Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

O mes išvis neišdirbinėjam kailių. Net nežinočiau kur juos dėt. Kailinių pati , kai tokios šiltos žiemos, nenešioju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 11 28, 15:34)
O mes išvis neišdirbinėjam kailių. Net nežinočiau kur juos dėt. Kailinių pati , kai tokios šiltos žiemos, nenešioju  ax.gif

As kailiniu irgi nemegstu, o vyras kailiu jau nemazai man prikaupes biggrin.gif tuoj kandys man atrodo juos sues lotuliukas.gif
O serno kailis pas mus koridoriuj guli tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 28 lapkričio 2008 - 15:56
Siandien vyras mane apveziojo apziuret jo medziokles vietos biggrin.gif bokstelio ir pan.apziuret biggrin.gif susalau nerealiai, bet visai idomu buvo paslankiot lotuliukas.gif net ilipau i boksteli.

Beje sake pas juos burely yra du naujokai vilnieciai, gal kurios nors vyras ar draugas is Jusu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 28, 15:33)
Ale Jus ten ziuriu prabangiai, po vilniaus kailius nesiojat isdirbt kailius  smile.gif maniskis tai is pradziu kazkokioj gamykloj, o paskui pas kazkoki zmogu. Bet gamykloj geriau isdirba.

tai zinai, jei nesiosi apykakle, tai paskui dar smirdes schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien kepiau netikrą zuikį iš šernienos faršo. Labai skanus gavosi thumbup.gif Buvau pamiršus apie šį patiekaliuką.
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę ax.gif Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 12 10, 14:20)
Labas  4u.gif
Kur visos dingot? Negi vyrai nebemedžioja? Aš MB šiandien vėl išleisiu į medžioklę  ax.gif Vakar kepiau stirnieno vyniotinius. Sausoki, bet su majonezu tai  essen.gif

Maniskis tai isvaziaves i reisa, tai as neturiu ko papasakot lotuliukas.gif o va pas mane saldikly stirnienos nera atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 10, 15:28)
Maniskis tai isvaziaves i reisa, tai as neturiu ko papasakot  lotuliukas.gif o va pas mane saldikly stirnienos nera atrodo  unsure.gif

Aišku 4u.gif MB dabar turbūt sėdi bokštely. Oras geras, tai turėtų grįžt patenkintas smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif
Ramu čia pas mus sad.gif
Rubinėle, artėja Kūčios, gal kokių firminių ir nesunkių savo receptukų iš žuvytės mums parašytum. Pvz.: kas nors drebučiuose ar šiaip labai skanaus. Tik iš pirktos žuvytės ax.gif
Kalėdom tai pamarinuosiu ir kepsiu orkaitėje stirnienos kumpį smile.gif
Atsakyti
Vėl viena šnekuosi doh.gif
Vyras iškepė šerno kiaušiukus doh.gif Labai kvepia, bet dar nesirįžtu ragaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 12 23, 18:03)
Vėl viena šnekuosi  doh.gif
Vyras iškepė šerno kiaušiukus  doh.gif Labai kvepia, bet dar nesirįžtu ragaut  ax.gif

Ar ragavai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 23, 20:38)
Ar ragavai?  lotuliukas.gif

Ne ax.gif Bet dar yra. Niekaip ant vakaro nesirįžtu. Jaučiu ryte dar labiau negalėsiu. Taip ir liksiu neragavus.
Atsakyti