Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Anksciau patikdavo smilkalai,kos ne isigijau aromatines lempos (zvakides)
Atsakyti
Pas mane visa smilkalu kolekcija smile.gif Pasiziurejau, kad siuo metu turiu lotosa, vanile, jazmina, sandalmedi ir Magnolia ax.gif bet magnolia kazkodel trumpiau nei kiti uzsibuna lotuliukas.gif labai jau tas kvapas patinka wub.gif
Atsakyti
Aš labai mėgstu smilkalus, bet jų nenaudoju, nes mano vyras negali jų pakęsti (jam labai greit įsiskausta galva) verysad.gif
Atsakyti
as viena gyvenu, tai galiu sau daugiau leisti smile.gif siaip seimyna irgi labai nemegdavo ax.gif
Atsakyti
oj, nemegstu smilkalu schmoll.gif doh.gif kazkada megau. bet dabar fuj...........
Atsakyti
MAN LABAI PATINKA KOKOSINIAI thumbup.gif JAU KVAPELIS TAI NEREALUS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2006 12 13, 22:34)
Anksciau patikdavo smilkalai,kos ne isigijau aromatines lempos (zvakides)

Man patinka kokybiški smilkalai, o ne po 2 Lt. / 10 vnt. doh.gif:

Labai malonūs būna Praxis parduotuvėje rožių kvapo arba žaliosios arbatos. O visi vaniliniai, kokosiniai ir t.t. man fui. ne nepatinka schmoll.gif: pykina mane nuo tų kvapų.

Aromatinė lempa thumbup.gif: pati turiu. Labai mėgstu vasaros savaitgaliai mandarinų arba citrusinių eterinių aliejų miksą. Žiemos vakatais - Lavandos arba Rožių. Kokybiškas rožių aliejus... wub.gif wub.gif wub.gif Prabangus ir šiltas kvapas. Labai mėgstu ax.gif
Atsakyti
tie parduotuviniai maximiniai smilkalai tai ne...smirda...o va aš perku smilkalus l'occitane smile.gif tia man jie nerealūs...taip skaniai kvepia
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2006 12 16, 23:25)
tie parduotuviniai maximiniai smilkalai tai ne...smirda...o va aš perku smilkalus l'occitane smile.gif tia man jie nerealūs...taip skaniai kvepia

o kur tu juos perki? smile.gif
Atsakyti
man irgi smilkalai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolas @ 2006 12 16, 22:33)
o kur tu juos perki? smile.gif

Taigi jų yra beveik visuose PC Kaune smile.gif Mačiau jau ir Mole atsidarė smile.gif Čia aš apie Kauną kalbu. Šiaip tai nesuprantu kaip ten yra bet Hypermaximoj tai parduotuvė ir vadinasi L'occitane, nors anksčiau ten buvo C&D Style. O dar yra Pramonės Maximoj, Laisvės al. ir senamiesty smile.gif
Atsakyti
Smilkalai kvepia skaniai, taciau ar zinote, kad juose yra net 600 daugiau dervu, sukelianciu kvepavimo taku vezi, negu tabake? Skaiciau, kad pagal pasaulio statistika net 90% kvepavimo taku vezio atveju priklauso salims, kuriose deginti namuose smilkalus yra iprasta... g.gif
Tad retkarciais jais pasilepinti malonu, bet geriau per daug nepiktnaudziauti...
Cia zinoma jusu sveikata ir jusu teise rinktis, as tik parasiau toms, kurios gal sito nezinojo.
Atsakyti