O mes išvis neišdirbinėjam kailių. Net nežinočiau kur juos dėt. Kailinių pati , kai tokios šiltos žiemos, nenešioju
QUOTE(Jeta @ 2008 11 28, 15:34)
O mes išvis neišdirbinėjam kailių. Net nežinočiau kur juos dėt. Kailinių pati , kai tokios šiltos žiemos, nenešioju
As kailiniu irgi nemegstu, o vyras kailiu jau nemazai man prikaupes tuoj kandys man atrodo juos sues
O serno kailis pas mus koridoriuj guli
Siandien vyras mane apveziojo apziuret jo medziokles vietos bokstelio ir pan.apziuret susalau nerealiai, bet visai idomu buvo paslankiot net ilipau i boksteli.
Beje sake pas juos burely yra du naujokai vilnieciai, gal kurios nors vyras ar draugas is Jusu
Beje sake pas juos burely yra du naujokai vilnieciai, gal kurios nors vyras ar draugas is Jusu
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 15:33)
Ale Jus ten ziuriu prabangiai, po vilniaus kailius nesiojat isdirbt kailius maniskis tai is pradziu kazkokioj gamykloj, o paskui pas kazkoki zmogu. Bet gamykloj geriau isdirba.
tai zinai, jei nesiosi apykakle, tai paskui dar smirdes
Šiandien kepiau netikrą zuikį iš šernienos faršo. Labai skanus gavosi Buvau pamiršus apie šį patiekaliuką.
Labas
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai
QUOTE(Jeta @ 2008 12 10, 14:20)
Labas
Maniskis tai isvaziaves i reisa, tai as neturiu ko papasakot o va pas mane saldikly stirnienos nera atrodo
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 15:28)
Maniskis tai isvaziaves i reisa, tai as neturiu ko papasakot o va pas mane saldikly stirnienos nera atrodo
Aišku MB dabar turbūt sėdi bokštely. Oras geras, tai turėtų grįžt patenkintas
Labas mergaitės
Ramu čia pas mus
Rubinėle, artėja Kūčios, gal kokių firminių ir nesunkių savo receptukų iš žuvytės mums parašytum. Pvz.: kas nors drebučiuose ar šiaip labai skanaus. Tik iš pirktos žuvytės
Kalėdom tai pamarinuosiu ir kepsiu orkaitėje stirnienos kumpį
Ramu čia pas mus
Rubinėle, artėja Kūčios, gal kokių firminių ir nesunkių savo receptukų iš žuvytės mums parašytum. Pvz.: kas nors drebučiuose ar šiaip labai skanaus. Tik iš pirktos žuvytės
Kalėdom tai pamarinuosiu ir kepsiu orkaitėje stirnienos kumpį
Vėl viena šnekuosi
Vyras iškepė šerno kiaušiukus Labai kvepia, bet dar nesirįžtu ragaut
QUOTE(Jeta @ 2008 12 23, 18:03)
Vėl viena šnekuosi
Ar ragavai?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 23, 20:38)
Ar ragavai?
Ne Bet dar yra. Niekaip ant vakaro nesirįžtu. Jaučiu ryte dar labiau negalėsiu. Taip ir liksiu neragavus.