Labutis
Savaitgalį gaminau kelis žvėrienos patiekalus.
Stirnienos kepenėlės.
Palaikiau parą šaltame vandenyje keisdama vandenį, nuploviau, supjausčiau gabaliukais ir kepiau įkaitintame aliejuje papipirinus ir padruskinus kol apkeps iš abiejų pusių. Apkepus visus gabaliukus sudėjau į keptuvę ir ant viršaus išspaudžiau keletą skiltelių česnako, įdėjau žolinių ir ožragės miltelių prieskonių. Dar pakelpiau, per tą laiką pusračiais plonai susipjauščiau svogūną, sudėjau svogūną ant kepenų ir troškinau kol jie pasidarė permatomi. Tada supyliau 35 % grietinėlės induką ir išjungiau. gavosi super skanu

Kitas receptukas - bebras.
Turėjau šaldiklyje bebro nugarinė (taip MB draugas sakė, kai davė mums), atšildžius paaiškėjo, kad stuburkaulis su mėsa. Tai va ją nusipjausčiau, prispaudžiau česnako, pridėjau žvėrienos prieskonių, išspaudžiau citrinos, dar pipiriukų ir palikau parai. Kitą dieną dar pridėjau majonezo ir palikau iki ryto. Prisipjausčiau morkyčių, pamirkiau slyvas, jas supjausčiau, sudėjau į kepimo rankovę, ant viršaus mėsytę. Kepiau apie 40 min. orkaitėje, kiek laipsnių nepasakysiu, nes pas mus krosnelė senoviška elektrinė (orkaitė nusibaigus), baigus kepti prakirpau rankovę, pridėjau pomidorų padažo ir dar patroškinau šiek tiek. Gavosi super skanu
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Jei žmogų būtų galima sukryžminti su katinu, tai labai pataisytų žmogų, bet gerokai sugadintų katiną". Markas Tvenas
Fredulis internete
Simbulis internete