maniskiai jau miega..ir as siand ankstyva pabusiu..jau akeles merkiasi... labos
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 08, 13:09)
bet saunuoliuke,kaip fain kai laikrodis perzengia minutele i tavaja diena- visa lietuveles padange nusvinta graziausiom spalvom su praejusiu tave
Aciukas
nagi kristuliukes keliam temuke,plepam pasipasakokit,davai kiekviena po ilga posta apie savo pastaraja savaite? netinka atsakymas "nieko ypatingo nenuveikiau" .jei jau taip buvo- tuomet prasom pavalandziui isdestyti kaip butent tas nieko ypatigo ejosi
temuke rudeniska,o jau ziema perzenge viduri bent iki pavasario pasikeiskim pradinio puslapiuko vazda,i labiau pavasarejanti ir miela
temuke rudeniska,o jau ziema perzenge viduri bent iki pavasario pasikeiskim pradinio puslapiuko vazda,i labiau pavasarejanti ir miela
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 09, 12:59)
nagi kristuliukes keliam temuke,plepam pasipasakokit,davai kiekviena po ilga posta apie savo pastaraja savaite? netinka atsakymas "nieko ypatingo nenuveikiau" .jei jau taip buvo- tuomet prasom pavalandziui isdestyti kaip butent tas nieko ypatigo ejosi
Labas
Sutinku su tavim Ragaina kad reikia kelt musu temuke kol visai neuzmigom...
O as vakar maniau kad nublusiu niekaip maziaus nepavyko uzmigdyti kai pati atsiguliau tai tada ir jis besimuistydamas uzmigo...
kai nakti buvau atsikelusi prie vaiko tai buvo dingusi elektra...
O vaikas siandien miegojo net iki puses vienuolikos tai bent saunumelis...
Kai prabudo ziurejom kartojima laidos muzikos akademija, sokom..
Dabar paguldziau dar kad biski pamiegotu nes po pietu varysim i svecius...
Tai va kiek pripyskinau dabar jusu eile...
nu suanuole lyg ir apie nieka,bet va informatyvu,ir malonu skaityti
mano dienele siandf tustoka... palanvausi vaikams paqsiukus pratesti nuvaziuoti.. bet vat vilkinu kazko gryzo benriukai is mokykleles,sako mama iskepk blynu bet taip komanduojanciais.o as jam sakau- gerai,bet tu pirma padaryk man kapucino,ir pora sumustiniu su desryte. tada as tau iskepsiu blynu ir ka jus sau galvojat?- ogi nusuokliavo mano sesiametis virtuven ir pasidave fantazijai uzpyle kapucino,po puodeliu padejo lekstele,i lekstele puse sausainuko atlauze / visas netilpo / ir uztepe pora sumustiniu atnese palengviukais kaip pingvinukas su ranksluostuku ant peties
argi ne saunuoli auginu busimai marciai?
mano dienele siandf tustoka... palanvausi vaikams paqsiukus pratesti nuvaziuoti.. bet vat vilkinu kazko gryzo benriukai is mokykleles,sako mama iskepk blynu bet taip komanduojanciais.o as jam sakau- gerai,bet tu pirma padaryk man kapucino,ir pora sumustiniu su desryte. tada as tau iskepsiu blynu ir ka jus sau galvojat?- ogi nusuokliavo mano sesiametis virtuven ir pasidave fantazijai uzpyle kapucino,po puodeliu padejo lekstele,i lekstele puse sausainuko atlauze / visas netilpo / ir uztepe pora sumustiniu atnese palengviukais kaip pingvinukas su ranksluostuku ant peties
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 09, 13:11)
nu suanuole lyg ir apie nieka,bet va informatyvu,ir malonu skaityti
Ohoho tai bent koks saunuolis!!!
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 09, 13:18)
Ohoho tai bent koks saunuolis!!!
toki trumpa ats gali pakeisti velgi informatyviu postu- kaip? ogi labai paprastai tavo mazylis tokio amziaus kad tikrai kasdien kazkuo tau sirdi pakutena nauju..ar tai zodzio istarmu juokingu.,ar tai veiksmu kokiu . pasakok .mesk is galvos ta minti ,kad "aj..tas ir tas ir anas,bus neidomu forumietems,tad pasakysiu trumpiau kazka..bent pasilabinsiu" .. jei isitikinsi ir patikesi kad viskas ci amums idomu ir smagu skaityti - tai ir temute bus gyva ir labai draugiska,nes is kasdienybiu ir susidarom mes taip lengviau mzogu pazinti
Na aš lėliukų kol kas neturiu, bet tuo klausimu labai dirbu pastaruoju metu...
Todėl pasipasakosiu ką dabar veikiu. Ogi ruošiu dovaną kolegai, kurį šiandien išleidžiam (o tiksliau atleidžiam) iš darbo. Nupirkau permatomą birių produktų indą - laiko kapsulę - su krūtu uždarymu ir 9 nomedas/jovarus (tiek kolektyve žmonių), ant kurių klijuoju kiekvieno darbuotojo palinkėjimus, o tada viską užkrampavosiu ir įteiksiu x bendradarbiui, taip sakant - atminimui.
Todėl pasipasakosiu ką dabar veikiu. Ogi ruošiu dovaną kolegai, kurį šiandien išleidžiam (o tiksliau atleidžiam) iš darbo. Nupirkau permatomą birių produktų indą - laiko kapsulę - su krūtu uždarymu ir 9 nomedas/jovarus (tiek kolektyve žmonių), ant kurių klijuoju kiekvieno darbuotojo palinkėjimus, o tada viską užkrampavosiu ir įteiksiu x bendradarbiui, taip sakant - atminimui.
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2009 01 09, 14:50)
Na aš lėliukų kol kas neturiu, bet tuo klausimu labai dirbu pastaruoju metu...
nu kaip faina istiesu labai smagu gauti tokias smagias originalias dovanas apie ka jos bebutu ir koks ju turinys bebutu.
labas kristutes nagi kaip begasi dienukes jums?
Sveikutes,
Niu tikiuosi ilgam jau vel neatitruksiu nuo SM
Vakar vaziavome i "Urvini zmogu" su draugais oi nemaniau kad prisijuoksiu gerai jau super komedija tik nustebau kad tik vienas zmogus vaidino visokias situacijas bet LIUKS!!!
O paskui dar sugalvojom kad reikia boulinga pazaist tai smagiai pasizaidem gryzom namo pirma nakties...
Niu tikiuosi ilgam jau vel neatitruksiu nuo SM
Vakar vaziavome i "Urvini zmogu" su draugais oi nemaniau kad prisijuoksiu gerai jau super komedija tik nustebau kad tik vienas zmogus vaidino visokias situacijas bet LIUKS!!!
O paskui dar sugalvojom kad reikia boulinga pazaist tai smagiai pasizaidem gryzom namo pirma nakties...
tikrai kulturnai laika praleidot labai fainai. mano savaitgalis ramus,kokio ir norejau.. niekur nejom.. vaikus su paaugliuke isleidau ant ledo paciauze. i kavinuke isbego.. o as kaip ir nieko neveikiau...... o tas niekas tai- kompas,skalbiniai,siaip apsitvarkymai,berniuku spintas pertvarkiau / o ten daznokai revizija reik daryti / ir panasiai va tep vat