ačiū, Rubinele
QUOTE(Jeta @ 2008 11 13, 22:44)
O aš apsimelavau, sakiau, kad MB niekad šerno kiaušių nevalgė,bet kai užklausiau, tai pasirodo pas vieną iš medžiotojų valgė, tik, kad man nesigyrė arba nebeprisimenu pati.
Šiandien išviriau šernienos šaltieną. Tik ką nuo puodų nuėjau, jau ryt valgysium šaltienytę
Šiandien išviriau šernienos šaltieną. Tik ką nuo puodų nuėjau, jau ryt valgysium šaltienytę
O kaip daryt saltiena is sernienos? Jau mesa verda pora geru valandu, ka toliau daryt?
QUOTE(Remigute @ 2009 11 25, 13:52)
O kaip daryt saltiena is sernienos? Jau mesa verda pora geru valandu, ka toliau daryt?
aš dar būtinai verdu kiaul. kojas kelias. Na , o toliau nuimu mėsytę nuo kaulų, supjaustau (man skaniau nei malta), sudedu į indelius. Tada, perkošiu sultinį, įspaudžiu česnako ir užpilu ant supjaustytos mėsytės. Ir į šaldytuvą kol sustings.
QUOTE(Jeta @ 2009 11 25, 14:53)
aš dar būtinai verdu kiaul. kojas kelias. Na , o toliau nuimu mėsytę nuo kaulų, supjaustau (man skaniau nei malta), sudedu į indelius. Tada, perkošiu sultinį, įspaudžiu česnako ir užpilu ant supjaustytos mėsytės. Ir į šaldytuvą kol sustings.
O butina perkosti? Neturiu su kuo nei setelio, nei marles
QUOTE(Remigute @ 2009 11 25, 14:56)
O butina perkosti? Neturiu su kuo nei setelio, nei marles
Jei nieko neturi, tai taip ir bus - nuo to skonis nenukentės. Nukentės tik išvaizda.
QUOTE(Jeta @ 2009 11 25, 15:10)
Jei nieko neturi, tai taip ir bus - nuo to skonis nenukentės. Nukentės tik išvaizda.
Tik as verdu ne kiaule, o serna ir vistiena namine, kazin kas cia gausis.. na jei bus neishvaizdu, liepsiu valgyt uzsimerkus aciu uz patarimus
QUOTE(Remigute @ 2009 11 25, 15:28)
Tik as verdu ne kiaule, o serna ir vistiena namine, kazin kas cia gausis.. na jei bus neishvaizdu, liepsiu valgyt uzsimerkus aciu uz patarimus
man šernienos šaltiena dar skanesnė už kiaulienos. Jau nebepamenu kada kiaulienos šaltieną ir bevalgiau.
Parašyk paskui kaip pasisekė
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 11 10, 17:43)
kazkaip dar nelaikas joms. Bet labai skani zuvis
mano vyras tai Liepojoje zvejoja, ir vakar parvilko namo 6 kg, jau buvome pasiilge, o klp nieko negavo, tik iki isnaktu prasedejo
QUOTE(Jeta @ 2009 11 25, 16:45)
man šernienos šaltiena dar skanesnė už kiaulienos. Jau nebepamenu kada kiaulienos šaltieną ir bevalgiau.
Na va, galiu pasakyt, kad mano saltiena nepasiseke. Pirmakart dariau, nezinojau. Sake mama bent viena kiaules koja idet, nepaklausiau, tai ji gavosi kaip kose, nebuvo zelatino bet nieko, siandien is jos isvirsiu sriuba
QUOTE(monika 22 @ 2009 12 12, 01:29)
Mano vyriškis medžiotojas, bet dar jokio grobio neparnešė
gal tik pradėjo
QUOTE(Jeta @ 2009 12 12, 13:18)
gal tik pradėjo
Gal verta susimastyt, kur jis is tikruju buna ))