Sveikos Stoju i jusu bureli, nes mano draugas uzkietejes zvejys nuo vaikystes, o dar plius medziotojas ir naras viskas del seimos geroves, taip sakant... Pacios pirmos atostogos kartu su juo praejo prie ezero kranto. Kasdiena sesdavom i jo motorine valti ir plaukdavom i ezera gudyti zuvies. Kartais uzmesdavom tinklus, o kita diena susirinkdavom laimiki Viena diena, kai atplaukem susirinkti zuvu, pakilo smarki audra, tinkla pradejo velti i motora, valti nesti i tokius akmenis, tai patyriau lengva soka. Jis viena ranka vaira suka, kita pjausto tinklus, as bijau, kad jis i vandeni neikristu, o vejas kyla, bangos siaucia... ne juokais issigandus buvau tada. O jis mane tik ramina, sako, viskas bus gerai, nepergyvenk, pats tokiu saltu nervu. Patyres jau. Sake, kad zvejodavo nuo vaikystes jau su savo dieduku. Ka man patinka, kad ne tik skanios zuvies pagauna, bet ir puikiai ja paruosia. Iki susitikimo su juo jokio supratim apie zuvi neturejau. Na, karpi pasigamint sugebedavau tik... o jis ir rukina, ir i saldikli deda, ir zuvies kotletus kepa, taip skaniai, kad net dabar seiles pradejo tisti. Pastoviai jo namuose pilnas saldiklis visokiu juros ir misko gerybiu. Medzioja jis daugiausia paukscius. Turi medzioklini suni, su kuriuo eina i medziokle. Jau ragavau jo sumedziotus paukscius. Mesa tokia siek tiek kietesne nei vistiena, tamsesne bei tokia tankesne. Su ivairiais padazais labai neblogas skonis. Pati labai noreciau sudalyvauti medziokleje, sake, kad pasiims mane si rudeni Nes i zvejyba tai kartias isplaukiam kartu, kartais ir vaikus pasiimam. Smagu visiems buna. Paskuti karta prigaudem daug silkiu ir skumbriu. Beja, veiksmas vyko Norvegijoj ( jis norvegas). Taip pat jis naras, tai neseniai leidosi i juros dugna bei gaude krabus ir midijas. Stengiai vyriskis, kad seimai maisto netruktu Zinoma, kainuoja ir valtis, visa iranga, naro kostiumas, balionai, ir pan., bet man visai patink tas jo hobis. Ir pati su juo nardziau ,tik savo malonumui Raudonosios juros vandenyse...
Sveikutes jungiuosi ir as i jusu buri dar nespejau daug paskaityti,
ale kai medziotoja namuose turiu, tai jau ir man cia patinka
ale kai medziotoja namuose turiu, tai jau ir man cia patinka
Kazkaip sita temele apmirus truputi
Kaip gyvenat medziotoju/zveju zmonos/drauges?
QUOTE(CervusDama @ 2011 02 27, 22:54)
Maniškis išprotėjęs dėl medžioklės. Ant tiek kad net mane užrašė į medžiotojų kursus . Tai va- kitą mėnesį ir man egzaminas (kursai į pabaigą)
Maniskis irgi medziotojas
aha, ramuma čia tai kad nieko naujo... tik MB naują žaisliuką nusipirko
QUOTE(goshke @ 2011 04 12, 15:38)
Maniškis išprotėjęs dėl medžioklės. Ant tiek kad net mane užrašė į medžiotojų kursus . Tai va- kitą mėnesį ir man egzaminas (kursai į pabaigą)
ir kaip kursai?
QUOTE(CervusDama @ 2011 04 12, 16:57)
ir kaip kursai?
Įdomu. Paukščių temos tik nemėgstu, visos antys man vienodos, žąsys t.p, niekaip neatskiriu O šeip įdomu, daug įdomių daylų pasako. Medžioklinį šunį jau turiu, tereik bilieto, šautuvo ir... į trąsą
QUOTE(goshke @ 2011 04 12, 14:38)
Maniškis iki tokio laipsnio dar nedaėjo nebet pašrus kartais kartu vežam ar šėryklas apžiūrim
[quote=ADREV,2010 02 22, 17:33]
stintu ezere nebuna , ju yra tik juroje
Papildyta:
stintu ezere buna (ne visuose ezeruose). Nera jos tokios kvapnios kaip juros stintos, bet tai vis tiek stintos
MB bent jau prigaudo, tikiuos ne is parduotuves
stintu ezere nebuna , ju yra tik juroje
Papildyta:
stintu ezere buna (ne visuose ezeruose). Nera jos tokios kvapnios kaip juros stintos, bet tai vis tiek stintos
QUOTE(zirziliaZ @ 2011 06 14, 12:26)
http://www.zvejoklia...zerines-stintos