Įkraunama...
Įkraunama...

Kristinų jaukieji namučiai

malonu susipazinti kristi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as tai spjoviau kazkadais i mokslus ir gan anksti ciupau uz ragu" motinystes statusa blush2.gif bet labai tuo dziaugiuosi dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 29, 20:42)
malonu susipazinti kristi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai spjoviau kazkadais i mokslus ir gan anksti ciupau uz ragu" motinystes statusa  blush2.gif  bet labai tuo dziaugiuosi dabar  thumbup.gif

Sveikute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 29, 15:40)
Sveika prisijungusi!
Is kokio miesto esi? ka laisvalaikiu megsti veikti? mirksiukas.gif

Siaip realai gyvenu Gargzduose, bet mokausi Klaipedoje ir dar nemazai laiko praleidu pas savp branguji Palangoje, na tai taip ir vazineju su smutkem, susimetu i masiniuka ir keliauju guliverio kelionem lotuliukas.gif biggrin.gif Paskaitineju knygas, man labai gera budas atsipalaiduoti nuo itampos, kai stogas kartasi nuvaziuoja jau doh.gif ax.gif Bet neatsisakau ir kokioj virtuvej paseiminikauti ir palepinti namiskius skanestais ivairiais rolleyes.gif O dazniausiai laisvalaikis, draugai, MB, kinai, gamta, na ir pan wink.gif judu judu judu i prieki taip mirksiukas.gif

QUOTE(Ragaina @ 2009 01 29, 20:42)
malonu susipazinti kristi  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as tai spjoviau kazkadais i mokslus ir gan anksti ciupau uz ragu" motinystes statusa  blush2.gif  bet labai tuo dziaugiuosi dabar  thumbup.gif

4u.gif malonu ir man 4u.gif
na as dar palauksiu su mamytes statusu, kazkaip neskubam su MB, bandom pasiplanuoti kiek galima siek tiek gyvenimeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2009 01 29, 22:59)
na as dar palauksiu su mamytes statusu, kazkaip neskubam su MB, bandom pasiplanuoti kiek galima siek tiek gyvenimeli  ax.gif

kiekvienam savas skirtas laikas,ir budas ji planuotis 4u.gif as jei gryzciau i tuos metus dabar- lygiai taip pat pasielgciau,nes esu laiminga turedama budent siuos vaikucius,butent tokio amziaus,kai pati esu butent tokia..ir jie butent tokie wub.gif jei butu bent metai ar du veliau- juk viskas butu velgi kitaip...taip pat ir tau pvz- ateis tavo tas tinkamiausias metas,kai mastysi paskui- jei butu buve anksciau,arveliau- butu bve ne tas,ka turi dabar rolleyes.gif

ech..kazka cia nupilsciau i sonus turbut blush2.gif nekreipkit demesio ax.gif ilgesingasis metas man kazkoks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinaa @ 2009 01 29, 21:37)

liabu mergyt mirksiukas.gif ir kaip tau sekasi?.. ko taip nesnekiai dabar bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 30, 03:45)
kiekvienam savas skirtas laikas,ir budas ji planuotis  4u.gif  as jei gryzciau i tuos metus dabar- lygiai taip pat pasielgciau,nes esu laiminga turedama budent siuos vaikucius,butent tokio amziaus,kai pati esu butent tokia..ir jie butent tokie  wub.gif  jei butu bent metai ar du veliau- juk viskas butu velgi kitaip...taip pat ir tau pvz- ateis tavo tas tinkamiausias metas,kai mastysi paskui- jei butu buve anksciau,arveliau- butu bve ne tas,ka turi dabar  rolleyes.gif

ech..kazka cia nupilsciau i sonus turbut  blush2.gif  nekreipkit demesio  ax.gif ilgesingasis metas man kazkoks  rolleyes.gif
Papildyta:
liabu mergyt  mirksiukas.gif  ir kaip tau sekasi?.. ko taip nesnekiai dabar  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif

Tai zinoma, kiekienam savo.. ateis ir mano laika tikiuosi po kokiu poros meteliu rolleyes.gif Db tik gimines mazuliukus pakukuliuoju ir tiek ax.gif

Kaip rytas merginos? Pas mums toks gaivus, vos vos pasale, liux, einu atsinesti puodeli kavos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2009 01 30, 03:45)
kiekvienam savas skirtas laikas,ir budas ji planuotis  4u.gif  as jei gryzciau i tuos metus dabar- lygiai taip pat pasielgciau,nes esu laiminga turedama budent siuos vaikucius,butent tokio amziaus,kai pati esu butent tokia..ir jie butent tokie  wub.gif  jei butu bent metai ar du veliau- juk viskas butu velgi kitaip...taip pat ir tau pvz- ateis tavo tas tinkamiausias metas,kai mastysi paskui- jei butu buve anksciau,arveliau- butu bve ne tas,ka turi dabar  rolleyes.gif

ech..kazka cia nupilsciau i sonus turbut  blush2.gif  nekreipkit demesio  ax.gif ilgesingasis metas man kazkoks  rolleyes.gif
Papildyta:
liabu mergyt  mirksiukas.gif  ir kaip tau sekasi?.. ko taip nesnekiai dabar  bigsmile.gif

Sveika,

Ai vargstu su mazojo miegu pats niekaip negali uzmigti... doh.gif
Tai pavargstu nuo jo tai net prie kompo sedetnesinori... o jei ir ilendu tik pasilabinu ir viskas... blush2.gif
Atsakyti
liabu merginos.. nu siand kaip nusaliau rankas doh.gif pirstines net nusipirkau..kuriu nenesiojau jau turbut kokie 3 m g.gif

vat ka reiskia priprast prie masinos patogumu..o paskui be jos pabuti kuri laika doh.gif doh.gif doh.gif
kaip jums dieneles eina?

del vaiku pietu miegelio dziaugiuos ka dneturejau jokio vargo.. kazkaip jie pas mane nemigdomi uzmigdavo hihihi.gif
Atsakyti
Labuka,

Na Ragaina dziaugiuosi kad nesikankinai su vaiku miegu, kaip kad as... doh.gif
Na bet tikiuosi ateis diena kai pats susivoks uzmigt... unsure.gif
Atsakyti
Na ka merginukes ruosiates Valentino dienai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaa @ 2009 02 09, 18:00)
Na ka merginukes ruosiates Valentino dienai! wub.gif

kaip ir dauguma meteliu per gyvenimuka- busiu viena ta dienele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2009 02 10, 08:27)