Sveikos gyvos, mergaitės
kaip sutikote Naujus metus? su kokiom nuotaikom gyvenat?
kaip sutikote Naujus metus? su kokiom nuotaikom gyvenat?
labutukas
tikrai nedaug pleputes teplepa siemet dar
o sakoma jog Kristinnos pasizymi plepumu
nagi prisipazinkit,ar plepios jus realiai?
naujuosius atsventem ramiai,seimos rate. pasaudem raketu su vaikiukais lauke,ir sventeme toliau prie tv
tikrai nedaug pleputes teplepa siemet dar
o sakoma jog Kristinnos pasizymi plepumu
nagi prisipazinkit,ar plepios jus realiai?
naujuosius atsventem ramiai,seimos rate. pasaudem raketu su vaikiukais lauke,ir sventeme toliau prie tv
Labas,
Na tikrai sumazejes plepumas musu temukeje!
Mes 30 diena dalyvavome vestuvese tiksliau pirsliais buvome 31 diena taip pat i vestuves varem ir kartu sutikome naujuosius vienu zodziu labai super viskas praejo...
Na tikrai sumazejes plepumas musu temukeje!
Mes 30 diena dalyvavome vestuvese tiksliau pirsliais buvome 31 diena taip pat i vestuves varem ir kartu sutikome naujuosius vienu zodziu labai super viskas praejo...
smagu mano vyro brolis zenijosi 31 mes tai metu pradzioje ,kai tiku tiku naujuju atgarsiainurime buvo /tas aisku buvo pries daugybe metu /
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 07, 11:09)
smagu mano vyro brolis zenijosi 31 mes tai metu pradzioje ,kai tiku tiku naujuju atgarsiainurime buvo /tas aisku buvo pries daugybe metu /
Bet vistiek faina!
Ragainiuke gal per skype pasibendraujam?
galim aisku visada prasom as ten angeliuxe
Na aš esu gimusi sausio 1d. Tai mano naujamečiai ir taip kiekvieną kartą dviguba švente būna. Todėl vestuves specialiai darėm vasarą.
bet saunuoliuke,kaip fain kai laikrodis perzengia minutele i tavaja diena- visa lietuveles padange nusvinta graziausiom spalvom su praejusiu tave
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 08, 12:09)
bet saunuoliuke,kaip fain kai laikrodis perzengia minutele i tavaja diena- visa lietuveles padange nusvinta graziausiom spalvom su praejusiu tave
Labas,
Kaip dienele?
labukas. na normali dienele.beveik kaip ir visos kaip tavoji?
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 08, 19:59)
labukas. na normali dienele.beveik kaip ir visos kaip tavoji?
Nebloga su vaiku buvau lauke vazinejomes rogutemis...
O dabar paguldziau jau miegucio bet sunkiai jam miegasi...