Paragavau Vakar visgi ėmiau ir atsikandau gabaliuką. Ar patiko? Man tikrai ne, bet skonis nebuvo šlykštus. Mėsytė ir tiek, tik vis tas psihologinis barjeras.
Tegu Kūčių vakaras būna ramus ir prasmingas.
O Kalėdų rytas baltas ir skaidrus, turtingas dovanomis ir gražiais linkėlimais
Tegul visi jie išsipildo
O Kalėdų rytas baltas ir skaidrus, turtingas dovanomis ir gražiais linkėlimais
Tegul visi jie išsipildo
Su Šventom Kalėdom, mielos draugės ramybės, jaukumo, meilės ir šilumos Jūsų namučiams
oj kokia grazi eglute
Su sventem
Uztat, kad vyrai medzioja, o ju moterys, matyt, ruoses artejancioms sventems
MB praeita savaite grizo laimingas, nusove zuiki, ozi, o svarbiausia, budamas varominese, bebra Kol as su drauge po Akropoli laksciau, tai jis skubedamas is ozio vakariene pagamino, tai, kadangi skubejo iki mano sugrizimo pagamint, tai biski sausoka ir kietoka buvo, tad kai nesupratus, kas cia per mesa paklausiau, atsake, kad lape O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas Nu ne medziotojo as dukra uzaugau zverienos nemacius
QUOTE(Jeta @ 2008 12 10, 13:20)
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai
MB praeita savaite grizo laimingas, nusove zuiki, ozi, o svarbiausia, budamas varominese, bebra Kol as su drauge po Akropoli laksciau, tai jis skubedamas is ozio vakariene pagamino, tai, kadangi skubejo iki mano sugrizimo pagamint, tai biski sausoka ir kietoka buvo, tad kai nesupratus, kas cia per mesa paklausiau, atsake, kad lape O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas Nu ne medziotojo as dukra uzaugau zverienos nemacius
QUOTE(sirdinga @ 2008 12 26, 23:16)
Su sventem
O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas Nu ne medziotojo as dukra uzaugau zverienos nemacius
O as tos zverienos dar neatskiriu, tai vos nepatikejau, ale dar uzklausiau, kad kazin ar ji negali but kokia pasiutlige uzsikretus ir nejau taip greit patikrino tai MB vos nenuvirto nuo kedes is manes besijuokdamas Nu ne medziotojo as dukra uzaugau zverienos nemacius
Nieko atskirsi
Labas medžiotojų ir žvejų antrosios puselės,
Tikiuosi dalinsimės ir šiais, naujaisiais Jaučio metais, savo patirtim ir išmone
MB dar šiais metais nebuvo medžioklėj
Tikiuosi dalinsimės ir šiais, naujaisiais Jaučio metais, savo patirtim ir išmone
MB dar šiais metais nebuvo medžioklėj
O MB ne tik kad pats buvo medzioklej, bet savaitgali ir mane i bokstely pasieme Aprenge taip, kad kaip pastatysi, kaip paguldysi - taip pat Einant kojas vos pakeliau, tai vienu metu jauciu, kad jau neeinu, o skrendu Paslydau ir kai dejaus keturiom, reik atsistot, neatsistoju, tai MB grizo pora metru atgal ir pakele O man toks juokas, iki asaru MB pats tvardosi, kad nepradetu kvatot ir mane ramina, kad visus zveris isbaidysiu
Tai pasedejom, pasalem nosis, pasidziaugem stirnom, o serniuko taip ir nesulaukem Nu nesiseka, man ju pamatyt
O sekancia diena, MB dar isvyko i varomines.Tai klause ar nenoriu ir varove pabut, bet atsisakiau, pakako ir bokstelyje pasalt
Sveikos merginos su Naujais. Dar tik dabar jus atradau po senos temos Kažkaip užstrigus žvėrienos receptuose buvau. Ką čia jums papasakot naujo. Ai, savo gimtadieniuj kepiau cielus stirnienos kumpius, sutirpo labai greit. Labai gerai, kad turite tas knygas receptų, žinosiu kur kreiptis patarimų Maniškis tai nuo 1 visas dienas ir žvejojo ir medžiojo
MB šiandien varo į medžioklę
O žvejot tai aš ir pati mielai ant ežeriuko eičiau
O žvejot tai aš ir pati mielai ant ežeriuko eičiau
Aš ir gal norėčiau visai išsikepti "zuikį". Nes atsargų turim užtektinai pilnas šaldiklis visko.
O gal kuri verdate greitpuodyje. Kaip juom naudojatės ir kaip viską darote.Nes maniškis parsivežė tą senovinį iš tėvų. Kaži naudojimasis juom toks pats kaip ir naujų Labai daug kas džiaugiasi juom, kad greit išverda mėsa, bet man labai kažkaip baisu su juo. Nes dar vaikas būdama, atsimenu kaip diedukai kažką virė, ir tik užvėrus dieiukui duris tas puodas išovė tai kaip dabar atsimenu visos sienos ir lubos buvo tapetuotos mėsa.
O gal kuri verdate greitpuodyje. Kaip juom naudojatės ir kaip viską darote.Nes maniškis parsivežė tą senovinį iš tėvų. Kaži naudojimasis juom toks pats kaip ir naujų Labai daug kas džiaugiasi juom, kad greit išverda mėsa, bet man labai kažkaip baisu su juo. Nes dar vaikas būdama, atsimenu kaip diedukai kažką virė, ir tik užvėrus dieiukui duris tas puodas išovė tai kaip dabar atsimenu visos sienos ir lubos buvo tapetuotos mėsa.