Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

QUOTE(ruta_zalia @ 2006 11 27, 07:55)
Nepykite, bet man keistai atrodo, kai zmones pradeda klykauti, kad smirda gaminamas maistas.... Gal tada neverto jo ir vartoti, jeigu jis smirda  g.gif  Turbut uz galvos papurtyciau jeigu kas namuose pasakytu, kad maistas smirda, nors kai gaminu visuomet laikau atidaryta langa, nesvarbu koks metu laikas butu. Ir tas kvapelis gaunasi visai normalus. Zinoma jeigu primaisius visokiu cheminiu "kvapu" tai tada jau butu sorry kvapelis.... doh.gif  lotuliukas.gif

Ko čia pati klykauji? Taip smirda, ir beveik visiems, ir tiek kurie gamina, ir tie kurie pavalgo
Atsakyti
Na as pvz tuelete naudoju ta i rozete ambipiur'a, tai jis koki men su virsum laiko. as ji nustaciusisi bunu ant vidutinio, tai visai smagiai laiko. na o kitame tulike, nes jis kartu su vonia, tai prisikvepina nuo smilkalu, zvakiu. paprastai labai daznai zvakes ir smilkalus naudoju. nors esu parsivezusi is graikijos toki pusrskaliuka, kuri reikia papurksti ant lempos, tai ant lemputes viena papurski kartuka ir ji kai dega , isyla ir kvepia skaniai kambarys wub.gif labai geras daiktas, tik lietuvoje nemaciau dar tokiu.. cool.gif
Atsakyti
o as uz smilkalus, tik reikia pauostyti perkant, nes tikrai gerai jauciasi ju kvapas...visi gaivikliai ir purskikliai geriausiu atveju tualete....
bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
turiu elektrini gaivikli bet kvapas neilgai buna kambaryje o smilkalai nepatinka
Atsakyti
man patinka Air Wick su baterijom purskiklis ,nustatai kas kiek laiko nori,kad purkstu,ir laiko ilgai thumbup.gif ,dabar naujas kvapas vaniles, raudono obuolio, cinamono rolleyes.gif ,ir zalios arbatos tiek kvepalai tiek smilkalai namams wub.gif ,mano vyrai nemegsta kvapu tai jau tuos purskiklius su baterijom daznai tikrinu ar neisjunge lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Essexgirls @ 2006 12 01, 01:35)
man patinka Air Wick su baterijom purskiklis ,nustatai kas kiek laiko nori,kad purkstu,ir laiko ilgai thumbup.gif ,dabar naujas kvapas  vaniles, raudono obuolio, cinamono rolleyes.gif ,ir zalios arbatos tiek kvepalai tiek smilkalai namams  wub.gif ,mano vyrai nemegsta kvapu tai jau tuos purskiklius su baterijom daznai tikrinu ar neisjunge lotuliukas.gif

[SIZE=1]

Air Wick vanilės, cinamono, raud. obuolio ir žal. arbatos kvapų??? O kur yra pirkti??? Labai patinka tokie kvapai...
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 03, 17:24)

[SIZE=1]

Air Wick vanilės, cinamono, raud. obuolio ir žal. arbatos kvapų??? O kur yra pirkti??? Labai patinka tokie kvapai...

As manau didziuosiuose prekybos centruose tai tikrai rasi, man atrodo "Senukuose" ir maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2006 12 03, 18:24)

[SIZE=1]

nu as pirkus cia pas mus ax.gif ,bet kiek zinau kad ir lt yra,nes mamai as pirkau tai keitiklius jinai lt pirko,tik nezinau kaip su situ kvapu Airwick winter collection Mulled Wine,yra to kvapo oro gaivikliu,zvakiuir t.t.t.
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2006 12 03, 18:25)
As manau didziuosiuose prekybos centruose tai tikrai rasi, man atrodo "Senukuose" ir maciau  4u.gif

QUOTE(Essexgirls @ 2006 12 04, 04:07)
nu as pirkus cia pas mus ax.gif ,bet kiek zinau kad ir lt yra,nes mamai as pirkau tai keitiklius jinai lt pirko,tik nezinau kaip su situ kvapu Airwick winter collection Mulled Wine,yra to kvapo oro gaivikliu,zvakiuir t.t.t.

Ačiū 4u.gif , paieškosiu, gal ir bus, nes paprastų Winter collection oro gaiviklių tai mačiau..

Atsakyti
va sitas http://cgi.ebay.co.u...type=osi_widget
http://cgi.ebay.co.u...1QQcmdZViewItem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 04 gruodžio 2006 - 11:22
Mes su vyru negalejom pakesti tu elektriniu, abiems galva nuo ju skaudejo, labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
labaj megstu smilkalus thumbup.gif thumbup.gif ypac vanilinius po visus namus kai uzhkvimpa tai oij oij kaip skanu lotuliukas.gif
Atsakyti