Jaučiasi kad greit bus Kalėdos, jau kai yra sniego tai net kvepia jomis.Bet jau vėjo stiprumas, šianakt tai nuo pavėsinės, stogą brezentinį su mėsom išplėšė.
QUOTE(hilin @ 2008 11 24, 11:14)
Jaučiasi kad greit bus Kalėdos, jau kai yra sniego tai net kvepia jomis.Bet jau vėjo stiprumas, šianakt tai nuo pavėsinės, stogą brezentinį su mėsom išplėšė.
Labas,
Pas mus taip pat jau sniego yra bet vejas siandien ai stiprokas...
Ir dabar sninga dar... grazu...
Bet paciai nera nuotaikos ir entuziazmo kazka nuveikti...
Aš tai netoli Vilniaus katedros aikštės dirbu, tai ten jau kalėdinę eglutę stato Ir darbe jau reikia visokiais kalėdiniais reikalais pasirūpinti, tai kažkaip kalėdinė nuotaika palengva atsėlina...
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 11 26, 17:42)
Aš tai netoli Vilniaus katedros aikštės dirbu, tai ten jau kalėdinę eglutę stato Ir darbe jau reikia visokiais kalėdiniais reikalais pasirūpinti, tai kažkaip kalėdinė nuotaika palengva atsėlina...
Tai fainiai, na pas mus aiksteje tai dar kolkas nemaciau eglutes...
Bet jau parduotuvese jauciasi sventine nuotaika...
Sveikos gyvos, man kažkodėl šiemet visai švenčių nesinori, nėra nuotaikos, nežinau gal per daug rūpesčių, per šventes vienos išlaidos, net baisu, bet dukra labai laukia, ir pirkti eglutę jau prašo, uch, gal kai pasipuošim tuomet ir nuotaika atsiras.
labukas Kristinukes
ir man kazkaip tos sventes toookios toplimos dar atrodo.... o is tiesu jos taip greit jau
grys MB jau siand arba ryt... pabus menesi namuos,tai gal pasijus kiek sventiskos nuotaikos
ir man kazkaip tos sventes toookios toplimos dar atrodo.... o is tiesu jos taip greit jau
grys MB jau siand arba ryt... pabus menesi namuos,tai gal pasijus kiek sventiskos nuotaikos
QUOTE(Ragaina @ 2008 12 08, 15:33)
labukas Kristinukes
labas,
mes dar egles nesipuosiame dar laiko yra...
kaip laikaisi?
QUOTE(kristinaa @ 2008 12 09, 00:17)
as tai normaliai manau...dekui o kaip tu?.. mes eglute jau savaitgali puosim.. vaikai labai jau nori ..pati tai nepuosciau turbut iki paskutines dienos vat kai pasipuosim gal ir atsibus tos
nuotaikos
Mes kai buvome mažos, visada eglę puošdavome kūčių dieną, tuomet ir nuotaika būdavo superinė, ir laukdavome kūčių vakaro, būdavo linksma, o dabar puošiame ankščiau tai per kūčias visai šventės nesijaučia, valgyt ruoši, nuo kojų nusivarai, pavalgai ir miegot.
QUOTE(hilin @ 2008 12 09, 11:43)
Mes kai buvome mažos, visada eglę puošdavome kūčių dieną, tuomet ir nuotaika būdavo superinė, ir laukdavome kūčių vakaro, būdavo linksma, o dabar puošiame ankščiau tai per kūčias visai šventės nesijaučia, valgyt ruoši, nuo kojų nusivarai, pavalgai ir miegot.
butent..ir mes su broliu kai mazi buvom- butent diena pries kucias arba kuciu diena tik gaudavom aglute namo...
Sveikos, mergaitės,
aš tai darbe atsakinga už kalėdinį ofiso papuošimą. Senieji papuošimai buvo nugrūsti į rūsį, tai ėmė ir supelijo...todėl šiandien užpirkau naujų kalėdinių vainikų ir eglišakių. Buvo smagu pasirūpinti kalėdine nuotaika!
aš tai darbe atsakinga už kalėdinį ofiso papuošimą. Senieji papuošimai buvo nugrūsti į rūsį, tai ėmė ir supelijo...todėl šiandien užpirkau naujų kalėdinių vainikų ir eglišakių. Buvo smagu pasirūpinti kalėdine nuotaika!
Smagu, tai jau pasipuošit bus žymiai gražiau, kalėdomis kvepės.