Ar kas nors naudojete smilkalus?Norėčiau viska apie juos sužinoti.

Sveikos!Kaip reikia naudotis smilkalais?Aš juos gavau dovanų bet nežinau kaip naudotis.

Labai paprastai
Tiesiog uždegu smilkalą ir pastatai jį (jei neturi smilkalinės, gali įsmeigti į gėlių vazoną ar dar kur stabiliai laikytųsi). Smilkalas turi rusenti, jei yra ugnelė - užpūsk.
Smilkink tol, kol jausi kvapą
Arba jau pasirodys kad jo užtenka 
Šiaip stačiai esantis smilkalas sudega lėčiau, nei įsmeigtas kampu.

Tiesiog uždegu smilkalą ir pastatai jį (jei neturi smilkalinės, gali įsmeigti į gėlių vazoną ar dar kur stabiliai laikytųsi). Smilkalas turi rusenti, jei yra ugnelė - užpūsk.
Smilkink tol, kol jausi kvapą

Šiaip stačiai esantis smilkalas sudega lėčiau, nei įsmeigtas kampu.
kaip nekenciu maisto kvapo namie
pavalgius mane tiesiok taso nuo jo, o ziema nelabai norisi laikyti atvira langa....todel tikrai isigysiu kvapiuka koki, tik va nzn ka
tie ambipur tai net nzn, vakar uzejau i rimi tai pauostyti neina, galetu buti kokie megineliai, nes mane tikrai ne visi kvapai maloniai nuteikia, o siaip tai maciau akropolyje ALANDEKO labai superinius kvapus, kvepia kaip tikri kvepalai ir naudojimas toks pat kaip ambipur , ikisi i rozete ir kvepia, kiekis nemazas, bet kainele apie 80lt buteliuko ir kiek supratau ta mechanizma atskirai pirkti reikia tai dar plius
kaip bebutu manau tikrai isigysiu, nes namie turetu buti superinis kvapelis iejus is lauko, o ne kotletu kokiu
fe. net sutaso kai kolegos po pietu grizta i darba, dvokia kotletais ir dar ten visokiais dariniais...veeeeee
namai turi kvepeti gaiva, o ne maistu, nebent tai pyrago kokio kvapas

O aš nemėgstu kvėpinti namų
Net vyro prašau, kad gaiviklį kuo mažiau purkštų tūlike, nes man labai baisiai atrodo tas kvapas, kuri nori panaikit su gaivikliu kazkokiu ar smilkalais
tas pats kaip ant prakaito uzpurški kvepalų.
O jei nesmirda, kam kvėpint
Kaput Nesamonė bus jei ant maisto kvapo kažką užpurkši
Dar baisiau bus susimaišę ir gaiviau tikrai nebus
gaivu bus kai atodarysi langą, tik tiek.... Mane taso nuo blynų kvapo (miltinių)... Siaubas, gerai, kad retai kepu
Bet kai bus gartraukis, bus ramiau

QUOTE(Abonentienė @ 2006 11 26, 15:23)
O aš nemėgstu kvėpinti namų
Net vyro prašau, kad gaiviklį kuo mažiau purkštų tūlike, nes man labai baisiai atrodo tas kvapas, kuri nori panaikit su gaivikliu kazkokiu ar smilkalais
tas pats kaip ant prakaito uzpurški kvepalų.
Dar baisiau bus susimaišę ir gaiviau tikrai nebus
gaivu bus kai atodarysi langą, tik tiek.... Mane taso nuo blynų kvapo (miltinių)... Siaubas, gerai, kad retai kepu
Bet kai bus gartraukis, bus ramiau 

nu siaip jo, langa vistiek teks atidaryti

Nepykite, bet man keistai atrodo, kai zmones pradeda klykauti, kad smirda gaminamas maistas.... Gal tada neverto jo ir vartoti, jeigu jis smirda
Turbut uz galvos papurtyciau jeigu kas namuose pasakytu, kad maistas smirda, nors kai gaminu visuomet laikau atidaryta langa, nesvarbu koks metu laikas butu. Ir tas kvapelis gaunasi visai normalus. Zinoma jeigu primaisius visokiu cheminiu "kvapu" tai tada jau butu sorry kvapelis....

Na o as isigijau smilkalu (kuginiu) zalios arbatos kvapo is L'occitane parduotuves, na labai man jie puikiai kvepia taip lengvai ir neikyriai ir kvapas ilgai issilaiko nors sudega tai jie jau labai greitai
Na man tai jokie smilkali nepatinka,mieliau renkuosi oro gaiviklius,ar kvepenčias žvakes

QUOTE(lauron @ 2006 11 27, 13:13)
Na man tai jokie smilkali nepatinka,mieliau renkuosi oro gaiviklius,ar kvepenčias žvakes 

Oro gaivikliai tai man