Sveikos mergaites Seniai bebuvau pas jus uzsukus, nes su MB kariavau del jo tu medziokliu ir demesio man Na, ir kas is to mano kariavimo ir piktumo? Teko nusileist ir isleist ji i tas medziokles Taigi dabar pusantros savaites namuose viena "naslausiu" (tik siaip taip prikalbejau, kad sestadieni atvaziuotu po varominiu i mano mamos gimtadieni, o uzsitikrinimui, kad atvaziuos, paskyriau ji but atsakingu uz geliu puokste ).
Sveikos, medziotoju zmonos ir drauges
Na kaip pas Jus reikaliukai? Pas mane tai sakyciau mesiski nespejam valgyt...
Na kaip pas Jus reikaliukai? Pas mane tai sakyciau mesiski nespejam valgyt...
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 24, 10:10)
Maniskis tai miske atostogauja Nuo ryto po miskus laksto, apsiveizi kas kur eina, pasiseria, o vakare tai bebraut, tai i boksteli sargaut ir nesvarbu, kad uraganai, kad slabdribos ar puga Sakiau, ai, buk tam miske, nes beprasmiska ka pakeist. Bet baiminuos, kad nesusirgtu, o tai paskui ne kam kitam, o man reiks slaugyt
As dukrai tyreles virdavau su stirniena. Tai nieko ypatingo su ja nedarydavau, isvirdavau kaip iprastai mesa, tik smulkiai supjaustydavau, kad greiciau isvirtu, i virimo pabaiga pridedavau darzoviu, truputi druskytes, sumiksuodavau, ir valgydavo skaniai dabar jau didesne, tai nevalgo tyreliu
Sveika prisijungus , naujai iškepta medžiotojo žmonele
Aš mėsytę šiek tiek pamarinuoju truputuke aliejaus ir prieskoniuose. Jei stirnino mėsytė su kvapu - palaikyk mėsytę piene - ištraukia kvapą.
Bureliui jis priklauso, bet pavadinimo nezinau, jei reiks paklausiu. O tai tai tavo vyras Dzukijoj medzioja? Jus ne is Vilniaus?
Išmoksi
Piene reikia mirkyti kelias valandas (2-3 val). Tiesa ir kepenėles aš mirkau piene
Papildyta:
Šiandien vėl MB išleidau į medžioklę. Orelis ne koks, bet tai jau jo pasirinkimas
Aaa, bet maniskis ne Leipalingio plotuose medzioja. Jei neklystu tas burelis atrodo Nemunas vadinas, bet tiksliai nezinau
Labas mergaitės
Vakar gaminau aštrų stirnienos troškinuką. Skanumėlis Po truputį mažinu atsargas Artėja MB gimtadienis, tai esu palikus stirnos kumpio. Galvoju, kad kepsiu orkaitėj, prieš tai išmarinavusi prieskoniuose.
Vakar gaminau aštrų stirnienos troškinuką. Skanumėlis Po truputį mažinu atsargas Artėja MB gimtadienis, tai esu palikus stirnos kumpio. Galvoju, kad kepsiu orkaitėj, prieš tai išmarinavusi prieskoniuose.
QUOTE(*KAJA* @ 2008 11 28, 12:41)
Mes desryte valgom zverienos.
Klausimux- o kur isdirbineja Vilniuje Lapes kaili? vilniaus kailiai -ne
Klausimux- o kur isdirbineja Vilniuje Lapes kaili? vilniaus kailiai -ne
Ale Jus ten ziuriu prabangiai, po vilniaus kailius nesiojat isdirbt kailius maniskis tai is pradziu kazkokioj gamykloj, o paskui pas kazkoki zmogu. Bet gamykloj geriau isdirba.