus) ar sudžiovintų kvapnių augalų ryšulėlio visai nieko. Šiaip smilkalų nemėgstu (gal dar iš tų laikų, kai kokybiškų pas mus buvo neįmanoma gauti), bet kokį nors aromatinį aliejų gal ir visai norėčiau išbandyti. Mėgstu ir kvapnius medinius rutuliukus (kaip suprantu, jie išmirkyti aromatiniuose aliejuose), bet jų irgi neturi būti per daug.
Pas mus tai yra įkišamas į rozetę Ambi pur, tai tikrai namai kvepia visą laiką

QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2007 10 31, 10:22)
as irgi toki nusipirkau nesenai, tai visai nieko tas kvapelis, bet visus isbandysiu, gal dar skaniau ka rasiu