Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Jeta @ 2010 04 06, 10:23)
aha bebrus smile.gif Dar tik nieko negaminau, šaldiklin sukišau. Čia per medžiotojų laidą neseniai rodė kaip Tijušas gamina bebro troškinį, tai kai atsigausim po Velykinių vaišių, reiks kažką panašaus sumeistraus smile.gif

Nemačiau tos laidos, jei darysi, tai gal receptuką ax.gif Bebras mūsų suvalgytas, bet gal turėsim kada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 04 06, 12:23)
aha bebrus smile.gif Dar tik nieko negaminau, šaldiklin sukišau. Čia per medžiotojų laidą neseniai rodė kaip Tijušas gamina bebro troškinį, tai kai atsigausim po Velykinių vaišių, reiks kažką panašaus sumeistraus smile.gif

aha, maciau, isidemenau recepta, ale tas pankolis man pabaigoj nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 04 06, 12:00)
aha, maciau, isidemenau recepta, ale tas pankolis man pabaigoj nepatiko  schmoll.gif

aš tai pilnai recepto neužsirašiau, bet kažką panašaus bus galima daryt. Man urgi visa kas anyžių skonio feeeee. Nedėčiau aš jo
Atsakyti
Maniskis irgi bebru nemedzioja, jis laukia sernu sezono biggrin.gif
Atsakyti
O aš laukiu kada lydekas galima bus gaudyti, jau norėčiau ant laužiuko pakepti ax.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, kur dinge? biggrin.gif
Atsakyti
laba

aš tai niekur nedingus, alia, kad nieko najo nei gaminu, nei išradinėju smile.gif Kepu šernienos kotletus ir tiek smile.gif Ai, tiesa, rūkiklėlę MB sumeistravo, bet dar tik kiaulių ausis išrūkyt bandėm. Bandysim ir žvėrienos dešrelių kada pasirūkyt, bet palauksim kol karščiai baigsis smile.gif
Atsakyti
dukrytes auginam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 08 06, 21:36)
dukrytes auginam  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
aš jau mažajai daviau stirnienos. Šerno dar kažkaip nesirįžtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 08 06, 21:36)
dukrytes auginam  lotuliukas.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *limar*: 06 rugpjūčio 2010 - 21:23
As tai savo maziukei irgi stirnos daviau jau. Bet sernienos irgi nedrystu dar. Bet mes vien zveriena nesimaitinam smile.gif as nusiperku ir kiaulienos, ir vistienos... o mazajai paivairinimui jautienos, reiks dar versienos nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 07, 09:21)
As tai savo maziukei irgi stirnos daviau jau. Bet sernienos irgi nedrystu dar. Bet mes vien zveriena nesimaitinam smile.gif as nusiperku ir kiaulienos, ir vistienos... o mazajai paivairinimui jautienos, reiks dar versienos nupirkt.

aš tai mažei visą kalakutą iš ūkininko pirkau, ir triušį, bet jau šį suvalgė, kiek gi ten jo, tik 2 kg smile.gif Ir dar veršienos daviau.
Atsakyti