malonu susipazinti kristi
as tai spjoviau kazkadais i mokslus ir gan anksti ciupau uz ragu" motinystes statusa bet labai tuo dziaugiuosi dabar
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 29, 20:42)
as tai spjoviau kazkadais i mokslus ir gan anksti ciupau uz ragu" motinystes statusa bet labai tuo dziaugiuosi dabar
Sveikute
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 29, 15:40)
Siaip realai gyvenu Gargzduose, bet mokausi Klaipedoje ir dar nemazai laiko praleidu pas savp branguji Palangoje, na tai taip ir vazineju su smutkem, susimetu i masiniuka ir keliauju guliverio kelionem Paskaitineju knygas, man labai gera budas atsipalaiduoti nuo itampos, kai stogas kartasi nuvaziuoja jau Bet neatsisakau ir kokioj virtuvej paseiminikauti ir palepinti namiskius skanestais ivairiais O dazniausiai laisvalaikis, draugai, MB, kinai, gamta, na ir pan judu judu judu i prieki taip
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 29, 20:42)
malonu ir man
na as dar palauksiu su mamytes statusu, kazkaip neskubam su MB, bandom pasiplanuoti kiek galima siek tiek gyvenimeli
QUOTE(*Kristi* @ 2009 01 29, 22:59)
na as dar palauksiu su mamytes statusu, kazkaip neskubam su MB, bandom pasiplanuoti kiek galima siek tiek gyvenimeli
kiekvienam savas skirtas laikas,ir budas ji planuotis as jei gryzciau i tuos metus dabar- lygiai taip pat pasielgciau,nes esu laiminga turedama budent siuos vaikucius,butent tokio amziaus,kai pati esu butent tokia..ir jie butent tokie jei butu bent metai ar du veliau- juk viskas butu velgi kitaip...taip pat ir tau pvz- ateis tavo tas tinkamiausias metas,kai mastysi paskui- jei butu buve anksciau,arveliau- butu bve ne tas,ka turi dabar
ech..kazka cia nupilsciau i sonus turbut nekreipkit demesio ilgesingasis metas man kazkoks
Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 29, 21:37)
Sveikute
liabu mergyt ir kaip tau sekasi?.. ko taip nesnekiai dabar
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 30, 03:45)
kiekvienam savas skirtas laikas,ir budas ji planuotis as jei gryzciau i tuos metus dabar- lygiai taip pat pasielgciau,nes esu laiminga turedama budent siuos vaikucius,butent tokio amziaus,kai pati esu butent tokia..ir jie butent tokie jei butu bent metai ar du veliau- juk viskas butu velgi kitaip...taip pat ir tau pvz- ateis tavo tas tinkamiausias metas,kai mastysi paskui- jei butu buve anksciau,arveliau- butu bve ne tas,ka turi dabar
ech..kazka cia nupilsciau i sonus turbut nekreipkit demesio ilgesingasis metas man kazkoks
Papildyta:
Papildyta:
Labas rytas
Tai zinoma, kiekienam savo.. ateis ir mano laika tikiuosi po kokiu poros meteliu Db tik gimines mazuliukus pakukuliuoju ir tiek
Kaip rytas merginos? Pas mums toks gaivus, vos vos pasale, liux, einu atsinesti puodeli kavos
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 30, 03:45)
Papildyta:
Papildyta:
Sveika,
Ai vargstu su mazojo miegu pats niekaip negali uzmigti...
Tai pavargstu nuo jo tai net prie kompo sedetnesinori... o jei ir ilendu tik pasilabinu ir viskas...
liabu merginos.. nu siand kaip nusaliau rankas pirstines net nusipirkau..kuriu nenesiojau jau turbut kokie 3 m
vat ka reiskia priprast prie masinos patogumu..o paskui be jos pabuti kuri laika
kaip jums dieneles eina?
del vaiku pietu miegelio dziaugiuos ka dneturejau jokio vargo.. kazkaip jie pas mane nemigdomi uzmigdavo
vat ka reiskia priprast prie masinos patogumu..o paskui be jos pabuti kuri laika
kaip jums dieneles eina?
del vaiku pietu miegelio dziaugiuos ka dneturejau jokio vargo.. kazkaip jie pas mane nemigdomi uzmigdavo
Labuka,
Na Ragaina dziaugiuosi kad nesikankinai su vaiku miegu, kaip kad as...
Na bet tikiuosi ateis diena kai pats susivoks uzmigt...
Na Ragaina dziaugiuosi kad nesikankinai su vaiku miegu, kaip kad as...
Na bet tikiuosi ateis diena kai pats susivoks uzmigt...
Na ka merginukes ruosiates Valentino dienai!
QUOTE(kristinaa @ 2009 02 09, 18:00)
Na ka merginukes ruosiates Valentino dienai!
kaip ir dauguma meteliu per gyvenimuka- busiu viena ta dienele
QUOTE(Ragaina @ 2009 02 10, 08:27)
kaip ir dauguma meteliu per gyvenimuka- busiu viena ta dienele
Kodel???
a vat kad vyro toks darbas...o dabar ir as dar ne LT