As su savo vyru jau šešti metai kaip susituokus esu, o šeip kartu esam jau trylikti...ir žinok, jis dar pošiolei apie vaikus negalvoja. Jeigu ne mano pazirzenimai, tai kažin ar ir po 5 m. jis kokį norą pareikštų.
Uzsinorejua kate laikyti-parsiensiau ir auginam, uzsinorejau vaiko- tai ir ta gausiu
QUOTE(*lile* @ 2008 10 30, 18:27)
QUOTE(kristinaa @ 2008 10 30, 18:27)
Niu o dabar jau geriau bus...nesipainios
va daba tai tikrai nebepainiosiu soriuka jei uzgavau tiesiog niu sakiau jau turejau toki avatara,tai ir painiojosi
QUOTE(Ragaina @ 2008 10 30, 18:03)
va daba tai tikrai nebepainiosiu soriuka jei uzgavau tiesiog niu sakiau jau turejau toki avatara,tai ir painiojosi
Nieko tokio viskas gerai...
Labuka
HAPPY HELLOWEEN!!!
HAPPY HELLOWEEN!!!
o kokia grazuole
Sveikos gyvos, mergaitės,
kaip praėjo savaitgalis?
Mano vėlinės šiemet vos tragiškai nesibaigė...tik išvažiavus iš Vilniaus į mūsų stovintį kamštyje automobilį audinė uodegon įkalė 30km/h greičiu net nestabdžiusi, o mes patys dar ant kito mašiniuko užšokom. Visi liko gyvi ir sveiki, tik mašiną dabar reikia išmesti... Va ir nežinai žmogau kur ir kada, jei ne tu, tai tau įkals.
kaip praėjo savaitgalis?
Mano vėlinės šiemet vos tragiškai nesibaigė...tik išvažiavus iš Vilniaus į mūsų stovintį kamštyje automobilį audinė uodegon įkalė 30km/h greičiu net nestabdžiusi, o mes patys dar ant kito mašiniuko užšokom. Visi liko gyvi ir sveiki, tik mašiną dabar reikia išmesti... Va ir nežinai žmogau kur ir kada, jei ne tu, tai tau įkals.
QUOTE(Šaunuoliukė @ 2008 11 04, 17:32)
Sveikos gyvos, mergaitės,
kaip praėjo savaitgalis?
kaip praėjo savaitgalis?
Oho niu ne kas...
Gerai kad viskas laimingai...
Sveikos, vos jus ir beradau, ačiū už naują temikę, labai graži, gal to sąrašiuko ir nereikia, visos čia kaip jaunas mėnulis užsuka, darbai, ruduo, kaupimo metas Mes va su dukra savaitėlę pamiegojom gerai, pailsėjom ir vėl šiandien į darbus kibom, mokykla, parduotuvės ir t.tO taip visą sav ir į parduotuvę nevažiavom, į kioskelį užsukam, duonos dešros ir vsio, per kapus, per kapus tvarkėmės, važinėjom.Užtat spėjom ir sušalti, ir apsirgti.Visko buvo.O kaip jūs?
Na mano mazius irgi slogyte buvo pasigaves nes ir pati biski sirguliavau o dabar jau gerai jauciames...
O seip gyvename ir tiek...
O seip gyvename ir tiek...