Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

Paragavau smile.gif Vakar visgi ėmiau ir atsikandau gabaliuką. Ar patiko? Man tikrai ne, bet skonis nebuvo šlykštus. Mėsytė ir tiek, tik vis tas psihologinis barjeras.
Atsakyti
Tegu Kūčių vakaras būna ramus ir prasmingas.
O Kalėdų rytas baltas ir skaidrus, turtingas dovanomis ir gražiais linkėlimais smile.gif
Tegul visi jie išsipildo
newyear.gif
Atsakyti
Su Šventom Kalėdom, mielos draugės wub.gif ramybės, jaukumo, meilės ir šilumos Jūsų namučiams 4u.gif newyear.gif
user posted image

Atsakyti
oj kokia grazi eglute didis.gif didis.gif didis.gif
Atsakyti
Su sventem newyear.gif

QUOTE(Jeta @ 2008 12 10, 13:20)
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę  ax.gif Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai  essen.gif

Uztat, kad vyrai medzioja, o ju moterys, matyt, ruoses artejancioms sventems ax.gif
MB praeita savaite grizo laimingas, nusove zuiki, ozi, o svarbiausia, budamas varominese, bebra lotuliukas.gif Kol as su drauge po Akropoli laksciau, tai jis skubedamas is ozio vakariene pagamino, tai, kadangi skubejo iki mano sugrizimo pagamint, tai biski sausoka ir kietoka buvo, tad kai nesupratus, kas cia per mesa blush2.gif paklausiau, atsake, kad lape doh.gif lotuliukas.gif O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas blush2.gif Nu ne medziotojo as dukra blush2.gif uzaugau zverienos nemacius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2008 12 26, 23:16)
Su sventem  newyear.gif
Uztat, kad vyrai medzioja, o ju moterys, matyt, ruoses artejancioms sventems  ax.gif
O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino  doh.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas blush2.gif Nu ne medziotojo as dukra blush2.gif uzaugau zverienos nemacius  schmoll.gif

lotuliukas.gif Nieko atskirsi 4u.gif
Atsakyti
Labas medžiotojų ir žvejų antrosios puselės,
Tikiuosi dalinsimės ir šiais, naujaisiais Jaučio metais, savo patirtim ir išmone smile.gif
MB dar šiais metais nebuvo medžioklėj smile.gif
Atsakyti

O MB ne tik kad pats buvo medzioklej, bet savaitgali ir mane i bokstely pasieme lotuliukas.gif Aprenge taip, kad kaip pastatysi, kaip paguldysi - taip pat lotuliukas.gif Einant kojas vos pakeliau, tai vienu metu jauciu, kad jau neeinu, o skrendu doh.gif Paslydau ir kai dejaus keturiom, reik atsistot, neatsistoju, tai MB grizo pora metru atgal ir pakele blush2.gif lotuliukas.gif O man toks juokas, iki asaru lotuliukas.gif lotuliukas.gif MB pats tvardosi, kad nepradetu kvatot ir mane ramina, kad visus zveris isbaidysiu ax.gif
Tai pasedejom, pasalem nosis, pasidziaugem stirnom, o serniuko taip ir nesulaukem doh.gif Nu nesiseka, man ju pamatyt verysad.gif
O sekancia diena, MB dar isvyko i varomines.Tai klause ar nenoriu ir varove pabut, bet atsisakiau, pakako ir bokstelyje pasalt ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos su Naujais. Dar tik dabar jus atradau doh.gif po senos temos blush2.gif Kažkaip užstrigus žvėrienos receptuose buvau. Ką čia jums papasakot naujo. g.gif Ai, savo gimtadieniuj kepiau cielus stirnienos kumpius, sutirpo labai greit. Labai gerai, kad turite tas knygas receptų, žinosiu kur kreiptis patarimų thumbup.gif Maniškis tai nuo 1 visas dienas ir žvejojo ir medžiojo doh.gif
Atsakyti
MB šiandien varo į medžioklę biggrin.gif
O žvejot tai aš ir pati mielai ant ežeriuko eičiau smile.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif labai seniai nesilankiau cia pas jus.
Merginos, gal kuri kepate netikra zuiki, kazkaip uzsinorejau ir dar niekad nebuvau kepusi, gal kas receptuku pasidalintu ax.gif
Ir dar galvoju ka padaryti is bredienos doh.gif
Atsakyti
Aš ir gal norėčiau visai išsikepti "zuikį". Nes atsargų turim užtektinai pilnas šaldiklis visko.
O gal kuri verdate greitpuodyje. Kaip juom naudojatės ir kaip viską darote.Nes maniškis parsivežė tą senovinį iš tėvų. Kaži naudojimasis juom toks pats kaip ir naujų g.gif Labai daug kas džiaugiasi juom, kad greit išverda mėsa, bet man labai kažkaip baisu su juo. Nes dar vaikas būdama, atsimenu kaip diedukai kažką virė, ir tik užvėrus dieiukui duris tas puodas išovė doh.gif tai kaip dabar atsimenu visos sienos ir lubos buvo tapetuotos mėsa.
Atsakyti