Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai (10 tema)

na va, dar viena suknytė mažytei mergytei ax.gif
user posted image
Atsakyti
Saunuoles mamytes, labai gerzus darbeliai thumbup.gif As tai niekaip nerandu laiko kanors nunarpliot savo maziukui, o taip noretusi..
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2008 11 08, 18:39)
mezgelioju kraiteli savo ateinanciam leliukui. Labai patrauke suknytes.  4u.gif

user posted image
user posted image

pasakiški drabužėliai, o jau žinote, kad gims mergaitė?
Atsakyti
user posted image

mano pupos megztukas blush2.gif
Atsakyti
Oi merginos,kokios gražios suknytės wub.gif ,o aš savo sūneliui megstinuką nunarpliojau blush2.gif http://i172.photobuc...is/DSCF1608.jpg
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2008 11 10, 18:45)

mano pupos megztukas  blush2.gif

labai gražus darbelis toks minkštutis paprastutis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2008 11 10, 17:26)
labai gražus darbelis toks minkštutis paprastutis  thumbup.gif  thumbup.gif

blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,kiek grozybiu primezget,saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2008 11 10, 18:45)
user posted image

mano pupos megztukas  blush2.gif

kaip gažu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms, as irgi kartais neatsispiriu ka nors numegzti, bet as labiau paprastus darbelius mezgu ax.gif Stai ir vienas paskutiniu mano sunuciukui biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na man ner ko lygintis su jusu groziais, bet imetu ir as savo pilvinukes suknyte

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 11 lapkričio 2008 - 15:04
QUOTE(linusha @ 2008 11 11, 16:26)
Labas visoms, as irgi kartais neatsispiriu ka nors numegzti, bet as labiau paprastus darbelius mezgu  ax.gif Stai ir vienas paskutiniu mano sunuciukui biggrin.gif

nereikia taip kuklintis mirksiukas.gif tikrai labai gražus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau jei tik sunuciukas leidžia prisest prie mezginio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(digi @ 2008 11 05, 15:53)
sveikutes  mirksiukas.gif

o cia is ivairiu likuciu, kuriu kaupiasi vis daugiau, o panaudot nelabai turiu kur  blush2.gif

aš tai iš siūlų likučių puošiu lėles kurių auginant dvi panas tikrai nemažai megstinis dukrai ir toks pats beibi bornui arba barbei suknia ax.gif ir lėlės aprengtos ir likučių nėra 4u.gif ir pasirodyt galima jau 3 tema čia džiaugsmas abiem ir dukrai ir mamai thumbup.gif siūlau prisijungti 4u.gif
Atsakyti