Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(sirdinga @ 2009 01 06, 11:01)
lotuliukas.gif o as tai juodai pykstu  doh.gif bet jau susitaikiau  lotuliukas.gif

Nu jau , nepyk 4u.gif Žvejot gi, ne pas mergas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 01 06, 10:11)
Nu jau , nepyk  4u.gif Žvejot gi, ne pas mergas  lotuliukas.gif

Va va, jis irgi taip sako lotuliukas.gif Juk medziokle ir zvejyba, o ne mergos, barai ir klubai lotuliukas.gif

A, dar, merginos, norejau paklaust, gal galit (kad ir i a.z.) parasyt kokio gero meistro kontaktus, kuris isdirbineja kailiukus? Geriausia butu arciau pajurio, bet tiktu ir Kauno - Kedainiu apylinkes. Labai labai dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 06 sausio 2009 - 11:00
QUOTE(Jeta @ 2009 01 06, 11:11)
Nu jau , nepyk  4u.gif Žvejot gi, ne pas mergas  lotuliukas.gif

Yra pas mane bendradarbiu , tai prisiklausau apie tas zvejybas ypac naktines biggrin.gif . Tai net nezinau ka pavadint ta zvejyba. Aisku yra ir tokiu kur tikrai zuvi zvejoja doh.gif . Saviski tai dezinfekuoju , kad neuzsikrestu siuo virusu
Atsakyti
QUOTE(daivaa @ 2009 01 06, 10:55)
Yra pas mane bendradarbiu , tai prisiklausau apie tas zvejybas ypac naktines biggrin.gif . Tai net nezinau ka pavadint ta zvejyba. Aisku yra ir tokiu kur tikrai zuvi zvejoja  doh.gif . Saviski tai dezinfekuoju , kad neuzsikrestu siuo virusu

MB irgi papasakoja ir apie tas "zvejybas", ir apie tas "medziokles", bet pagal jo asmenine praeiti, gyvenimo buda ir poziuri i zmoniu santykius, tai tikrai neturiu ko nerimaut ir nepasitiket juo ax.gif O tie pyktumai mano tai kyla, del to, kad daugiausia jo laiko sugrauzia darbas ir ta zvejyba su medziokle doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdinga: 06 sausio 2009 - 11:04
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 06, 11:53)
A, dar, merginos, norejau paklaust, gal galit (kad ir i a.z.) parasyt kokio gero meistro kontaktus, kuris isdirbineja kailiukus?

Mes neišdirbinėjam. Niekuo negaliu padėt.
QUOTE(daivaa @ 2009 01 06, 11:55)
Yra pas mane bendradarbiu , tai prisiklausau apie tas zvejybas ypac naktines biggrin.gif . Tai net nezinau ka pavadint ta zvejyba. Aisku yra ir tokiu kur tikrai zuvi zvejoja  doh.gif . Saviski tai dezinfekuoju , kad neuzsikrestu siuo virusu

Visokių yra, visokių reikia. Jei turi pagrindo nepasitikėt - dezenfekuok ir toliau 4u.gif

Atsakyti
vijana, ar kepei zuikį? Aš vakar kepiau. Niam niam - skanus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jeta: 07 sausio 2009 - 11:34
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 06, 13:04)
MB irgi papasakoja ir apie tas "zvejybas", ir apie tas "medziokles", bet pagal jo asmenine praeiti, gyvenimo buda ir poziuri i zmoniu santykius, tai tikrai neturiu ko nerimaut ir nepasitiket juo  ax.gif O tie pyktumai mano tai kyla, del to, kad daugiausia jo laiko sugrauzia darbas ir ta zvejyba su medziokle  doh.gif

sveikos 4u.gif
pas mane tokia pati situacija drinks_cheers.gif ,ax tie vyrai... doh.gif
Atsakyti

Nors didelio mokslo čia nereikia, bet mokykis 4u.gif Juk krizė LT, argi ne nuodėmė pirkti mėsą, kai jos pilnas šaldiklis bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės Naujais metais 4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif

Sėdžiu pajūryje ir siunčiu jums gražių vaizdelių smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2009 01 08, 19:20)
Sėdžiu pajūryje ir siunčiu jums gražių vaizdelių smile.gif

Oi kaip faina smile.gif O ką ten veiki? Bene vyras žvejoja?
Atsakyti

Jeta didelis didelis aciu uz "zuiki" aciuks.gif Pirma karta vakar bandziau, MB nustebinau bigsmile.gif aisku, tavo deka 4u.gif Tik kad mano tas zuikis biski traumuots gavos blush2.gif MB juokes, kad po avarijos hihihi.gif bet vistiek thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 09, 18:15)
Jeta didelis didelis aciu uz "zuiki"  aciuks.gif Pirma karta vakar bandziau, MB nustebinau bigsmile.gif aisku, tavo deka 4u.gif Tik kad mano tas zuikis biski traumuots gavos  blush2.gif MB juokes, kad po avarijos  hihihi.gif bet vistiek  thumbup.gif

Džiaugiuos, kad patiko. O kokia trauma? Man visą laik pavyksta, tai net neįsivaizduoju kas tau ne taip išėjo?
Atsakyti