Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(ADREV @ 2010 02 19, 18:26)
ar ir taip dar buna  g.gif

Tai kur ju rast pirkt?
Atsakyti
Mano vyras irg žvejas, bet stintų mūsų ežere nepasigausi.. lotuliukas.gif O taip norisi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2010 02 22, 12:12)
Mano vyras irg žvejas, bet stintų mūsų ežere nepasigausi.. lotuliukas.gif  O taip norisi.. verysad.gif

stintu ezere nebuna lotuliukas.gif , ju yra tik juroje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrozka @ 2010 02 22, 08:46)
Nu bet man tai ziauriu kaip esu maciusi, kai tos zuvys istraukos paliktos ant karnto ir ten kankinasi vargsiukes kol nugaus... Br...
Niu kazkaip keista kad dar draugas neaprupino stintom, budavo kiekvienais metais privezdavo... Cia gal tavo vyras zino kokia stebuklinga vietele smile.gif

jisai gaudo Liepojoje biggrin.gif
Atsakyti
As tai svajoju, kad mano vyras butu zveju. O musu seimoje viskas atvirksciai, as su tevu i zvejiba drinks_cheers.gif , o vyras namuose su vaiku... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valeri1979 @ 2010 02 23, 14:39)
As tai svajoju, kad mano vyras butu zveju. O musu seimoje viskas atvirksciai, as su tevu i zvejiba  drinks_cheers.gif , o vyras namuose su vaiku... ax.gif

reik džiaugtis, nes jeigu abu mėgsit žvejot, tai su kuo bus vaikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2010 02 23, 13:41)
reik džiaugtis, nes jeigu abu mėgsit žvejot, tai su kuo bus vaikai smile.gif

Kartu žvejyboje lotuliukas.gif Mes miegančias supakuodavom ir atsibusdavo mašinoje prie ežero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 02 23, 20:17)
Kartu žvejyboje  lotuliukas.gif Mes miegančias supakuodavom ir atsibusdavo mašinoje prie ežero  biggrin.gif

tai nuo mazu dienu dukrytes i zveju kluba istos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinele @ 2010 02 23, 20:17)
Kartu žvejyboje  lotuliukas.gif Mes miegančias supakuodavom ir atsibusdavo mašinoje prie ežero  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O as nenoreciau buti medziotoja kaip MB, tai ir taviskis matyt visai nesidomi zvejyba. O ir gerai, priesingybes traukia wub.gif
Atsakyti
Ir sita tema pradingus smile.gif Ka medzioja brangiausieji? Bebrus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 04 04, 22:16)
Ir sita tema pradingus smile.gif Ka medzioja brangiausieji? Bebrus?  bigsmile.gif

Tikrai taip bebras jau laukia savo eilės, kaip bus paruoštas rūkinimui MB gimtadieniui
Atsakyti
MB jau varys žvejoti, ledas nuo ežero nuėjo, valtis jau ištraukta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 04 04, 22:16)
Ir sita tema pradingus smile.gif Ka medzioja brangiausieji? Bebrus?  bigsmile.gif

aha bebrus smile.gif Dar tik nieko negaminau, šaldiklin sukišau. Čia per medžiotojų laidą neseniai rodė kaip Tijušas gamina bebro troškinį, tai kai atsigausim po Velykinių vaišių, reiks kažką panašaus sumeistraus smile.gif
Atsakyti