Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras medžiotojas ir žvejys

QUOTE(Remigute @ 2009 12 12, 13:24)
Gal verta susimastyt, kur jis is tikruju buna smile.gif))

žinutes renki blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nors matau, kad tema nera labai aktyvi, bet gal kuri medziotojo zmonele galetu man pagelbeti 4u.gif
o reikalas toksai ...
Sugalvojau MB gimtadienio proga siokia tokia staigmena padaryti. Maniskis megejas daznai pries valgi sakyti fraze "man prasom si vakara kepta fazana".
Na tai galu gale pamaniau reiketu ta fazana jam ir suorganizuoti, tad kaip tik ir kreipiuosi i jus gal kuri man patartu kaip ta fazana galeciau gauti. Zinau kad ziema vyksta fazanu medziokles, o man kaip tik ir reiketu jo sausio menesi smile.gif Gaila nepazistu ne vieno medziotojo
Atsakyti
QUOTE(Bebre @ 2009 12 14, 09:21)
žinutes renki blush2.gif

Zinutes renku? ??
Atsakyti
QUOTE(juniore @ 2009 12 22, 21:33)
sveikos  4u.gif
nors matau, kad tema nera labai aktyvi, bet gal kuri medziotojo zmonele galetu man pagelbeti 4u.gif
o reikalas toksai ...
Sugalvojau MB gimtadienio proga siokia tokia staigmena padaryti. Maniskis megejas daznai pries valgi sakyti fraze "man prasom si vakara kepta fazana".
Na tai galu gale pamaniau reiketu ta fazana jam ir suorganizuoti, tad kaip tik ir kreipiuosi i jus gal kuri man patartu kaip ta fazana galeciau gauti. Zinau kad ziema vyksta fazanu medziokles, o man kaip tik ir reiketu jo sausio menesi smile.gif Gaila nepazistu ne vieno medziotojo

man neteko nei gamint nei ragaut fazano smile.gif

medziotoju forume yra skelbimas apie parduodamus fazanus, paskambinkit:

http://www.hunter.lt...r...&topic=7542
Atsakyti

Noriu pasveikinti jus visus su pačia gražiausia metų švente – šv. Kalėdomis. Noriu nuoširdžiai palinkėti Gerumo, Švelnumo, Nuoširdumo, Meilės.
Atsigręžkime vieni į kitus, būkim geresni, atidesni. Pasaulis nepasikeis, jei mes patys jo nekeisim. Teišsipildo Svajonės, telydi Sveikata, terusena Viltis. Būkite linksmi, sveiki ir laimingi.
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 12 23, 17:28)
man neteko nei gamint nei ragaut fazano smile.gif

medziotoju forume yra skelbimas apie parduodamus fazanus, paskambinkit:

http://www.hunter.lt...r...&topic=7542

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos sulaukusios Šv.Kalėdų!!!

user posted image
Atsakyti
geru nauju metu
http://www.gifzona.c...istmas/001_.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2009 11 25, 16:45)
man šernienos šaltiena dar skanesnė už kiaulienos. Jau nebepamenu kada kiaulienos šaltieną ir bevalgiau.Parašyk paskui kaip pasisekė mirksiukas.gif

As taip pat ax.gif

QUOTE(Remigute @ 2009 11 27, 11:10)
Na va, galiu pasakyt, kad mano saltiena nepasiseke. Pirmakart dariau, nezinojau. Sake mama bent viena kiaules koja idet, nepaklausiau, tai ji gavosi kaip kose, nebuvo zelatino  doh.gif  bet nieko, siandien is jos isvirsiu sriuba  ax.gif

Na mes darome daznai sernienos saltiena, pirmus kartus irgi kaip kose gaudavosi, bet dabar jau normali buna, vis dapilinejame vandens, o jo reikia zymiai daugiau kad butu nei kad kokia kiaulienos saltiena virtum.
Atsakyti
QUOTE(Sandrozka @ 2010 01 11, 10:35)
As taip pat  ax.gif
Na mes darome daznai sernienos saltiena, pirmus kartus irgi kaip kose gaudavosi, bet dabar jau normali buna, vis dapilinejame vandens, o jo reikia zymiai daugiau kad butu nei kad kokia kiaulienos saltiena virtum.

O zelatinos dedat? Mama sake, reikejo zelatinos ideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 01 11, 11:00)

aš želatinos nededu. dedu pora kiaul. kojų.
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 01 11, 11:00)

Ne nededame schmoll.gif Tik ilgai verdame minimum 4 valandas
Atsakyti