Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo kvepia Jūsų namai?

Ar kas nors naudojete smilkalus?Norėčiau viska apie juos sužinoti. blush2.gif
Atsakyti
Tokia tema jau yra mirksiukas.gif

Kuo kvepia Jūsų namai?
Atsakyti
Sveikos!Kaip reikia naudotis smilkalais?Aš juos gavau dovanų bet nežinau kaip naudotis. blush2.gif
Atsakyti
Labai paprastai smile.gif

Tiesiog uždegu smilkalą ir pastatai jį (jei neturi smilkalinės, gali įsmeigti į gėlių vazoną ar dar kur stabiliai laikytųsi). Smilkalas turi rusenti, jei yra ugnelė - užpūsk.

Smilkink tol, kol jausi kvapą wink.gif Arba jau pasirodys kad jo užtenka smile.gif

Šiaip stačiai esantis smilkalas sudega lėčiau, nei įsmeigtas kampu.
Atsakyti
kaip nekenciu maisto kvapo namie doh.gif pavalgius mane tiesiok taso nuo jo, o ziema nelabai norisi laikyti atvira langa....todel tikrai isigysiu kvapiuka koki, tik va nzn ka ax.gif tie ambipur tai net nzn, vakar uzejau i rimi tai pauostyti neina, galetu buti kokie megineliai, nes mane tikrai ne visi kvapai maloniai nuteikia, o siaip tai maciau akropolyje ALANDEKO labai superinius kvapus, kvepia kaip tikri kvepalai ir naudojimas toks pat kaip ambipur , ikisi i rozete ir kvepia, kiekis nemazas, bet kainele apie 80lt buteliuko ir kiek supratau ta mechanizma atskirai pirkti reikia tai dar plius blink.gif kaip bebutu manau tikrai isigysiu, nes namie turetu buti superinis kvapelis iejus is lauko, o ne kotletu kokiu doh.gif fe. net sutaso kai kolegos po pietu grizta i darba, dvokia kotletais ir dar ten visokiais dariniais...veeeeee smile.gif namai turi kvepeti gaiva, o ne maistu, nebent tai pyrago kokio kvapas ax.gif
Atsakyti
O aš nemėgstu kvėpinti namų schmoll.gif Net vyro prašau, kad gaiviklį kuo mažiau purkštų tūlike, nes man labai baisiai atrodo tas kvapas, kuri nori panaikit su gaivikliu kazkokiu ar smilkalais doh.gif tas pats kaip ant prakaito uzpurški kvepalų.
O jei nesmirda, kam kvėpint smile.gif

Kaput Nesamonė bus jei ant maisto kvapo kažką užpurkši unsure.gif Dar baisiau bus susimaišę ir gaiviau tikrai nebus biggrin.gif gaivu bus kai atodarysi langą, tik tiek.... Mane taso nuo blynų kvapo (miltinių)... Siaubas, gerai, kad retai kepu doh.gif Bet kai bus gartraukis, bus ramiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 26 lapkričio 2006 - 14:27
QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 26, 15:23)
O aš nemėgstu kvėpinti namų  schmoll.gif  Net vyro prašau, kad gaiviklį kuo mažiau purkštų tūlike, nes man labai baisiai atrodo tas kvapas, kuri nori panaikit su gaivikliu kazkokiu ar smilkalais  doh.gif  tas pats kaip ant prakaito uzpurški kvepalų.
O jei nesmirda, kam kvėpint smile.gif
Kaput Nesamonė bus jei ant maisto kvapo kažką užpurkši unsure.gif  Dar baisiau  bus susimaišę ir gaiviau tikrai nebus biggrin.gif gaivu bus kai atodarysi langą, tik tiek.... Mane taso nuo blynų kvapo (miltinių)... Siaubas, gerai, kad retai kepu  doh.gif  Bet kai bus gartraukis, bus ramiau smile.gif

nu siaip jo, langa vistiek teks atidaryti smile.gif) bet norint isvedinti kepamos zuvytes kvapeli vientik lango neuzteks, namai "kvepia" pora dienu blink.gif bent jau pas mane, nes kiekviena diena negaminu lotuliukas.gif pas kitus zuvies kvapa keicia kotletu, vistu ir dar ten visokie kvapeliai smile.gif nu zodziu as manau geriausia langas+kvepalai, tik brangu baisiai, man namu kvepalai kainuos kaip maniskiai koks 150lt biggrin.gif
Atsakyti
Aš prieš kvepalus rolleyes.gif Ir tai ptas oras mieste schmoll.gif O dar kvepini visokiais smile.gif
Atsakyti
Nepykite, bet man keistai atrodo, kai zmones pradeda klykauti, kad smirda gaminamas maistas.... Gal tada neverto jo ir vartoti, jeigu jis smirda g.gif Turbut uz galvos papurtyciau jeigu kas namuose pasakytu, kad maistas smirda, nors kai gaminu visuomet laikau atidaryta langa, nesvarbu koks metu laikas butu. Ir tas kvapelis gaunasi visai normalus. Zinoma jeigu primaisius visokiu cheminiu "kvapu" tai tada jau butu sorry kvapelis.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na o as isigijau smilkalu (kuginiu) zalios arbatos kvapo is L'occitane parduotuves, na labai man jie puikiai kvepia taip lengvai ir neikyriai ir kvapas ilgai issilaiko nors sudega tai jie jau labai greitai
Atsakyti
Na man tai jokie smilkali nepatinka,mieliau renkuosi oro gaiviklius,ar kvepenčias žvakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauron @ 2006 11 27, 13:13)
Na man tai jokie smilkali nepatinka,mieliau renkuosi oro gaiviklius,ar kvepenčias žvakes smile.gif

Oro gaivikliai tai man schmoll.gif , na o kokias kvepiancias zvakes renkiesi butu idomu suzinoti, nes as kiek esu isbandzius tai man jos tik parduotuveje kvepia, o isbandzius namie uzdegus jokio kvapo nejauciu... g.gif
Atsakyti