Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

man tai gaila zudomu zvereliu verysad.gif
Atsakyti
savaitgali vyras buvo zvejyboje, tai pirma karta sugavo 6kg stintu, net apstulbau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 01 27, 18:44)
savaitgali vyras buvo zvejyboje, tai pirma karta sugavo 6kg stintu, net apstulbau biggrin.gif

o kaip tiek isvalyt? blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 01 27, 22:28)
o kaip tiek isvalyt?  blink.gif  mirksiukas.gif

jas nera sunku valyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 01 22, 17:35)
man tai gaila zudomu zvereliu  verysad.gif

Niu bet juk nesaudo tuos zverelius bile kaip, bile kada. Juk va dabar pertrauka yra, nes su pilvukais visos pateles. O ir turi bureliai kvotas, kiek kokiu zvereliu gali nusauti.

O pagaunamu zuvyciu negaila ax.gif

QUOTE(ADREV @ 2010 01 28, 09:43)
jas nera sunku valyti biggrin.gif

As tai nemegstu ju valyti, visada vezi savo mamai. Ji dar uzkonservuoja jas, niam niam.
Atsakyti
[quote=Sandrozka,2010 02 05, 10:48]
Niu bet juk nesaudo tuos zverelius bile kaip, bile kada. Juk va dabar pertrauka yra, nes su pilvukais visos pateles. O ir turi bureliai kvotas, kiek kokiu zvereliu gali nusauti.

vistiek gaila, o zuvys tai saltakraujai gyvunai ir smulkus biggrin.gif
Atsakyti
kur visos dingote, negi nebera zveju zmoneliu?
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 02 13, 17:04)
kur visos dingote, negi nebera zveju zmoneliu?

esam esam 4u.gif MB dejuoja, kad neturi kada`žvejoti doh.gif (keliamės naujan naman) O tokia žiema ax.gif
Atsakyti
nu va o maniskis tik stinta tempia kibirais ,jau visus kaimynus aprupinau ,saldikli prikisau ir vel isvaziavo zvejoti, jau juokiuos kad eisiu su zuvimi i turgu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 02 18, 10:44)
nu va o maniskis tik stinta tempia kibirais ,jau visus kaimynus aprupinau ,saldikli prikisau ir vel isvaziavo zvejoti, jau juokiuos kad eisiu su zuvimi i turgu biggrin.gif

O as kaip nerandu stintu pirkti taip ir nerasiu siais metais turbut verysad.gif
Atsakyti
ar ir taip dar buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 02 07, 00:34)

vistiek gaila, o zuvys tai saltakraujai gyvunai ir smulkus biggrin.gif

Nu bet man tai ziauriu kaip esu maciusi, kai tos zuvys istraukos paliktos ant karnto ir ten kankinasi vargsiukes kol nugaus... Br...

QUOTE(ADREV @ 2010 02 18, 10:44)

Niu kazkaip keista kad dar draugas neaprupino stintom, budavo kiekvienais metais privezdavo... Cia gal tavo vyras zino kokia stebuklinga vietele smile.gif
Atsakyti