Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(uolma @ 2010 01 14, 15:10)
Na kaži ar jau ten mažiau  doh.gif Du seifai, kuriems reikėjo, kad paslėpti, daryti pagal užsakymus spintas. O kur dar drabužiai visokie, dabar žieminius nusipirko naujus, tai didžiausia tarba.  doh.gif O plius dar ir žvejybai prijaučia. Ir vasarinei ir žieminei  doh.gif

Na jei jau ir zvejys ir medziotojas - tai sakes doh.gif lotuliukas.gif Niu pas mus visi jo sautuvai, ziuronai, soviniai tai i seifa telpa, nes gargaras tai nemazas. O rubus pas teva savo laiko, tai gal todel man taip palyginus nedaug atrodo ...

QUOTE(uolma @ 2010 01 14, 15:36)
Jo, [color=red]šautuvai ne meškerės, ir šoviniai  ne kabliukai, kainų atžvilgiu  doh.gif Ar gi jiems kada užteko ko, va ir vakar važinėjosi po visas ginklų parduotuves, ten kažko reikėjo, tai visas apsiseilėjęs buvo, mat dar labai daug ko jam reiktų nusipirkt.  doh.gif

Oi net susizvengiau del to apsiseilejimo smile.gif MAnsikis rytoj i kazkokia komercine medziokle vaziuoja, tai jau vakar ryta nemiga buvo, issiemes nakti sovinius is sefo, kazak ten rusiavosi deliojo doh.gif

Ale, nors mansikis ir medziotojas, bet kai pasiziuri kiek kainuoja kitos meskeres, tai... O tu meskeriu ir daugiau reikia visokiu, ir jos buna luzta, dar valtys visokios.. Niu nepigi nepigi ir ta zvejyba.. MAnau negali teigti kad vienas pomegis uz kita pigesnis. Abu geruliai.

P>S>Nieko nesuprantu ko ten raudonai pasirase.. Niu bet esmes tas nekeicia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrozka: 15 sausio 2010 - 16:13
QUOTE(Remigute @ 2010 01 15, 15:11)
o dieve kaip skanu, tikiuos prekybcentruose stintos jau irgi gules smile.gif)

maciau vakar turguje po 15 lt prase, tai dabar laukiu nemokamu biggrin.gif isvaziavo 5 ryto, tai jau 17 val dar nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 01 17, 18:27)
maciau vakar turguje po 15 lt prase, tai dabar laukiu nemokamu  biggrin.gif isvaziavo 5 ryto, tai jau 17 val dar nesulaukiu  biggrin.gif

Kaip kas ruosiat stintas? pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 01 19, 20:16)
Kaip kas ruosiat stintas? pasidalinkit smile.gif

man tai skaniausia- pabarstau druskyte, pavolioju miltuose ir ant keptuves thumbup.gif tokios trakst trakst gaunas smile.gif
Atsakyti
as pridedu prieskoniu ir volioju miltuose ir kepu fritiurineje, tokios traskios gaunasi.Dar marinuoju ir palaikau para, tada gali pirstelius apsilaizyti
user posted image
Atsakyti
Aš tai spiriu saviškį, kad stotų į medžiotojų būrelį ax.gif
Man patinka žvėrieną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 01 21, 18:11)
Aš tai spiriu saviškį, kad stotų į medžiotojų būrelį  ax.gif
Man patinka žvėrieną smile.gif

ka reiskia spiriu? Pats vyras turi noret medzioti. Per prievarta man atrodo dar nei vienas netapo geru medziotoju... Siaip ne visi medzioja del mesos....
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 01 20, 10:55)
as pridedu prieskoniu ir volioju miltuose ir kepu fritiurineje, tokios traskios gaunasi.Dar marinuoju ir palaikau para, tada gali pirstelius apsilaizyti
user posted image

Nu ir as taip pat, matyt tai geriausias receptas smile.gif pamirsau paziuret, ar parduotuvese ju jau yra smile.gif nematet?
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 01 21, 17:40)
ka reiskia spiriu? Pats vyras turi noret medzioti. Per prievarta man atrodo dar nei vienas netapo geru medziotoju... Siaip ne visi medzioja del mesos....

Tai pats nori, bet aš skatinu jį, nes noriu mėsos. O jis nori medžiot, nes yra azartiškas. Tik labai jau užimtas visas, todėl jam reikia primint, kad turi skirti laiko ir sau.
Atsakyti
Mes tai mesos nevalgome, tenkinames zuvyte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 01 22, 11:34)
Tai pats nori, bet aš skatinu jį, nes noriu mėsos. O jis nori medžiot, nes yra azartiškas. Tik labai jau užimtas visas, todėl jam reikia primint, kad turi skirti laiko ir sau.

medziokle ne tik azartas- sauti i viska, kas juda ar yra valgoma... tai yra mokslas, reikia tureti daug ziniu, kad pataptum medziotoju.... Ir jei zmogus visai nesidomi gamta, o tik yra labai azartiskas, megsta pasaudyt, tai gal geriau issipirkti abonimenta i saudykla ir ten ilsetis ir leisti laisvalaiki?
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2010 01 22, 14:01)
medziokle ne tik azartas- sauti i viska, kas juda  ar yra valgoma... tai yra mokslas, reikia tureti daug ziniu, kad pataptum medziotoju....  Ir jei zmogus visai nesidomi gamta, o tik yra labai azartiskas, megsta pasaudyt, tai gal geriau issipirkti abonimenta i saudykla ir ten ilsetis ir leisti laisvalaiki?

thumbup.gif

Niu ka baigiasi varymines medziokles, biski gris vyrai i seimas smile.gif
Atsakyti